reklama
Co do wozka to jeszcze nie zdecydowalismy, ale moj M sie smial, ze nie zamierza brac pozyczki zeby dzieciom wozek kupic, wiec cos z tych drozszych to raczej odpada.masakra cena megawysoka (chociaż nie wiem jak się ma do tamtejszych zarobków)... i co zrobicie?
a w weekendy zawsze ciszej, każda się mężulkiem lub rodzinką zajmuje
zrób mu fotę daj i nam się pocieszyć miłego dnia Iza!!
idę się rzucić (tzn ja się położę łagodnie ale ostatni moment to może być "łup") na łóżko, zajrzę wieczorkiem trzymajcie się cieplutko
Bedziemy szukac dalej... A te 15000 sek o ktych pisalam to moze byc nawet meisieczna pensja, alezy cos sie robii gdzie sie pracuje... ale tak przwaznie to ludzie zarabiaja to 20000-30000 miesiecznie...
Idz pospac kochana, ja tez mam takie plany ...Witam wszystkie mamusie:-) Ale u nas dzisiaj okropna pogoda, a mi się tak spać chce, że chyba zaraz sobie jakąś drzemkę będę musiała uciąć:-)
Do zobaczenia wieczorkiem mamuski
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Cześć Dziewczyny:-) ja jestem padnięta sorry ale nie chce mi się nadrabiac od wczoraj ledwo co siedzę:-( Jutro od rana ćwiczenia więc będę po 16 nadrobię Was w poniedziałek;-) Miłego popołudnia Wam życzę;-):-) ja idę się przytulać do mężusia i na masaż bo mnie plecy i dupsko bolą:-(
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Dziewczyny dzisiejszy dzień to jakaś masakra wszystko co dziś robiłyśmy nam nie wyszło zaczęło się od wczorajszego biszkoptu -> wyszedł zakalec miało być inne ciasto, a dziś musiałam co innego wymyślić jak robiłam masę to mi się zważyła, ale doszłyśmy do wniosku, że dodamy zmielone i prażone orzechy i będzie dobrze ale jak teściowa robiła polewę to też jej coś tam nie wyszło a jak szwagierka robiła masę na bezy to też jej za rzadka wyszła i musiałyśmy do tortownicy wlać całość zamiast małych bezów robić no masakra, więc już nic dziś nie robiłam, bo i tak by nie wyszło
A poza tym Mężuś od rana w pracy i chyba będzie tam do 24 i zostaję u rodziców na noc, bo się nie opłaca jechać do domu jak jutro też na rano jedzie do pracy ale mam nadzieję, że jutro nie będzie, aż tak długo siedział
A poza tym Mężuś od rana w pracy i chyba będzie tam do 24 i zostaję u rodziców na noc, bo się nie opłaca jechać do domu jak jutro też na rano jedzie do pracy ale mam nadzieję, że jutro nie będzie, aż tak długo siedział
Oj laski, ja tu widzę, że wy nieźle pracowite jesteście. Tylko ja taki leniuszek:-) Przeleżałam dzisiaj dzień w łóżku, zaraz idę się kąpać (strasznie się w tym łóżku ubrudziłam normalnie:-)) a potem znowu do łózka leniuchować:-)
Mama Sówka - spoko, ciasto na pewno będzie dobre, grunt że słodkie;-)
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Hehe masz racje -> słodkie rzeczywiście jest
Oj laski, ja tu widzę, że wy nieźle pracowite jesteście. Tylko ja taki leniuszek:-) Przeleżałam dzisiaj dzień w łóżku, zaraz idę się kąpać (strasznie się w tym łóżku ubrudziłam normalnie:-)) a potem znowu do łózka leniuchować:-)
ja też ja też a nie pytam czym Ty się tak ubrudziłaś w tym łóżku jakby przenieść to na moją sytuację to obstawiałabym jedzenie
No jedzenie Czekoladę podjadałam, potem wstaję, patrze na siebie i cały dekolt wymazany Normalnie jak świnkaja też ja też a nie pytam czym Ty się tak ubrudziłaś w tym łóżku jakby przenieść to na moją sytuację to obstawiałabym jedzenie
reklama
No jedzenie Czekoladę podjadałam, potem wstaję, patrze na siebie i cały dekolt wymazany Normalnie jak świnka
a fakt czytałam już dzisiaj o Twoim dekolcie