reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Witam wszystkie mamusie:-) Ale u nas dzisiaj okropna pogoda, a mi się tak spać chce, że chyba zaraz sobie jakąś drzemkę będę musiała uciąć:-)

reklama
masakra:szok: cena megawysoka:szok: (chociaż nie wiem jak się ma do tamtejszych zarobków)... i co zrobicie?
a w weekendy zawsze ciszej, każda się mężulkiem lub rodzinką zajmuje:-D

zrób mu fotę daj i nam się pocieszyć:-D miłego dnia Iza!!

idę się rzucić (tzn ja się położę łagodnie ale ostatni moment to może być "łup":eek::-D) na łóżko, zajrzę wieczorkiem:tak: trzymajcie się cieplutko:tak:
Co do wozka to jeszcze nie zdecydowalismy, ale moj M sie smial, ze nie zamierza brac pozyczki zeby dzieciom wozek kupic, wiec cos z tych drozszych to raczej odpada.
Bedziemy szukac dalej... A te 15000 sek o ktych pisalam to moze byc nawet meisieczna pensja, alezy cos sie robii gdzie sie pracuje... ale tak przwaznie to ludzie zarabiaja to 20000-30000 miesiecznie...

Witam wszystkie mamusie:-) Ale u nas dzisiaj okropna pogoda, a mi się tak spać chce, że chyba zaraz sobie jakąś drzemkę będę musiała uciąć:-)
Idz pospac kochana, ja tez mam takie plany ...
Do zobaczenia wieczorkiem mamuski

Cześć Dziewczyny:-) ja jestem padnięta sorry ale nie chce mi się nadrabiac od wczoraj ledwo co siedzę:-( Jutro od rana ćwiczenia więc będę po 16 nadrobię Was w poniedziałek;-) Miłego popołudnia Wam życzę;-):-) ja idę się przytulać do mężusia i na masaż bo mnie plecy i dupsko bolą:-(

Dziewczyny dzisiejszy dzień to jakaś masakra:szok: wszystko co dziś robiłyśmy nam nie wyszło:eek: zaczęło się od wczorajszego biszkoptu -> wyszedł zakalec:sorry2: miało być inne ciasto, a dziś musiałam co innego wymyślić:tak: jak robiłam masę to mi się zważyła, ale doszłyśmy do wniosku, że dodamy zmielone i prażone orzechy i będzie dobrze:cool2: ale jak teściowa robiła polewę to też jej coś tam nie wyszło:eek: a jak szwagierka robiła masę na bezy to też jej za rzadka wyszła i musiałyśmy do tortownicy wlać całość zamiast małych bezów robić:wściekła/y: no masakra, więc już nic dziś nie robiłam, bo i tak by nie wyszło:confused:

A poza tym Mężuś od rana w pracy i chyba będzie tam do 24 i zostaję u rodziców na noc, bo się nie opłaca jechać do domu jak jutro też na rano jedzie do pracy:szok:
ale mam nadzieję, że jutro nie będzie, aż tak długo siedział:eek:

hej ja już wszystko porobiłam i padam na pyszczek, durna jestem wiem, za dużo sobie zaplanowałam na dzisiaj,,, :( a teraz ruszać się nie mogę i idę leżeć papa do jutra

Oj laski, ja tu widzę, że wy nieźle pracowite jesteście. Tylko ja taki leniuszek:-) Przeleżałam dzisiaj dzień w łóżku, zaraz idę się kąpać (strasznie się w tym łóżku ubrudziłam normalnie:-)) a potem znowu do łózka leniuchować:-)
Mama Sówka:) - spoko, ciasto na pewno będzie dobre, grunt że słodkie;-)

Oj laski, ja tu widzę, że wy nieźle pracowite jesteście. Tylko ja taki leniuszek:-) Przeleżałam dzisiaj dzień w łóżku, zaraz idę się kąpać (strasznie się w tym łóżku ubrudziłam normalnie:-)) a potem znowu do łózka leniuchować:-)

ja też ja też:-D a nie pytam czym Ty się tak ubrudziłaś w tym łóżku:-p jakby przenieść to na moją sytuację to obstawiałabym jedzenie:-D

reklama
Do góry