reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Dobra Dziewczyny (te, które tu jeszcze czasem zaglądają ;-) )

Ja też zmykam :-)
Umówiłam się ze znajomymi na grzane wino. Tzn. ja na soczek idę :-D

Miłego wieczora :-)

Ostatnio zrobilam taka liste wlasnie i pojechalam do sklepu i wiesz co:-) te ktore byly na samym koncu owej listy podobaly mi sie najbardziej:-D(Troche odwrotnie zrobilam)
A ty masz juz wozeczek?:-)
MamaAlexa szczerze powiedziawszy nie zwrocilam uwagi na takie dla blizniat ale jutro to zrobie - ciekawe co moj M na to:szok::-D:-D
Dzieki piekne, M sie pewnie zdziwi, z ena takie patrzysz, :o))

No i chyba skończyło się pisanie na forum:-( Lecę do sklepu, bo zachciało mi się sałatki gyros:-)
A ja dzisiaj tez salatke gyrosowa jadlam:)) Taka z kurczakiem i kapusta pekinska:))

A tak nawiasem mowiac, to rzeczywiscie pustki jakies...

reklama
A ja wlasnie siadlam i zajadam salatke z pomidorkow cherry, ogorka, cebulki, kukurydzy i uwaga - serka feta...:-) Ponoc zabroniony.Ale mialam chetke i wyslalam synka a on niewie jaki ja kupuje i kupil owczy:tak:I pytanko - czy owcze i kozie tez sa zabronione???

Do góry