reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
witajcie laseczki;-);-)hmmm musiałam nadrobić zaległości, bo czesto nie wyrabiam na dwoch forach:-) witam nowe dziewczyny:tak::tak::tak: udzielajcie sie duzo, chcemy was poznać,kurde ostatnio widze gorąco tu bylo:-p:-p:-p czekam na fotografa, ma mi zdjęcia slubne przynieść:-D:-D:-D:-D i nie moge sie doczekać aż je zobaczę:tak::tak:

witajcie laseczki;-);-)hmmm musiałam nadrobić zaległości, bo czesto nie wyrabiam na dwoch forach:-) witam nowe dziewczyny:tak::tak::tak: udzielajcie sie duzo, chcemy was poznać,kurde ostatnio widze gorąco tu bylo:-p:-p:-p czekam na fotografa, ma mi zdjęcia slubne przynieść:-D:-D:-D:-D i nie moge sie doczekać aż je zobaczę:tak::tak:

Jak tu się wykazać, jak nie ma z kim pogadać?;-) Wpadnijcie tu czasem, żebyśmy mogły się zintegrować:-)

dobrze rybka obiecuję czesciej zagladac;-);-);-)bo sama juz mialam wyrzuty sumienia, że tyle fajnych dziewczyn zostało:-:)-:)-(ale spoko, nasze grono bedzie sie powiekszać i powstanie niezła armia lutówek hehehehehehbuziiiii

Kasiorku, jak już będziesz miała fotki, to wrzuć parę :-)
Chętnie obejrzymy :-)

A swoją drogą to Świeże Śnieżynki, też by chętnie poznały Starą Gwardię,
ale chyba się większość przeniosła na zamknięty i niestety nie mamy na to szansy :-(

Ostatnia edycja:
Dziendobryyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!

Jak sie dzis sopeleczki czujecie?????ale nasmolilyscie...u mnie zimno...w prawdize sniegu ani widu ani slychu ale szron na samochodach sasiadow jest:p jak to dobrze ze ja mam garaz i skrobac nie musze...ostatnio po pracy skrobac musialam to sie juz naewt na maske samochodu nie moglam polozyc bo cos mi w drodze stalo...haha brzuchol oczywiscie a jak:p
A piesy mi rozrabiaja chyba trzeba bedzie z nimi na dwor wyjsc...brrrrr bo i mi troche ruchu y sie przydalo...
A wy jak????

A no byl dym...co zrobic...

Tygrynko, jak już będziesz miała fotki, to wrzuć parę :-)
Chętnie obejrzymy :-)

A swoją drogą to Świeże Śnieżynki, też by chętnie poznały Starą Gwardię,
ale chyba się większość przeniosła na zamknięty i niestety nie mamy na to szansy :-(

Tygrynko????a niewazne....

Co do starej gwardi faktycznie moze byc nie latwo...ale nie ma rzeczy niemozliwych:)))))

reklama
Do góry