reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
witajcie laseczki;-);-)hmmm musiałam nadrobić zaległości, bo czesto nie wyrabiam na dwoch forach:-) witam nowe dziewczyny:tak::tak::tak: udzielajcie sie duzo, chcemy was poznać,kurde ostatnio widze gorąco tu bylo:-p:-p:-p czekam na fotografa, ma mi zdjęcia slubne przynieść:-D:-D:-D:-D i nie moge sie doczekać aż je zobaczę:tak::tak:

witajcie laseczki;-);-)hmmm musiałam nadrobić zaległości, bo czesto nie wyrabiam na dwoch forach:-) witam nowe dziewczyny:tak::tak::tak: udzielajcie sie duzo, chcemy was poznać,kurde ostatnio widze gorąco tu bylo:-p:-p:-p czekam na fotografa, ma mi zdjęcia slubne przynieść:-D:-D:-D:-D i nie moge sie doczekać aż je zobaczę:tak::tak:

Jak tu się wykazać, jak nie ma z kim pogadać?;-) Wpadnijcie tu czasem, żebyśmy mogły się zintegrować:-)

dobrze rybka obiecuję czesciej zagladac;-);-);-)bo sama juz mialam wyrzuty sumienia, że tyle fajnych dziewczyn zostało:-:)-:)-(ale spoko, nasze grono bedzie sie powiekszać i powstanie niezła armia lutówek hehehehehehbuziiiii

Kasiorku, jak już będziesz miała fotki, to wrzuć parę :-)
Chętnie obejrzymy :-)

A swoją drogą to Świeże Śnieżynki, też by chętnie poznały Starą Gwardię,
ale chyba się większość przeniosła na zamknięty i niestety nie mamy na to szansy :-(

Ostatnia edycja:
Dziendobryyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!

Jak sie dzis sopeleczki czujecie?????ale nasmolilyscie...u mnie zimno...w prawdize sniegu ani widu ani slychu ale szron na samochodach sasiadow jest:p jak to dobrze ze ja mam garaz i skrobac nie musze...ostatnio po pracy skrobac musialam to sie juz naewt na maske samochodu nie moglam polozyc bo cos mi w drodze stalo...haha brzuchol oczywiscie a jak:p
A piesy mi rozrabiaja chyba trzeba bedzie z nimi na dwor wyjsc...brrrrr bo i mi troche ruchu y sie przydalo...
A wy jak????

A no byl dym...co zrobic...

Tygrynko, jak już będziesz miała fotki, to wrzuć parę :-)
Chętnie obejrzymy :-)

A swoją drogą to Świeże Śnieżynki, też by chętnie poznały Starą Gwardię,
ale chyba się większość przeniosła na zamknięty i niestety nie mamy na to szansy :-(

Tygrynko????a niewazne....

Co do starej gwardi faktycznie moze byc nie latwo...ale nie ma rzeczy niemozliwych:)))))

reklama
Do góry