reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Ale mam lenia... już po trzeciej a ja nic konkretnego nie zdziałałam:zawstydzona/y:. Idę chyba na jakiś spacer. Pójdę znów do starego browaru do smyka i pogłaszczę ubranka i inne zabaweczki;-). a potem zrobię coś na obiadek, bo mi mąż z uczelni głodny wróci. A miałam cały dzień pisać mgr:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Chyba już nigdy jej nie skończę...

nom wszystko co ładne i nowe to kosztuje..hmm z jednej strony nie chce sie oszczedzac na dzidzi, ale z drugiej strony to natak krotko służy:dry::dry::dry: np taka gondola:dry::dry: my z Mackiem rozejrzymy sie tez w komisach, bo kompletny zestaw X-landera jest drogi:dry::dry::dry:

Dziendobryyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!

Jak sie dzis sopeleczki czujecie?????ale nasmolilyscie...u mnie zimno...w prawdize sniegu ani widu ani slychu ale szron na samochodach sasiadow jest:p jak to dobrze ze ja mam garaz i skrobac nie musze...ostatnio po pracy skrobac musialam to sie juz naewt na maske samochodu nie moglam polozyc bo cos mi w drodze stalo...haha brzuchol oczywiscie a jak:p
A piesy mi rozrabiaja chyba trzeba bedzie z nimi na dwor wyjsc...brrrrr bo i mi troche ruchu y sie przydalo...
A wy jak????
U mnie dzisiaj nie jakos strasznie zimno ale pada caly dzien wiec tez watpliwa przyjemnosc,zeby si e po dworze platac.

Moje dziecko poza tym szleje (to wyklute oczywiscie) bo tatus w koncu z konferencji wraca i obiecal prezenty, wiec co 2-3 minuty pyta kiedy tatus przyjdzie..mowie Wam wariactwo!:o))

das ist aber ein sehr schoener Kinderwagen:-) I jaki leciutki:tak:
Ladny jest, to fakt i kosztuje troche, ale ja zaoszczedzilam na ubrankach dla malucha, bo dostalam uzywane, wiec moge sobie pozwolic z czego sie ciesze.
Podobaja mi sie i inne wiec wszystko moze ulec zmianie:-)
Ja w necie nie umie kupowac musze "pomacac", pojezdzic itd:tak::-D:-D

Spoko oko wielkiego brata, a raczej wielkiej pandorki (hmmmm jakkolwiek to brzmi:-p:-p) czuwa;-);-);-)

Ja wiem, że jesteśmy pod obserwacją ;-)
Ale chodzi mi o to, że jeśli większość urzęduje TAM a nie TU, to w momencie "wpuszczenia" nas TAM dalej będziemy TE NOWE :-:)zawstydzona/y::-(
No chyba, że to inaczej działa ;-):-)

to proponuje obczaic cosw sklepie, a potem szukac tego samego w necie, ja tak robie z poważniejszymi zakupami;-)
Ostatnio zrobilam taka liste wlasnie i pojechalam do sklepu i wiesz co:-) te ktore byly na samym koncu owej listy podobaly mi sie najbardziej:-D(Troche odwrotnie zrobilam)
A ty masz juz wozeczek?:-)
MamaAlexa szczerze powiedziawszy nie zwrocilam uwagi na takie dla blizniat ale jutro to zrobie - ciekawe co moj M na to:szok::-D:-D

reklama
Do góry