reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Ale mam lenia... już po trzeciej a ja nic konkretnego nie zdziałałam:zawstydzona/y:. Idę chyba na jakiś spacer. Pójdę znów do starego browaru do smyka i pogłaszczę ubranka i inne zabaweczki;-). a potem zrobię coś na obiadek, bo mi mąż z uczelni głodny wróci. A miałam cały dzień pisać mgr:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Chyba już nigdy jej nie skończę...

nom wszystko co ładne i nowe to kosztuje..hmm z jednej strony nie chce sie oszczedzac na dzidzi, ale z drugiej strony to natak krotko służy:dry::dry::dry: np taka gondola:dry::dry: my z Mackiem rozejrzymy sie tez w komisach, bo kompletny zestaw X-landera jest drogi:dry::dry::dry:

Dziendobryyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!

Jak sie dzis sopeleczki czujecie?????ale nasmolilyscie...u mnie zimno...w prawdize sniegu ani widu ani slychu ale szron na samochodach sasiadow jest:p jak to dobrze ze ja mam garaz i skrobac nie musze...ostatnio po pracy skrobac musialam to sie juz naewt na maske samochodu nie moglam polozyc bo cos mi w drodze stalo...haha brzuchol oczywiscie a jak:p
A piesy mi rozrabiaja chyba trzeba bedzie z nimi na dwor wyjsc...brrrrr bo i mi troche ruchu y sie przydalo...
A wy jak????
U mnie dzisiaj nie jakos strasznie zimno ale pada caly dzien wiec tez watpliwa przyjemnosc,zeby si e po dworze platac.

Moje dziecko poza tym szleje (to wyklute oczywiscie) bo tatus w koncu z konferencji wraca i obiecal prezenty, wiec co 2-3 minuty pyta kiedy tatus przyjdzie..mowie Wam wariactwo!:o))

das ist aber ein sehr schoener Kinderwagen:-) I jaki leciutki:tak:
Ladny jest, to fakt i kosztuje troche, ale ja zaoszczedzilam na ubrankach dla malucha, bo dostalam uzywane, wiec moge sobie pozwolic z czego sie ciesze.
Podobaja mi sie i inne wiec wszystko moze ulec zmianie:-)
Ja w necie nie umie kupowac musze "pomacac", pojezdzic itd:tak::-D:-D

Spoko oko wielkiego brata, a raczej wielkiej pandorki (hmmmm jakkolwiek to brzmi:-p:-p) czuwa;-);-);-)

Ja wiem, że jesteśmy pod obserwacją ;-)
Ale chodzi mi o to, że jeśli większość urzęduje TAM a nie TU, to w momencie "wpuszczenia" nas TAM dalej będziemy TE NOWE :-:)zawstydzona/y::-(
No chyba, że to inaczej działa ;-):-)

to proponuje obczaic cosw sklepie, a potem szukac tego samego w necie, ja tak robie z poważniejszymi zakupami;-)
Ostatnio zrobilam taka liste wlasnie i pojechalam do sklepu i wiesz co:-) te ktore byly na samym koncu owej listy podobaly mi sie najbardziej:-D(Troche odwrotnie zrobilam)
A ty masz juz wozeczek?:-)
MamaAlexa szczerze powiedziawszy nie zwrocilam uwagi na takie dla blizniat ale jutro to zrobie - ciekawe co moj M na to:szok::-D:-D

reklama
Do góry