reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

możliwe że nie będzie się nam chciało do końca ciąży, bo potem to się będzie musiało chcieć:eek::-D
Dobre, dobre:-D:-D sie usmialam:-D:-D
A co do fety - to czytalam tutaj na forum ale niestety niewiem w jakim miejscu:zawstydzona/y:dokladnie.
Co do tych dat to tak roznie jest. ja tez wiem i to dokladnie kiedy "wyprodukowalismy" (jak to mowi moj syn) naszy malenka. Czytalam gdzies w necie, ze robi sie tak tez : od dnia ostatniej @ dodaje sie 7 dni i odejmuje 3 mce. i wychodzi data rozwiazania:-) Kilka dziewczyn potwierdzilo zdodnosc zagadnienia:-):tak:

reklama
Ha, za to ja jestem dzielna! Wczoraj i przedwczoraj trochę popisałam i dzisiaj też jeden tekścik skończyłam. Dumna z siebie jestem, ale na forum mam maaaaasę zaległości i chyba sobie daruję nadrabianie. :dry: Ktoś chce trochę mojej pracowitości, to mogę podesłać, zwłaszcza wszystkim przyszłym paniom magister :tak:
An

To ja poproszę, bo już nie wiem, jak się tłumaczyć mojej pani promotor...
Najgorsza częśc za mną, teraz tylko małe rozdzialiki i powinno być ok... Ale JAK MI SIĘ NIE CHCE!!!:baffled::oo::oo::oo::oo::oo:

Dobre, dobre:-D:-D sie usmialam:-D:-D
A co do fety - to czytalam tutaj na forum ale niestety niewiem w jakim miejscu:zawstydzona/y:dokladnie.
Co do tych dat to tak roznie jest. ja tez wiem i to dokladnie kiedy "wyprodukowalismy" (jak to mowi moj syn) naszy malenka. Czytalam gdzies w necie, ze robi sie tak tez : od dnia ostatniej @ dodaje sie 7 dni i odejmuje 3 mce. i wychodzi data rozwiazania:-) Kilka dziewczyn potwierdzilo zdodnosc zagadnienia:-):tak:
Moja znajoma urodziła dokładnie w dniu terminu (wyliczonego właśnie tym sposobem) a położna patrzy na dziecko i mówi: o ciąża przenoszona:-). Może to jest tak, że nie każda ciąża musi mieć prawidłowo te 40 tygodni. Przecież każdy z nas jest inny. Jedno dziecko potrzebuje 42 drugie 38 tygodni i jest ok. To wie tylko Matka Natura:-)

Ha, za to ja jestem dzielna! Wczoraj i przedwczoraj trochę popisałam i dzisiaj też jeden tekścik skończyłam. Dumna z siebie jestem, ale na forum mam maaaaasę zaległości i chyba sobie daruję nadrabianie. :dry: Ktoś chce trochę mojej pracowitości, to mogę podesłać, zwłaszcza wszystkim przyszłym paniom magister :tak:
An

no pięknie pięknie!! a co pisałaś?? a pracowitość podsyłaj, ja poproszę wersję hurtową!!!

o super...ja się nie wybieram, pisz jak tam jeste...albo nie zreobimy dział szkoła rodzenia i bedziesz nam streszczać i nas szkolić multimedialnie
kto pojedzie ze mną lub za mnie????????????/

bardzo dobry pomysł!!!!:tak:
a na zakupy ja bym chciała z Tobą, ja wybierz mnie!!

od dnia ostatniej @ dodaje sie 7 dni i odejmuje 3 mce. i wychodzi data rozwiazania:-)

eeee jak mi głupizna przejdzie usiądę i się zastanowię i napiszę na karteczce to policzę:eek::-D

A tak jeszcze o tych serach wtrace.. to tu tylko plesniowych i niepasteryzowanych zabraniaja, a feta to sama nie wiem, wiem tylko, ze ja ja pozeram minimum raz w tygodniu...

reklama
Do góry