reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

możliwe że nie będzie się nam chciało do końca ciąży, bo potem to się będzie musiało chcieć:eek::-D
Dobre, dobre:-D:-D sie usmialam:-D:-D
A co do fety - to czytalam tutaj na forum ale niestety niewiem w jakim miejscu:zawstydzona/y:dokladnie.
Co do tych dat to tak roznie jest. ja tez wiem i to dokladnie kiedy "wyprodukowalismy" (jak to mowi moj syn) naszy malenka. Czytalam gdzies w necie, ze robi sie tak tez : od dnia ostatniej @ dodaje sie 7 dni i odejmuje 3 mce. i wychodzi data rozwiazania:-) Kilka dziewczyn potwierdzilo zdodnosc zagadnienia:-):tak:

reklama
Ha, za to ja jestem dzielna! Wczoraj i przedwczoraj trochę popisałam i dzisiaj też jeden tekścik skończyłam. Dumna z siebie jestem, ale na forum mam maaaaasę zaległości i chyba sobie daruję nadrabianie. :dry: Ktoś chce trochę mojej pracowitości, to mogę podesłać, zwłaszcza wszystkim przyszłym paniom magister :tak:
An

To ja poproszę, bo już nie wiem, jak się tłumaczyć mojej pani promotor...
Najgorsza częśc za mną, teraz tylko małe rozdzialiki i powinno być ok... Ale JAK MI SIĘ NIE CHCE!!!:baffled::oo::oo::oo::oo::oo:

Dobre, dobre:-D:-D sie usmialam:-D:-D
A co do fety - to czytalam tutaj na forum ale niestety niewiem w jakim miejscu:zawstydzona/y:dokladnie.
Co do tych dat to tak roznie jest. ja tez wiem i to dokladnie kiedy "wyprodukowalismy" (jak to mowi moj syn) naszy malenka. Czytalam gdzies w necie, ze robi sie tak tez : od dnia ostatniej @ dodaje sie 7 dni i odejmuje 3 mce. i wychodzi data rozwiazania:-) Kilka dziewczyn potwierdzilo zdodnosc zagadnienia:-):tak:
Moja znajoma urodziła dokładnie w dniu terminu (wyliczonego właśnie tym sposobem) a położna patrzy na dziecko i mówi: o ciąża przenoszona:-). Może to jest tak, że nie każda ciąża musi mieć prawidłowo te 40 tygodni. Przecież każdy z nas jest inny. Jedno dziecko potrzebuje 42 drugie 38 tygodni i jest ok. To wie tylko Matka Natura:-)

Ha, za to ja jestem dzielna! Wczoraj i przedwczoraj trochę popisałam i dzisiaj też jeden tekścik skończyłam. Dumna z siebie jestem, ale na forum mam maaaaasę zaległości i chyba sobie daruję nadrabianie. :dry: Ktoś chce trochę mojej pracowitości, to mogę podesłać, zwłaszcza wszystkim przyszłym paniom magister :tak:
An

no pięknie pięknie!! a co pisałaś?? a pracowitość podsyłaj, ja poproszę wersję hurtową!!!

o super...ja się nie wybieram, pisz jak tam jeste...albo nie zreobimy dział szkoła rodzenia i bedziesz nam streszczać i nas szkolić multimedialnie
kto pojedzie ze mną lub za mnie????????????/

bardzo dobry pomysł!!!!:tak:
a na zakupy ja bym chciała z Tobą, ja wybierz mnie!!

od dnia ostatniej @ dodaje sie 7 dni i odejmuje 3 mce. i wychodzi data rozwiazania:-)

eeee jak mi głupizna przejdzie usiądę i się zastanowię i napiszę na karteczce to policzę:eek::-D

A tak jeszcze o tych serach wtrace.. to tu tylko plesniowych i niepasteryzowanych zabraniaja, a feta to sama nie wiem, wiem tylko, ze ja ja pozeram minimum raz w tygodniu...

reklama
Do góry