reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
a wczoraj synkowi cos takiego kupilam :D w stylu zeglarskim ^^ bo kocham zagle ^^ hihi

Załączniki

• DSC01635.jpg
    DSC01635.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 18
Dzięki dziewczynki za poradę.
Może faktycznie ciepłe mleczko pomoże na sen :-)
Jeszcze tego nie próbowałam, ale wypróbuję.

A co tam u Was z samego rana słychać?
:-)

Dzień doberek Śnieżyneczki w ten piękny słoneczny poranek:-D

Nooo, to ja jestem mega slodka dziewczyna jak juz cukier w siuskach mam:-D:-D
Poza tym OK, mala rosnie fajnie. Machala raczkami i otwierala buzinke:tak:

Kochana super, że wszystko w porządku z Maleństwem:-) a cukrem się nie przejmuj widać taka Twoja natura słodka dziewczyno:-D

Trochę wam tu ponarzekam ale diabli mnie biorą, jak każdy prawnik - facet patrzy się na mnie, jak na dziwo bo nie dosyć, że baba to jeszcze w ciąży:wściekła/y: Usłyszałam już nie raz, że nigdy nie będę dobrym adwokatem (na razie jestem na aplikacji) bo mam męża i będę miała dziecko bo dobry adwokat to samotny adwokat:wściekła/y: No trochę mi ulżyło.

No u mnie niestety też mega korki, więc przykro mi:eek: a gadaniem się nie przejmuj:tak:

Dziewczyny chyba mnie coś bierze!!!!
Jest mi niedobrze, gardlo boli i juz czuje zatoki!!!!! masakra jakas...chyba mnie młody zarazil..tyle ze u niego skonczy sie na katarze a mnie znowu rozłozy!!!!!!
Wzielam Apap bo wiem ze mozna a to jedyny przecizapalny srodek jaki moge i na ból glowy pomaga!!!!!
Jestem zdołowana......ehhhhh

Kuruj się kochana jestem z Tobą:tak:

a wczoraj synkowi cos takiego kupilam :D w stylu zeglarskim ^^ bo kocham zagle ^^ hihi

Super ciuszek:-)

U nas dziś piękne słoneczko świeci, ale niestety na dworze zimno brrrr:szok: ja za niecałe dwie godzinki jadę do Gliwic do dentysty, a przy okazji podjadę jeszcze do Dziadków i do Rodziców:-)

Witam Diewczynki:-)Sie juz wyspalam...
Patrycja no juz naprawde niewiem, bo jak tylko zaszlam w ciaze to odrzucilo mnie od slodyczy a teraz:no:normalnie jadlabym kilogramami.

Ciuszki fajniusie:tak:Ja wczoraj kupilam sobie:zawstydzona/y:2 bluzeczki, bo mi brzuchol rosnie jak na drozdzach:-)
Milego dnia Wszystkim.

Kochana moja, ja nie mam niedoczynnosci tylko chorobę haszimoto, ona sie zachowuje troszke jak niedocznnosc, i takie bierze sie leki, ale ogolnie jest to choroba autoagresywna czyli polega na tym ze przeciwko mojej tarczycy sa produjowane przeciwciala, ktore w sposob bajkowy to ujmujac chca zniszczyc moja tarczyce bo maja ja za intruza. Kiedys bardzo rzadka choroba, chociaz teraz niestety liczba chorych sie zwieksza. Ale powiem ci ze taka sama mialam dawke, tzn podobna wczesniej bralam co drugi dzien 25 a reszte 50, a teraz same 50. Ale ja sie boje o ta tarczece a ty? Bo mi powiedziala pani doktor ze to moze wplywac na rozwoj umyslowy, np objawic sie w niskim IQ. :( u ciebie cos mowil lekarz? bo ja nie wiem czy mam sie tym przejmowac .
a ile masz tsh? Bo mi wciąż koło dwóch oscyluje (antyciała mam prawie 3 tysiące:-() i nie możemy tego zbić. Babka powiedziała, że trzeba co najmniej do tsh 1 dojść... Też się boję i biorę euth50. Zapytaj o ten selen (pisałam w poprzednim poście do ciebie).

reklama
Do góry