patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
No coś Ty to mnie zaskoczyłas a ja tak lubię ostatnio mleko w dużych ilościach a mam kataraCzesc laski
A wiecie czego sie ostatnio dowiedzialam w przychodni od pani pielegniarki jak bylam z moim przeziebionym synkiem....? Ze jak sie ma katar i kaszel taki "mokry" to lepiej sie powstrzymac z wszelkimi produktami mleczmymi.... podobno wiecej tego sluzu sie wtedy tworzy....
Bylam bardzo zdziwiona bo ja tez jak cos sie tylko zaczyna dziac to od razu mleczko z miodem...
Lekarz natomiast powiedzial ze mam podawac dziecku cole i lody (maly nie mial apetytu i nic nie chcial jesc).. w lodach tez sa przeciez produkty mleczne...
zeby sie nie odwodnil i zjadl cokolwiek...
Kogo tu sluchac?
"Zdrowo" wiem coś o tym ty musisz świecić przykładem dla Synka choć troszkę;-) ja nie mam hamulców cholera coś czuje źle się to dla mnie skończyA ja sie poddalam i wcinam wszystko co popadnie (czyli slodycze mam na mysli)
mieso za to moze dla mnie nie istniec.... super, nie ma to jak "zdrowo" odzywiajaca sie ciezarna ;o))
Na szczescie mam w domu czterolatka, o ktorego nalezy dbac i w zwiazku z tym mama tz cos zdrowszego wciagnie, ale nie tak, zeby mi sie tego chcialo, to bardziej przez zdrowy rozsadek..)