aninaka
Fanka BB :)
taa.. szczegonie, że zagryzłam je śledziem, bo się na niego natknęłam w lodówce szukając mleka...;-)Ponoc jablko daje dobre efekty tylko niewiem jak to bedzie po mleku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
taa.. szczegonie, że zagryzłam je śledziem, bo się na niego natknęłam w lodówce szukając mleka...;-)Ponoc jablko daje dobre efekty tylko niewiem jak to bedzie po mleku
no co. w śmietanie był, to do mleka dwa kroki;-)kuzwa mleka szukala a ze sledzia znalazla to tez dobrze ...rany hahaha
A ja już się nie dziwię swoim apetytom. Ostatnio zasmakowały mi kanapki z wędzonym twarogiem a na to winogrona. PYCHA!!! A mąż się krzywi, jak widzi, gdy to jem;-)
no co. w śmietanie był, to do mleka dwa kroki;-)