monikasia
Fanka BB :)
Kotusiek witaj na forum:-)
Pozno tak bo nie nadazam z postami. zostawialm forum na godzinke a tu tyle postow:-)
Pozno tak bo nie nadazam z postami. zostawialm forum na godzinke a tu tyle postow:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrejnocki:-) ja jeszcze poszperam po forum i tez spadam.ja tez uciekam trzymajcie sie cieplutko, milej nocki i kolorowych, no i witam ja rowniez Monikasia )))
No, to zalezy co kto lubi, ja uwielbiam slonce. A MCR jak dla tez nie jest zbyt fajnym miejscem, strasznie tu szaro....ale co tam, wazne, ze sie niektorym podoba i dobrze sie tu czuja :-) , ja planuje zmywac sie stad, mam nadzieje, ze w przyszlym roku mi sie uda, niestety nie tylko ode mnie to zalezy A co Ty robisz w MCR?
nie????a powinna???Ale nic straconego...ty mnie mozesz oswiecic
o co chodzi
No wlasnie...o co chodzi
Ty mnie tu skarbie nie musisz sorkowacja swoja jestem i wiem co i jak...
Jeszcze sie nie przyzwyczailas???najwyzsza poraKotusiek witaj na forum:-)
tylko nie na moj nowy karpet....nie na karpet powiedzialam...zapozno..... LOL
to faktycznie busy chate mialas hahaNo i ja też mogę Wam życzyć dobrej nocki. Cały dzień ktoś do mnie przychodził na herbatkę albo sprawdzić coś "na chwilę" w internecie. I tak cały dzień niby byłam w domu ale nie czułam się jak u siebie tylko na dworcu głównym:-)
Powiedzieć mogę, bo to żadna tajemnica. Pracuję dla tak znienawidzonej przez ciebie tutejszej służby zdrowia. W którym szpitalu będziesz rodzić?
Jasne, że mogę! W UK odliczanie na głos od 10 w dół oznacza szykowanie się do bójki. Przeważnie pojeden powinien nastąpić cios!