reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
No i ja też mogę Wam życzyć dobrej nocki. Cały dzień ktoś do mnie przychodził na herbatkę albo sprawdzić coś "na chwilę" w internecie. I tak cały dzień niby byłam w domu ale nie czułam się jak u siebie tylko na dworcu głównym:-)

No, to zalezy co kto lubi, ja uwielbiam slonce. A MCR jak dla tez nie jest zbyt fajnym miejscem, strasznie tu szaro....ale co tam, wazne, ze sie niektorym podoba i dobrze sie tu czuja :-):biggrin2: , ja planuje zmywac sie stad, mam nadzieje, ze w przyszlym roku mi sie uda, niestety nie tylko ode mnie to zalezy :no: A co Ty robisz w MCR?

Powiedzieć mogę, bo to żadna tajemnica. Pracuję dla tak znienawidzonej przez ciebie tutejszej służby zdrowia. W którym szpitalu będziesz rodzić?

nie????a powinna???Ale nic straconego...ty mnie mozesz oswiecic

Jasne, że mogę! W UK odliczanie na głos od 10 w dół oznacza szykowanie się do bójki. Przeważnie pojeden powinien nastąpić cios!

reklama
oki oki juz nie prowokuje
sorki wszystkim Gibaga , Kotusiek - bedzie dobrze - tez czasami mnie ponosi. Od jutra zaczynamy od nowe ok?

Ty mnie tu skarbie nie musisz sorkowac:pja swoja jestem i wiem co i jak...

Kotusiek witaj na forum:-)
Pozno tak bo nie nadazam z postami. zostawialm forum na godzinke a tu tyle postow:-)
Jeszcze sie nie przyzwyczailas???najwyzsza pora:)

...błagam dajcie wiadro....nie wyrabiam....

tylko nie na moj nowy karpet....nie na karpet powiedzialam...zapozno.....:( LOL
No i ja też mogę Wam życzyć dobrej nocki. Cały dzień ktoś do mnie przychodził na herbatkę albo sprawdzić coś "na chwilę" w internecie. I tak cały dzień niby byłam w domu ale nie czułam się jak u siebie tylko na dworcu głównym:-)
to faktycznie busy chate mialas haha

Powiedzieć mogę, bo to żadna tajemnica. Pracuję dla tak znienawidzonej przez ciebie tutejszej służby zdrowia. W którym szpitalu będziesz rodzić?

Jasne, że mogę! W UK odliczanie na głos od 10 w dół oznacza szykowanie się do bójki. Przeważnie pojeden powinien nastąpić cios!

Nie no to ja nie wiedzialam ...liczylam w dol dla odmiany zeby w gore nie liczyc ale zeby oddech zlapac i nie wybuchnac bo kupa smrodu by pozostala...

Do góry