reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
No i ja też mogę Wam życzyć dobrej nocki. Cały dzień ktoś do mnie przychodził na herbatkę albo sprawdzić coś "na chwilę" w internecie. I tak cały dzień niby byłam w domu ale nie czułam się jak u siebie tylko na dworcu głównym:-)

No, to zalezy co kto lubi, ja uwielbiam slonce. A MCR jak dla tez nie jest zbyt fajnym miejscem, strasznie tu szaro....ale co tam, wazne, ze sie niektorym podoba i dobrze sie tu czuja :-):biggrin2: , ja planuje zmywac sie stad, mam nadzieje, ze w przyszlym roku mi sie uda, niestety nie tylko ode mnie to zalezy :no: A co Ty robisz w MCR?

Powiedzieć mogę, bo to żadna tajemnica. Pracuję dla tak znienawidzonej przez ciebie tutejszej służby zdrowia. W którym szpitalu będziesz rodzić?

nie????a powinna???Ale nic straconego...ty mnie mozesz oswiecic

Jasne, że mogę! W UK odliczanie na głos od 10 w dół oznacza szykowanie się do bójki. Przeważnie pojeden powinien nastąpić cios!

reklama
oki oki juz nie prowokuje
sorki wszystkim Gibaga , Kotusiek - bedzie dobrze - tez czasami mnie ponosi. Od jutra zaczynamy od nowe ok?

Ty mnie tu skarbie nie musisz sorkowac:pja swoja jestem i wiem co i jak...

Kotusiek witaj na forum:-)
Pozno tak bo nie nadazam z postami. zostawialm forum na godzinke a tu tyle postow:-)
Jeszcze sie nie przyzwyczailas???najwyzsza pora:)

...błagam dajcie wiadro....nie wyrabiam....

tylko nie na moj nowy karpet....nie na karpet powiedzialam...zapozno.....:( LOL
No i ja też mogę Wam życzyć dobrej nocki. Cały dzień ktoś do mnie przychodził na herbatkę albo sprawdzić coś "na chwilę" w internecie. I tak cały dzień niby byłam w domu ale nie czułam się jak u siebie tylko na dworcu głównym:-)
to faktycznie busy chate mialas haha

Powiedzieć mogę, bo to żadna tajemnica. Pracuję dla tak znienawidzonej przez ciebie tutejszej służby zdrowia. W którym szpitalu będziesz rodzić?

Jasne, że mogę! W UK odliczanie na głos od 10 w dół oznacza szykowanie się do bójki. Przeważnie pojeden powinien nastąpić cios!

Nie no to ja nie wiedzialam ...liczylam w dol dla odmiany zeby w gore nie liczyc ale zeby oddech zlapac i nie wybuchnac bo kupa smrodu by pozostala...

Do góry