To dobreGibaga mówię Ci :-)
Bedzie że jakieś sado-macho preferuje i skórzane bicze w chacie trzymam![]()
Nie lam sie
w razie czego to na lasery pojdziemy i sie pozbedziemy tego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To dobreGibaga mówię Ci :-)
Bedzie że jakieś sado-macho preferuje i skórzane bicze w chacie trzymam![]()
To swietnieDOBRANOC Skarbeczki.....
Ano UDALO SIE yay))))))))))gratki
haha ale no sama nie wiem z ta waga ciezko kochanie no... no moze cie wezmiemy...ale to tak na warunkowym bys byla...no nie ma lekko...jeszcze z Iza trzeba by pogadac...ja to wszystko ladnie przedyskutuje i pismo wyslemy poleconym![]()
ja sobie wlasnie taka popijam))))))pyyyyycha
Pyska...spokojnie rozlewu krwi nie bedzie...ale malo brakowalo haha...bo to wiesz nigdy nic nie wiadomo...policzylam od 10 w dol<zalecenie Izy> haha i juz mi lepiej...
Mam 27 lat i od trzech lat mieszkam z mezusiem tutaj wlasnie. Nie bardzo mi sie tutaj podoba, bo zdarzylo mi sie w przyjemniejszych miejscach mieszkac, ale moj szanowny malzonek dostal na tyle ciekawa oferte pracy, ze trudno bylo zrezygnowac z takiej mozliwosci. No coz nie mozna miec wszystkiego :-) Ja pracuje w firmie farmaceutycznej i zajmuje sie administracja, chociaz wyksztalcenie mam calkowicie w innym kierunku. Ogolnie interesuje sie sztuka w kazdym jej wydaniu... i nie cierpie manchesterskiej pogody :-) A Ty co porabiasz?
Ja mieszkam w Chatham miedzy Londynem a Dover - piec lat tu jestem , pracowalam jako QC ale to przed ciaza teraz to tylko leniu****e .
jestem 5 lat i nie wiem co bedzie dalej
Witam ;-), Sadzilam, ze ten temat jest juz zamkniety i jak wczesniej juz pisalam, nie ma zamiaru komentowac tego typu wypowiedzi....wiec nie licz, na to, ze uda Ci sie mnie sprowokowac...:-)
A jest takie podaj adresa tez skorzystam
O co to to nie jak 85 przewaj****esz to sie zastanowimy prawda Gibaga?Dobranoc Zabeczka!
Gibaga... chyba sie udalo;o)) z tym suwaczkiem
A teraz mnie wezmiecie do tej wagi ciezkiej?)
O co to to nie jak 85 przewaj****esz to sie zastanowimy prawda Gibaga?
Eeee... tam! Narzekasz! Do pogody można się przyzwyczaić. Mnie tam się Manch podoba. Ja tu zostaje!
Tobie tez kochana - do jutra .Lasencje!
Ja juz na dzisiaj odpadam, bateria mi sie konczy a po kabel trzeba isc az do drugiego pokoju, poza tym nameczylam sie z tym suwaczkiem, wiec teraz nalezy mi sie odpoczynek..;-);-);-)
Bawcie sie dobrze i do zobaczenia jutro! Milej nocki, papa