No i nie dadza mi soac dzisiaj))O co to to nie jak 85 przewaj****esz to sie zastanowimy prawda Gibaga?
Ale ja juz mam tak blisko do tych 85....;-);-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i nie dadza mi soac dzisiaj))O co to to nie jak 85 przewaj****esz to sie zastanowimy prawda Gibaga?
To ja tu Wam szczerze ... jak na spowiedzi a Wy teraz wszystko przeciwko mnie, tak*??;-)i trzeba wziac pod uwage ze ma bliznaiki cwaniara i nadal sie do nas chce wciagnac no...wiec no nie wiem...pani marszalek trzeba sie bedzie powaznie nad tym zastanowic
Ja tu tylko sprzatam haha
i znow cie wygwiazdkowalo hahaha najpierw wyma****esz weraz przewaj****esz hahaha
Damy juz spokuj cio??? wyszlo jak wyszlo...ja jeszcze raz mowie ze nie mialam nic zlego na mysli...juz sie nie bede wiecej na temat tego incydentu wypowiadac bo jak juz ktos wczesniej zaauwazyl...nigdy wczesniej zadnego speicia tutaj z nikim nie bylo...
Lasencje!
Ja juz na dzisiaj odpadam, bateria mi sie konczy a po kabel trzeba isc az do drugiego pokoju, poza tym nameczylam sie z tym suwaczkiem, wiec teraz nalezy mi sie odpoczynek..;-);-);-)
Bawcie sie dobrze i do zobaczenia jutro! Milej nocki, papa
To ja tu Wam szczerze ... jak na spowiedzi a Wy teraz wszystko przeciwko mnie, tak*??;-)
oki oki juz nie prowokujeDamy juz spokuj cio??? wyszlo jak wyszlo...ja jeszcze raz mowie ze nie mialam nic zlego na mysli...juz sie nie bede wiecej na temat tego incydentu wypowiadac bo jak juz ktos wczesniej zaauwazyl...nigdy wczesniej zadnego speicia tutaj z nikim nie bylo...
#maj sie skarbeczku...a z drugiej strony to leniwiec z ciebie.//..no po kabel AZ DO drugiego pokoju musisz isc no...haha dobranoc
Juz nic sorkiporade o co? bo cos nie lapie, nie pierwszy raz zreszta