reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Aguś jak chcesz to dawaj tą żope do mnie na depilacje haha właśnie uczyłam się na Andrzeja klacie :-):-):-) to praktyka już jest:-)

Biedny mówi do mnie "Czemu uczysz się wszystkiego na mnie :-(?"

nadrobić Was to cud:tak:

widziałam że tu jakiś zgrzyt był, ale się nie wypowiem:no:

a co do wagi to przed ciażą 56 a teraz 66 i wzrost 162 (przed ciążą też taki był:-D)

Rozstępy poszły mi na brzuchu pod pępkiem i na cyckach:szok:. Smarowałam się oliwką, mustelą (kurewsko drogą), fissanem. Generalnie cały dzień chodziłam naoliwiona tymi "cudownymi" specyfikami i co:confused::confused::confused: i *****:wściekła/y::wściekła/y: i tak te małe kurewki wyszły:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jak mają wyleźć to wylezą. Ale wkuta jestem niemiłosiernie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
za 3 miechy będę wyglądać jakby mnie ktoś batem po bębnie walił

Aguś jak chcesz to dawaj tą żope do mnie na depilacje haha właśnie uczyłam się na Andrzeja klacie :-):-):-) to praktyka już jest:-)

Biedny mówi do mnie "Czemu uczysz się wszystkiego na mnie :-(?"

Biedny...haha krolika doswiadczalnego sobie znalazlas...haha

nadrobić Was to cud:tak:

widziałam że tu jakiś zgrzyt był, ale się nie wypowiem:no:

a co do wagi to przed ciażą 56 a teraz 66 i wzrost 162 (przed ciążą też taki był:-D)

Rozstępy poszły mi na brzuchu pod pępkiem i na cyckach:szok:. Smarowałam się oliwką, mustelą (kurewsko drogą), fissanem. Generalnie cały dzień chodziłam naoliwiona tymi "cudownymi" specyfikami i co:confused::confused::confused: i *****:wściekła/y::wściekła/y: i tak te małe kurewki wyszły:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jak mają wyleźć to wylezą. Ale wkuta jestem niemiłosiernie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
za 3 miechy będę wyglądać jakby mnie ktoś batem po bębnie walił

haha batem po bebnie haha wariatka no nie bedzie tak zle przeciez no:p

Dobranoc Mamuski:tak:

Dobranoc Zabeczka!

Gibaga... chyba sie udalo;o)) z tym suwaczkiem:)

DOBRANOC Skarbeczki.....

Ano UDALO SIE yay:)))))))))))gratki:)

haha ale no sama nie wiem z ta waga ciezko kochanie no... no moze cie wezmiemy...ale to tak na warunkowym bys byla...no nie ma lekko...jeszcze z Iza trzeba by pogadac...ja to wszystko ladnie przedyskutuje i pismo wyslemy poleconym:p

reklama
Do góry