reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Kochane musze się pochwalić, że ciasto wyszło przepyszne i wszystkim strasznie smakuje:-D dostałam 10 punktów na 10:-p ale ja narazie zjadłam tylko jeden kawałek, żeby nie przesadzić, a jutro zjem więcej:-D

Dobranoc Śnieżynki, bo ja zmykam grać w Scrabble:-)
To już wiem co zaraz zacznę piec:-D
...że niby ode mnie???nie oddam:no::no::no:...
Ej no podzielimy się razem z Pysią tym rafaellem nie bądźmy takie;-):-)
Oj...ale mnie znowu dawno nie było...
ciekawe czy ktoś mnie jeszcze tu pamięta??? :zawstydzona/y:
Niestety nie miałam dostępu do netu....ale wreszcie mam.
U nas ok...okazało się że będziemy mieć córeczkę :tak::tak::tak: robiłam badanie echo serca płodu i malutka ma zupełnie zdrowe serduszko...ufff.....:-D:-D:-D:-D

Jedyny problem to łożysko- jest nisko położone...ale czekam do 34 tygodnia. Może się podniesie. Ciąże znoszę dobrze- nadal pracuje.
pozdrawiam was wszystkie ciepło i mam nadzieje że jakoś się tu na nowo odnajdę....
Dobrej nocy...:-)
Witam!:-) No to kolejna księzniczka:-) Gratuluje Wam!:-)Super że z maleńką wszystko ok:tak: Ale Ty odpoczywaj jak najwięcej:sorry:

Dzień dobry Dziewczynki:-) ja coś spać nie mogę:-( kot mnie męczy od 6 żeby go głaskać i głaskać no ileź można:-( idę zjeść śniadanie i nadrabiać Was dalej a potem ciacho upiec wg przepisu Mamy Sówki;-):-)

reklama
Kurde wszystkie tak o tym cieście trąbią to i ja upiekę :-D

U nas piękna pogoda - słońce świeci cudownie- ciekawe jak długo :confused:
Dziś będzie u mnie kuzyneczka z IRL z dzidziaczkiem:-D:-)tra lalalalaaaaaa
:-D

Znowu o tej grypie na Ukrainie trąbią a nawet nie wiedzą czy to jest ta śwńska czy nie, czy mieszane szczepy... za to Polska pomaga..mam nadzieję, że nam tez by pomogli... wydaje mi się, że sieją panikę troszkę a media to rozdmu****ą.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry kochane Śnieżynki:-D dziś strasznie zimno, ale za to słoneczko świeci co troszkę podnosi na duchu:-)

Oj...ale mnie znowu dawno nie było...
ciekawe czy ktoś mnie jeszcze tu pamięta??? :zawstydzona/y:
Niestety nie miałam dostępu do netu....ale wreszcie mam.
U nas ok...okazało się że będziemy mieć córeczkę :tak::tak::tak: robiłam badanie echo serca płodu i malutka ma zupełnie zdrowe serduszko...ufff.....:-D:-D:-D:-D

Kochana pewnie, że Cię pamiętamy:-) super, że z Malutką wszystko w porządku:-D

Mamo Sówko

krzyk.gif
krzyk.gif
krzyk.gif
krzyk.gif
krzyk.gif
krzyk.gif
krzyk.gif
krzyk.gif
krzyk.gif
krzyk.gif

Gdzie jesteś???

Jestem jestem co się dzieje?????? Żartuję:-p już wysłałam Ci wiadomość na priva i czekam na odpowiedź:-D

To już wiem co zaraz zacznę piec:-D
a potem ciacho upiec wg przepisu Mamy Sówki;-):-)

Kochane ja teraz przepisuję przepisy na różne pyszne ciacha od mamy, więc pewnie będę co niektóre wypróbowywać:-) oczywiście będę się dzielić rezultatami:-D

Dziś Mężuś w pracy do 14, więc ja do tego czasu może troszkę poprasuję, a potem chyba razem troszkę posprzątamy:-)

Dzień dobry :) u mnie dzisiaj normalnie jakieś święto, wstałam o 8:30 tzn, dziewczynki już tak kopały,że nie sposób się nie obudzić,,, no ale normalnie to wstaję po 6 więc naprawdę się cieszę, jedziemy dziś do rodzinki i będziemy tam nocować,więc mam nadzieję,że dłużej wytrzymam wieczorem :) i może nawet poudzielam się towarzystko hehe
będę dopiero jutro wieczorem Buziaki Brzuchatki :)

Dzień dobry !
Ja już zrobiłam śniadanko Kocurowi i mojemu małemu przyszywanemu , a teraz zgadnijcie co robie ?
Wyszukuję kołysanki dla mojej córci :happy2:
A no i chyba jest porozumienie co do imion : KINGA MALINA
Ładnie ?

No ja własnie nie znam osobiście żadnej Kingi , i poniekąd dlatego zgodziłam się na to imie . Bo wole nie identyfikować imienia z kims kogo znam .

Ja chiałam Malina na pierwsze , ale Kocur sie nie dał namówić ... jak będę miała ochote to i tak będę sobie córcie od czasu do czasu nazywać Malinką ;) I mam zamiar zrobić sobie tatuaż Maliny :)

reklama
Do góry