patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
To już wiem co zaraz zacznę piecKochane musze się pochwalić, że ciasto wyszło przepyszne i wszystkim strasznie smakujedostałam 10 punktów na 10
ale ja narazie zjadłam tylko jeden kawałek, żeby nie przesadzić, a jutro zjem więcej
![]()
Dobranoc Śnieżynki, bo ja zmykam grać w Scrabble:-)

Ej no podzielimy się razem z Pysią tym rafaellem nie bądźmy takie;-):-)...że niby ode mnie???nie oddam...
Witam!:-) No to kolejna księzniczka:-) Gratuluje Wam!:-)Super że z maleńką wszystko okOj...ale mnie znowu dawno nie było...
ciekawe czy ktoś mnie jeszcze tu pamięta???
Niestety nie miałam dostępu do netu....ale wreszcie mam.
U nas ok...okazało się że będziemy mieć córeczkęrobiłam badanie echo serca płodu i malutka ma zupełnie zdrowe serduszko...ufff.....
Jedyny problem to łożysko- jest nisko położone...ale czekam do 34 tygodnia. Może się podniesie. Ciąże znoszę dobrze- nadal pracuje.
pozdrawiam was wszystkie ciepło i mam nadzieje że jakoś się tu na nowo odnajdę....
Dobrej nocy...:-)

Dzień dobry Dziewczynki:-) ja coś spać nie mogę:-( kot mnie męczy od 6 żeby go głaskać i głaskać no ileź można:-( idę zjeść śniadanie i nadrabiać Was dalej a potem ciacho upiec wg przepisu Mamy Sówki;-):-)