reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Oj...ale mnie znowu dawno nie było...
ciekawe czy ktoś mnie jeszcze tu pamięta??? :zawstydzona/y:
Niestety nie miałam dostępu do netu....ale wreszcie mam.
U nas ok...okazało się że będziemy mieć córeczkę :tak::tak::tak: robiłam badanie echo serca płodu i malutka ma zupełnie zdrowe serduszko...ufff.....:-D:-D:-D:-D

Jedyny problem to łożysko- jest nisko położone...ale czekam do 34 tygodnia. Może się podniesie. Ciąże znoszę dobrze- nadal pracuje.
pozdrawiam was wszystkie ciepło i mam nadzieje że jakoś się tu na nowo odnajdę....
Dobrej nocy...:-)

reklama
ja też się żegnam. Muszę się ogolić;-) i załadować m&m'sa. Niewiem jak to będzie z zaglądnieciem tutaj w weekend. Ale jakby co to do zobaczonka w poniedziałek.

wróciłam od dentystki.
Było... ZAJEBIASZCZO :-D

Jeden ząbek załatany a w drugim lekarstewko :tak:
Nie robiła znieczulenia bo miałam tylko odwapnienie ALE... wypytałam o te znieczulenia i faktycznie: dla kobiet w ciąży stosuje się specjalne bezadrenalinowe znieczulenia - tyle że na reakcję w postaci znieczulonka trzeba poczekać np 20 min bo nie jest to takie silne znieczulenie jak normalnie ale efekt jest ten sam:tak:

wróciłam od dentystki.
Było... ZAJEBIASZCZO :-D
Jeden ząbek załatany a w drugim lekarstewko :tak:
Nie robiła znieczulenia bo miałam tylko odwapnienie ALE... wypytałam o te znieczulenia i faktycznie: dla kobiet w ciąży stosuje się specjalne bezadrenalinowe znieczulenia - tyle że na reakcję w postaci znieczulonka trzeba poczekać np 20 min bo nie jest to takie silne znieczulenie jak normalnie ale efekt jest ten sam:tak:

matko jak ta pisze że było zajebiaszczo u dentysty to musiała dostać jakiś gaz rozweselający:szok::szok:

matko jak ta pisze że było zajebiaszczo u dentysty to musiała dostać jakiś gaz rozweselający:szok::szok:
:-Dmam fajną dentystkę - jest KOCHANA :tak:i zawsze mówi : no już Anetko oddychamy i kończymy...i po buzi pomizia jak bardzo boli :-) dobrze mieć takiego lekarza bo generalnie dentysta kojarzył mi się zawsze niefajnie.

ps: dlaczego mój suwaczek jest zjeb*ny i się nie przesuwa sam?

:-Dmam fajną dentystkę - jest KOCHANA :tak:i zawsze mówi : no już Anetko oddychamy i kończymy...i po buzi pomizia jak bardzo boli :-) dobrze mieć takiego lekarza bo generalnie dentysta kojarzył mi się zawsze niefajnie.

ps: dlaczego mój suwaczek jest zjeb*ny i się nie przesuwa sam?

dobrze, że to nie dentysta bo na miejscu Twojego męża nie puszczałabym Cię do niego:-D a serio to podeślij ją do mnie pleaseee

Ech ... ja ostatnio coraz mniej czasu spędzam przy kompie ... plecy i żebra mnie okrutnie bola po półgodziny ...

to się oszczędzaj kochana, nie wysilaj się zbytnio, plecki ważniejsze:tak:

reklama
Do góry