reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Oj...ale mnie znowu dawno nie było...
ciekawe czy ktoś mnie jeszcze tu pamięta??? :zawstydzona/y:
Niestety nie miałam dostępu do netu....ale wreszcie mam.
U nas ok...okazało się że będziemy mieć córeczkę :tak::tak::tak: robiłam badanie echo serca płodu i malutka ma zupełnie zdrowe serduszko...ufff.....:-D:-D:-D:-D

Jedyny problem to łożysko- jest nisko położone...ale czekam do 34 tygodnia. Może się podniesie. Ciąże znoszę dobrze- nadal pracuje.
pozdrawiam was wszystkie ciepło i mam nadzieje że jakoś się tu na nowo odnajdę....
Dobrej nocy...:-)

reklama
ja też się żegnam. Muszę się ogolić;-) i załadować m&m'sa. Niewiem jak to będzie z zaglądnieciem tutaj w weekend. Ale jakby co to do zobaczonka w poniedziałek.

wróciłam od dentystki.
Było... ZAJEBIASZCZO :-D

Jeden ząbek załatany a w drugim lekarstewko :tak:
Nie robiła znieczulenia bo miałam tylko odwapnienie ALE... wypytałam o te znieczulenia i faktycznie: dla kobiet w ciąży stosuje się specjalne bezadrenalinowe znieczulenia - tyle że na reakcję w postaci znieczulonka trzeba poczekać np 20 min bo nie jest to takie silne znieczulenie jak normalnie ale efekt jest ten sam:tak:

wróciłam od dentystki.
Było... ZAJEBIASZCZO :-D
Jeden ząbek załatany a w drugim lekarstewko :tak:
Nie robiła znieczulenia bo miałam tylko odwapnienie ALE... wypytałam o te znieczulenia i faktycznie: dla kobiet w ciąży stosuje się specjalne bezadrenalinowe znieczulenia - tyle że na reakcję w postaci znieczulonka trzeba poczekać np 20 min bo nie jest to takie silne znieczulenie jak normalnie ale efekt jest ten sam:tak:

matko jak ta pisze że było zajebiaszczo u dentysty to musiała dostać jakiś gaz rozweselający:szok::szok:

matko jak ta pisze że było zajebiaszczo u dentysty to musiała dostać jakiś gaz rozweselający:szok::szok:
:-Dmam fajną dentystkę - jest KOCHANA :tak:i zawsze mówi : no już Anetko oddychamy i kończymy...i po buzi pomizia jak bardzo boli :-) dobrze mieć takiego lekarza bo generalnie dentysta kojarzył mi się zawsze niefajnie.

ps: dlaczego mój suwaczek jest zjeb*ny i się nie przesuwa sam?

:-Dmam fajną dentystkę - jest KOCHANA :tak:i zawsze mówi : no już Anetko oddychamy i kończymy...i po buzi pomizia jak bardzo boli :-) dobrze mieć takiego lekarza bo generalnie dentysta kojarzył mi się zawsze niefajnie.

ps: dlaczego mój suwaczek jest zjeb*ny i się nie przesuwa sam?

dobrze, że to nie dentysta bo na miejscu Twojego męża nie puszczałabym Cię do niego:-D a serio to podeślij ją do mnie pleaseee

Ech ... ja ostatnio coraz mniej czasu spędzam przy kompie ... plecy i żebra mnie okrutnie bola po półgodziny ...

to się oszczędzaj kochana, nie wysilaj się zbytnio, plecki ważniejsze:tak:

reklama
Do góry