reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Wiesz ja juz i tak tam nie pracuje , a rozu tez nie znosze ale ona nie wiem . Po ubrankach poznam jej preferencje...
Dzieki laski .
Dzis odkrylam fajny sklepik nie zaden wielki market dla dzieci - calkiem maly przytulny ale maja super ceny , duzt wybor i na dzien dobry (jeszcze nic nie kupilam ale pani chyba moj inkubator dostrzegla) dala mi voucher - 10% znizki -juuuupi

Ethel Austin ma super ciuszki dla dzieciaczków do 2 latek, lub George/ Asda, czasem można coś fajnego w Tesco kupić i to nawet b. dobrej jakości

reklama
wpadam tylko na chwilunie...bo w nocy znow do pracki...dzieki za zaproszenie na tajniaka...ide spac...grgrrr zezarlabym cos ZNOW

pozdrawiam...tak na dluze to pewnie w poniedzialek zajrze jak mi wolne dadza(niech dadza bo na ryjek padam)

buziaki:)

Do góry