reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Kochane musze się pochwalić, że ciasto wyszło przepyszne i wszystkim strasznie smakuje:-D dostałam 10 punktów na 10:-p ale ja narazie zjadłam tylko jeden kawałek, żeby nie przesadzić, a jutro zjem więcej:-D

Dobranoc Śnieżynki, bo ja zmykam grać w Scrabble:-)

Kochane musze się pochwalić, że ciasto wyszło przepyszne i wszystkim strasznie smakuje:-D dostałam 10 punktów na 10:-p ale ja narazie zjadłam tylko jeden kawałek, żeby nie przesadzić, a jutro zjem więcej:-D

Dobranoc Śnieżynki, bo ja zmykam grać w Scrabble:-)

to super :) bo ja już skopiowałam przepis bo tak pysznie wygląda,że musi smakować to ciasto :-)
ja również zmykam Dobrej nocy Śnieżynki :tak:

reklama
O matko:-( kuruj się Kochana kuruj zdrówko najważniejsze!:tak::sorry2:

No zobaczymy co będzie z tą suknią:confused: a my studniówkę mamy w tym samym dniu -> ile dobrze policzyłam 13 listopada, więc nie możemy jej przegapić:-D napisałam Ci wiadomość na priva:-D kuruj się kochana:-)

Kuruje sie kuruje - dzięki dziewczynki - ale powiem Wam że marzę o normalnych kropelkach do nosa... bo te homeopatyczne gowno daja... :/

:-):-D
kurde kupiłam sobie wczoraj zajebiste orzeszki w wasabi i słysze jak do mnie piszcza z tej zamkniętej szuflady :)
Oł jes.... uwielbiam je... ostre na poczatku a jak rozgryziesz to słodki orzeszek....
ja się boje je otworzyc bo je zeżre :), i tak w ogoel to ćwicze silna wolę. Mam tez OTWARTĄ paczkę chipsów i nie jem. i OTWARTĄ czekoladę i ukochane łakotki :)
i wielką dupę... i dlatego nei jem
Masochistka.... dupe ma wielka... no nie wytrzmam..... nie wytrzymam... nooo nieeeee noo... dupe.... wielka... rany....
ja mam po róznych miejscach drobne w domu i zawsze sie jakaś sumka uzbiera :)
heh ja mam świnke skarbonke z kasa za przeklinanie i drobnymi ze slubu (znalezli sie tacy co rzucali - hehe swoja droga malo smieszne dostac piatakiem pod oko ;) ) i to jest na czarna godzien moja...:sorry2:
....nie cierpie jeździc po miescie w piatek bo masakra na drodze!!!!!!

Jeszcze dziś tragedia bo ludzie wyjeżdżają... współczuję...
Ja zauważyłam, że tyłek mi trochę przytył, bo jak idę w majtusiach to czuje takie bułeczki dwie z tyłu hahahahah
Następna...

Dawno chyba nie dostałyście po tych wielkich tyłkach ;)))

A swoją drogą - wpadły śnieżynki na pomysł że im się miednica rozjeżdża (KOŚCI!!!) żeby miejsce dla malucha zrobić???
Ech ... pożarłam sie z Kocurem moim ... jeśli dalej ma zamiar sie zachowywac tak jak teraz , to nie za bardzo widze dla nas przyszłość ... Jestem w ciąży , mam prawo mieć czasem swoje humory ... dzisiaj sie wkurwiłam o to że naokoło całego stołu w salone walają sie kable od laptoa i mało ze sie o nie nie wygrzmociłam , zapierniczając przy tym biodrem w szafke , to jeszcze to wszytsko ze stołu zaczęło spadać ... łącznie ze szklanakmi i laptopem itp ... I sie wkurzyłam i go owrzeszczałam . Po czym wielmożny pan sie obraził i poszedl spac i sama musiałam iśc na zakupy i targać 6 litrów napojow , plus produkty na obiad kolacje i ciasto ... wróciłam ze sklepu a mój kochany kocurek dalej siedzi przy laptopie ze sluchawkami an uszach ... nic nie zrobione , anwet garków ze zmywarki nie wyciągnął ... i potem jeszcze sie upomina że w sumie to ja go powinnam przeprosić za to że na niego nakrzyczałam rano ! I że mam sobie uważac na zachowanie bo będe czesciej chodziła do sklepu piechotą ! No mało mnie **** nie strzelił ...
O żesz ty... I przytachałaś to wszystko... opier.dolek ci się należy!!! Trzeba było kupić tylko dla siebie. A nie tachać dla Pana obrażalskiego...
Przepraszam ,że zapytam, a my przez przypadek z jedym i tym samym chłopem dziecka nie mamy??? Jak bym się wypierdziła o kabel z gitary to tez usłyszałam ,ze to ja mam uważać...
I słusznie - kabla nie widzi?? Ech... te chłopy... ja to zawsze byłam sierotka... a kabli po domu nie mam porozrzucanych bo by mnie szlag trafił i pochowane wszycho pięknie ;)

Żabeczka ! ale mi pomysł podsunęłas , zjem sobie mleko z płatkami czekladowymi !!!
Ooooooo tak tak... to ja dla odmiany łyknę płatki z mlekiem czekoladowym :cool2::cool2:

idę sobie trochę poleżeć bo dzisiaj cały dzień siedzę :) jezu jak kiedyś będe musiala wrócić do pracy to bedize starszny dizeń :)
Sądny i tragiczny zarazem.... ja nawet nie wspominam w myślach...

Do góry