olenka12345
Fanka BB :)
a ja dzisiaj jadłam na śniadanko płatki z mleczkiem;-)a na kolację chyba zrobię sobie naleśniki z nutellą
mniam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja juz chce do Polski!!!!![]()
Kochane musze się pochwalić, że ciasto wyszło przepyszne i wszystkim strasznie smakujedostałam 10 punktów na 10
ale ja narazie zjadłam tylko jeden kawałek, żeby nie przesadzić, a jutro zjem więcej
![]()
Dobranoc Śnieżynki, bo ja zmykam grać w Scrabble:-)
jeszcze miesiac![]()
O matko:-( kuruj się Kochana kuruj zdrówko najważniejsze!![]()
No zobaczymy co będzie z tą sukniąa my studniówkę mamy w tym samym dniu -> ile dobrze policzyłam 13 listopada, więc nie możemy jej przegapić
napisałam Ci wiadomość na priva
kuruj się kochana:-)
Oł jes.... uwielbiam je... ostre na poczatku a jak rozgryziesz to słodki orzeszek....:-)
kurde kupiłam sobie wczoraj zajebiste orzeszki w wasabi i słysze jak do mnie piszcza z tej zamkniętej szuflady![]()
Masochistka.... dupe ma wielka... no nie wytrzmam..... nie wytrzymam... nooo nieeeee noo... dupe.... wielka... rany....ja się boje je otworzyc bo je zeżre, i tak w ogoel to ćwicze silna wolę. Mam tez OTWARTĄ paczkę chipsów i nie jem. i OTWARTĄ czekoladę i ukochane łakotki
i wielką dupę... i dlatego nei jem
heh ja mam świnke skarbonke z kasa za przeklinanie i drobnymi ze slubu (znalezli sie tacy co rzucali - hehe swoja droga malo smieszne dostac piatakiem pod okoja mam po róznych miejscach drobne w domu i zawsze sie jakaś sumka uzbiera![]()
Jeszcze dziś tragedia bo ludzie wyjeżdżają... współczuję...
Następna...Ja zauważyłam, że tyłek mi trochę przytył, bo jak idę w majtusiach to czuje takie bułeczki dwie z tyłu hahahahah
O żesz ty... I przytachałaś to wszystko... opier.dolek ci się należy!!! Trzeba było kupić tylko dla siebie. A nie tachać dla Pana obrażalskiego...Ech ... pożarłam sie z Kocurem moim ... jeśli dalej ma zamiar sie zachowywac tak jak teraz , to nie za bardzo widze dla nas przyszłość ... Jestem w ciąży , mam prawo mieć czasem swoje humory ... dzisiaj sie wkurwiłam o to że naokoło całego stołu w salone walają sie kable od laptoa i mało ze sie o nie nie wygrzmociłam , zapierniczając przy tym biodrem w szafke , to jeszcze to wszytsko ze stołu zaczęło spadać ... łącznie ze szklanakmi i laptopem itp ... I sie wkurzyłam i go owrzeszczałam . Po czym wielmożny pan sie obraził i poszedl spac i sama musiałam iśc na zakupy i targać 6 litrów napojow , plus produkty na obiad kolacje i ciasto ... wróciłam ze sklepu a mój kochany kocurek dalej siedzi przy laptopie ze sluchawkami an uszach ... nic nie zrobione , anwet garków ze zmywarki nie wyciągnął ... i potem jeszcze sie upomina że w sumie to ja go powinnam przeprosić za to że na niego nakrzyczałam rano ! I że mam sobie uważac na zachowanie bo będe czesciej chodziła do sklepu piechotą ! No mało mnie **** nie strzelił ...
I słusznie - kabla nie widzi?? Ech... te chłopy... ja to zawsze byłam sierotka... a kabli po domu nie mam porozrzucanych bo by mnie szlag trafił i pochowane wszycho piękniePrzepraszam ,że zapytam, a my przez przypadek z jedym i tym samym chłopem dziecka nie mamy??? Jak bym się wypierdziła o kabel z gitary to tez usłyszałam ,ze to ja mam uważać...
Ooooooo tak tak... to ja dla odmiany łyknę płatki z mlekiem czekoladowymŻabeczka ! ale mi pomysł podsunęłas , zjem sobie mleko z płatkami czekladowymi !!!
Sądny i tragiczny zarazem.... ja nawet nie wspominam w myślach...idę sobie trochę poleżeć bo dzisiaj cały dzień siedzęjezu jak kiedyś będe musiala wrócić do pracy to bedize starszny dizeń
![]()