reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Na mnie tez krzyczy jak za duzo dzwigam:-(Nawet leciec do Polski musze z siostra, bo walizka ciezka i mi nie wolno jej dzwigac:-p:-p
Ale mam ochote na mleko, normalnie moglabym litrami je pic:tak::tak:

reklama
Ja też od kilku dni płatki z mlekiem wcinam, albo musli takie z owockami mmm... :-) Zmykam dziewuszki posprzątać i zająć się mężulkiem. Wszystkim spokojnego i milutkiego wieczorku życzę:tak:

Mleczko z platkami to moje codziennie drugie sniadanie:-D na kolacje tez mleko:-D:-D
ja mam tak z twarożkami - muszę zjeść minimum jeden dziennie taki wiesz, w plastikowym pudełeczku serek z "domkiem" granulowany albo wiejski..albo se kupuję małą kosteczkę i ze śmietanką i rzodkiewką.. no muszę i nie ma bata żebym nie zjadła:tak:

reklama
Chyba wszystko bym oddala za tworog poltlusty, no ogolnie ser bialy, a tu tego nie znaja:-:)no::no: i nie maja:no: a serek wiejski jest, ale taki bez smaku, plastikowy:szok:
Nawet pierogow lub nalesnikow z serem nie moge sobie zrobic:-:)-(Wstretna Norwegia, nie lubie tego kraju:no::no:

Do góry