reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Super że wszystkie wczorajsze wizytki miłay pozytywne rezultaty!

Znachorka gratuluję córy! kolejna księżniczka! czyli jak Kalina?? Oksana?? na czym staneło?

Shingle buźkę maleństwa jeszcze uda ci się następnym razem zobaczyć ważne sze wszystko ok!

mamaAlexa -mała kawunia w czasie ciąży to nie grzech! jakbyś po 3 siekierki dziennie wypijała to by było niedobrze ale od czasu do czsu lżejszą kawke można wypić! dzięki takiej kawusi nie jeden ból głowy w czasie ciąży mi przeszedł i dzięki temu nie łykałam jeszcze żadnych przeciwbólowych tabletek, a to zdecydowanie nie służy! Zresztą dzisiaj też mnie już trochę ćmi i myśle własnie o takiej małej z spienionym mleczkiem 'ala latte
00020156.gif

ja zajadam drożdżówkę własnego wypieku z rodzynkami i kruszonką posmarowaną masełkiem mniam http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10
och jak Ci fajnie poproszę przepis:zawstydzona/y: a za mną chodzą pączulki własnej roboty... ale nigdy jeszcze nie robiłam i nie mam nawet sprawdzonego przepisu ale pamiętam jeszcze ten smak babcinych pączków i mi ślinka leci też takie chcę!!!

kiecka ciążowa marki - hu..j wie co - zakup lumpex - cena 16zł

no to w oógle urasta do rangi mega zajebistej. wyglada conajmniej o jedno zero więcej :)

Rechotku zajebiście wyglądałaś i super, że wyszłaś do ludzi :-) Dużo osób krzywo się na to patrzy, ale olać matołów :-p Ile ostatnio mi się osób nagadało, że poszłam do klubu na babski wypad na chippendalesów, a jakoś nikt nie wziął pod uwagę, że wynajęłyśmy loże, która jest w osobnym pomieszczeniu gdzie jest wszystko wyciszane i klima tylko to, że "JA SIĘ GDZIEŚ WŁÓCZĘ ZAMIAST NA DUPIE SIEDZIEc"

ale widać, że byłaś królową imprezy hehehehehehe
Łooo jezu. Ja tez 2 razy slysząlam przed koncertami, ale i przyjaciółce i siostrze powiedziałm ,ze wiem co robie :). trzeba było mówić, ze się włóczysz własnie po to zeby dupa nie urosla :D

Łooo jezu. Ja tez 2 razy slysząlam przed koncertami, ale i przyjaciółce i siostrze powiedziałm ,ze wiem co robie :). trzeba było mówić, ze się włóczysz własnie po to zeby dupa nie urosla :D

Hahaha dupa to podstawa :-) A one mają dzieci ? Ja czekam aż te moje "gadacze" same będą się spodziewały dzieci i czy tak chętnie będą siedziały całymi dniami i nocami w domu, a jak wpadną na pomysł wyjścia to już wiem co powiem "no niepoważna i nieodpowiedzialna!" :rofl:

Rechotku zajebiście wyglądałaś i super, że wyszłaś do ludzi :-) Dużo osób krzywo się na to patrzy, ale olać matołów :-p Ile ostatnio mi się osób nagadało, że poszłam do klubu na babski wypad na chippendalesów, a jakoś nikt nie wziął pod uwagę, że wynajęłyśmy loże, która jest w osobnym pomieszczeniu gdzie jest wszystko wyciszane i klima tylko to, że "JA SIĘ GDZIEŚ WŁÓCZĘ ZAMIAST NA DUPIE SIEDZIEc"

ale widać, że byłaś królową imprezy hehehehehehe

zgadzam sie z wami dziewczyny ciąża to nie choroba i nie trzeba siedzieć na dupie w domu tylko można normalnie funkcjonować no prawie normalnie wszystko w granicach rozsądku i sił!
a mnie drażni że jak gdzieś pójdziemy z mężem lub ze znajmymi to zaraz 1000 komentarzy: pewnie juz do domu chcesz iść, pewnie spać chcesz, pewnie ci tak ciężko tu, pewnie głodna jesteś, lepiej żebyś odpoczywała itd
jak bym była zmęczona to bym w domu siedziała ale jak jestem na imprezie, koncercie czy w teatrze tzn że chcę tam być i nikt mnie siłą nie zaciągnął!!!!
zastanawiamy się z mężem czy nie pojechac na sylwestra ze znajmymi w góry tylko jest jeden problem:wściekła/y: coś mnie trafi jak będę widziała jak wszyscy jeżdżą na nartach, deskach a ja nie mogę!!!!

Hahaha dupa to podstawa :-) A one mają dzieci ? Ja czekam aż te moje "gadacze" same będą się spodziewały dzieci i czy tak chętnie będą siedziały całymi dniami i nocami w domu, a jak wpadną na pomysł wyjścia to już wiem co powiem "no niepoważna i nieodpowiedzialna!" :rofl:

he he he mi się przypomniało teraz, jak byłam na początku ciąży i koleżanki mi nawet przy komputerze długo siedzieć nie kazały, bo że pewnie mnie to męczy;-) a jak z nimi poszłam gdzieś na spacer to w ogóle trzeba było się żółwim tempem wlec, a energii to ja miałam więcej od nich. Kobieta w ciąży może WSZYSTKO co CZUJE ŻE MOŻE i już. a my najlepiej wiemy co zaszkodzi, a co nie nam i naszym malenstwom.

reklama

jedna nie, ale siostra ma. Miała zagrożoną ciąze i ciezki poród, także ją rozumiem :), ale sobie wszystko wyjasniłysmy i ustaliłysme, ze jej o koncertach nie informuję, ewentualnie po fakcie :)

Do góry