zabeczka
Fanka BB :)
I wlasnie chyba o cos takiego by nam chdziloTo jest Grupa społecznościowa, jest możliwość zakładania tam podwątków i co najwazniejsze PRYWATNOŚĆ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I wlasnie chyba o cos takiego by nam chdziloTo jest Grupa społecznościowa, jest możliwość zakładania tam podwątków i co najwazniejsze PRYWATNOŚĆ;-)
No to sprobóje założyć dajcie mi 5 minutI wlasnie chyba o cos takiego by nam chdzilo
No i fajnie:-)No to sprobóje założyć dajcie mi 5 minut
och jak Ci fajnie poproszę przepis a za mną chodzą pączulki własnej roboty... ale nigdy jeszcze nie robiłam i nie mam nawet sprawdzonego przepisu ale pamiętam jeszcze ten smak babcinych pączków i mi ślinka leci też takie chcę!!!ja zajadam drożdżówkę własnego wypieku z rodzynkami i kruszonką posmarowaną masełkiem mniam http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10
To jest Grupa społecznościowa, jest możliwość zakładania tam podwątków i co najwazniejsze PRYWATNOŚĆ;-)
Łooo jezu. Ja tez 2 razy slysząlam przed koncertami, ale i przyjaciółce i siostrze powiedziałm ,ze wiem co robie . trzeba było mówić, ze się włóczysz własnie po to zeby dupa nie uroslaRechotku zajebiście wyglądałaś i super, że wyszłaś do ludzi :-) Dużo osób krzywo się na to patrzy, ale olać matołów Ile ostatnio mi się osób nagadało, że poszłam do klubu na babski wypad na chippendalesów, a jakoś nikt nie wziął pod uwagę, że wynajęłyśmy loże, która jest w osobnym pomieszczeniu gdzie jest wszystko wyciszane i klima tylko to, że "JA SIĘ GDZIEŚ WŁÓCZĘ ZAMIAST NA DUPIE SIEDZIEc"
ale widać, że byłaś królową imprezy hehehehehehe
Łooo jezu. Ja tez 2 razy slysząlam przed koncertami, ale i przyjaciółce i siostrze powiedziałm ,ze wiem co robie . trzeba było mówić, ze się włóczysz własnie po to zeby dupa nie urosla
Rechotku zajebiście wyglądałaś i super, że wyszłaś do ludzi :-) Dużo osób krzywo się na to patrzy, ale olać matołów Ile ostatnio mi się osób nagadało, że poszłam do klubu na babski wypad na chippendalesów, a jakoś nikt nie wziął pod uwagę, że wynajęłyśmy loże, która jest w osobnym pomieszczeniu gdzie jest wszystko wyciszane i klima tylko to, że "JA SIĘ GDZIEŚ WŁÓCZĘ ZAMIAST NA DUPIE SIEDZIEc"
ale widać, że byłaś królową imprezy hehehehehehe
Hahaha dupa to podstawa :-) A one mają dzieci ? Ja czekam aż te moje "gadacze" same będą się spodziewały dzieci i czy tak chętnie będą siedziały całymi dniami i nocami w domu, a jak wpadną na pomysł wyjścia to już wiem co powiem "no niepoważna i nieodpowiedzialna!"
Hahaha dupa to podstawa :-) A one mają dzieci ? Ja czekam aż te moje "gadacze" same będą się spodziewały dzieci i czy tak chętnie będą siedziały całymi dniami i nocami w domu, a jak wpadną na pomysł wyjścia to już wiem co powiem "no niepoważna i nieodpowiedzialna!"