reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
UFFFF... Nadrobilam wszystko z bb i zamknitego wiec mam juz spokoj , jutro bede dzialac na biezaco - DOBRANOC
PS. Paulla przykro mi z powodu kuzynki , ale trzeba wierzyc ze bedzie dobrze ja juz posylam pozytywne wibracje
Znachorko - GRATULUJE coreczki

Witajcie jakos tak w nocy..
Nie moge spac dziisaj jakos wiec udalo mi sie nadrobic BB. Na zamkniety wpadne za chwilke.

W ciagu dnia jako s nie bylo czasu zeby cos madrego napisac, no a teraz noca to chyba moge jakies bzdury... nie`?

Jakos ten tydzien mija mi dziwnie. Po poniedzialkowych przygodach i wiadomosciach z USG nie moge sie pozbierac. Niby wiem, ze bedzie dobrze ale czasem jakos taka bezsilnosc mnie ogarnia... Mowie Wam jakie tgo wpieniajace!!!

LAski, jak juz nie bardzo lapie co z tymi watkami. Jak ten bedziemy mialy zamkniety, to ten drugi pojdzie do likwidacji?
Dobra, ide tam troche nadrobic..
Spijcie dobrze i do zobaczenia rano..

Cześć dziewczyny!
Widzę, że nas mało i tu i tam, a w dodatku humory jakieś nie tego. Ja wczoraj pospałam w dzień, więc pół nocy nie mogłam zasnąć. Zwłaszcza, że mała tak kopała, jak nigdy. W dzień cisza, bo chodzą i kołyszą, to w nocy wygłupy ;-)
Myślę, że przeniesienie się z tego forum na inne nie zamknie dyskusji tutaj, ponieważ tu ciągle dochodzi ktoś nowy i po prostu na tym forum będą inni ludzie.

Anisen, co u Ciebie? Jak się czujesz? Jak sobie radzisz? Kurczę, żebym ja miała prawo jazdy to bym do Ciebie podjechała, a tak to jestem odcięta na tej wsi :-(

An

reklama
Witajcie kochane Śnieżynki:-)

Jednak dziś mam laptopa od szwagierki, więc postaram się zaglądać:tak:

Paullla trzymaj się i pozdrów swoją szwagierkę;-)

Znachorka gratuluję córeczki:tak:

Ja dziś czuję się dobrze tylko troszkę mnie podbrzusze boli:dry:

Mam dziś ambitny plan, by wystawić swoją suknię ślubną na allegro:tak: robię to pierwszy raz, bo dopiero niedawno się zarejestrowałam, więc mam nadzieję, że mi się uda:-) a jak coś to będę pytać Was może bardziej doświadczonych w tej materii:cool2:

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-)

Aha i mam dziś w planach upiec ciasto - pawie oczka;-)

Do góry