reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
Ja też muszę iść i to jak najszybciej.... Ostatni ząb na górze zaczyna mnie napier... poza tym mam taką dziurę, że kanałówka będzie jak nic.. Tylko czy w ciąży można? Kur... boję się o Oleńkę...

Jasne :)

Robisz naleśniki (dla 1 osoby wystarczą dwa, mój mąż dużo potrafi zjeść a po dwóch wymięka heheh).

1 cebulę kroisz w kostkę, podsmażasz, do tego mięsko mielone (małe opakowanie), podsmażasz. Potem przyprawa gyros, sól, pieprz, cukier, koncentrat pomidorowy i kilka łyżek kukurydzy.

Ten farsz nakładasz na naleśnika (składasz na pół) posypujesz startym serem, drobina ketchupu. Zapiekasz w piekarniku żeby ser się stopił i gotowe :)

Smacznego :)

Bardzo dziękuję za przepis, w przyszłym tyg. wypróbuję.
Spadam kobity, Dr house i usypianie synka mnie czeka.

Tak czytam Was i czytam i mafia na prawdę za niedługo powstanie
hahaha.gif

Jeśli chodzi o zęby dziewczyny leczcie lepiej... moja koleżanka w 6 miesiącu ciąży urodziła, bo miała zakażenie zęba ... ojj nieźle...

Tak czytam Was i czytam i mafia na prawdę za niedługo powstanie
hahaha.gif

Jeśli chodzi o zęby dziewczyny leczcie lepiej... moja koleżanka w 6 miesiącu ciąży urodziła, bo miała zakażenie zęba ... ojj nieźle...
przez zakażenie zęba? oj to chyba przenosiła je nieźle:no:
U mnie na początku ciąży same "umartwiły się" 2 piątki - heh odmówiły współpracy na wieść o ciąży :-D ja generalnie dbam o zęby i w sumie tylko ten jeden został mi taki "trefny" więc go wyleczymy :)

dobra wleciałam tylko Was podglądnąć cio tam wyryłyście i lecę na filmik bo mi sie zacząl:tak:

Buziaczki dla Was D-O-B-R-A-N-O-C !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja też muszę iść i to jak najszybciej.... Ostatni ząb na górze zaczyna mnie napier... poza tym mam taką dziurę, że kanałówka będzie jak nic.. Tylko czy w ciąży można? Kur... boję się o Oleńkę...

Nie ma co sie bac ja w zeszlym tygodniu mialam kanalowe i przy okazji zdjela mi kamien bo mialam zapalenie dziasel ktore bardzo krwawily przy myciu teraz jest wszystko dobrze.A leczyc zeby trzeba w ciazy poniewaz zapalenie i bakterie atakuja dziecko.Ja sie ciesze ze juz mam to za soba,a co do znieczulenia miejscowego to wiem ze jest bezpieczne dla dziecka wiec lec jak najszybciej do doktorka:-):-)

reklama
Do góry