reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
a jak Twój nastrój? lepiej? wiesz, ja wiem, że chciałaś ją odwiedzić, ale może lepiej dla Twojego i maluszka dobra nie chodź do szpitala?:-( potem Ci smutno:-( dawaj znać o postępach szwagierki, wszyscy trzymamy kciuki za nią, a jak wiesz turbodymolodówkowe kciuki potrafią zdziałać cuda:tak:

nie ma mnie kilka godzin a tu proszę...nadrabianie za cały dzień:shocked2:

1. O co kaman? To piszemy tu czy na Ilonkowym?:-D
2. Byłam u promotorki - obrona koło 10tego grudnia:-Dmogę druken druken pracę
3. Byłam u gin - wszystko elegancko pozamykane; mam odpoczywać sobie, lenić się i JEŚĆ TO NA CO MAM OCHOTĘ. Przytyłam 3 kilosy czyli w sumie od początku 9,5. Gin mi powiedziała, żeby nie panikować z wagą bo wszystkie ciężarne panikują i nic dobrego z tego nie wychodzi - mamy normlnie jeść to co chcemy a na chudnięcie będzie czas na spacerach wiosną i latem. Wnerwiła się też, że patałachy nie umieją dobrze USG zrobić i że wysłali mnie na echo serduszka z Zuzią
:-p

a jak Twój nastrój? lepiej? wiesz, ja wiem, że chciałaś ją odwiedzić, ale może lepiej dla Twojego i maluszka dobra nie chodź do szpitala?:-( potem Ci smutno:-( dawaj znać o postępach szwagierki, wszyscy trzymamy kciuki za nią, a jak wiesz turbodymolodówkowe kciuki potrafią zdziałać cuda:tak:

będę na bieżąco informować:tak: Teraz do niej pojadę dopiero w sobotę albo niedziele, ale tylko na 10 minutek. Dam jakoś radę. Z malutką nic nie będzie, a ja mam męża przy sobie. On potrafi przywołać mnie do porządku;-) Liczę na te kciuki bo wiem, że one mają moc. TURBODYMOMOC:-)

Mi się dużo lepiej pisze tutaj niż na tym "nowym zamkniętym", ale muszę się przyznać, że dochodzę do wniosku że z niecierpliwością czekam na nasz zamknięty na BB- a taka byłam mu przeciwna :szok::-p.

Mamo Sówko... będziesz naszym wewnętrznym moderatorem? Plisssss....

nie ma mnie kilka godzin a tu proszę...nadrabianie za cały dzień:shocked2:

1. O co kaman? To piszemy tu czy na Ilonkowym?:-D
2. Byłam u promotorki - obrona koło 10tego grudnia:-Dmogę druken druken pracę
3. Byłam u gin - wszystko elegancko pozamykane; mam odpoczywać sobie, lenić się i JEŚĆ TO NA CO MAM OCHOTĘ. Przytyłam 3 kilosy czyli w sumie od początku 9,5. Gin mi powiedziała, żeby nie panikować z wagą bo wszystkie ciężarne panikują i nic dobrego z tego nie wychodzi - mamy normlnie jeść to co chcemy a na chudnięcie będzie czas na spacerach wiosną i latem. Wnerwiła się też, że patałachy nie umieją dobrze USG zrobić i że wysłali mnie na echo serduszka z Zuzią
:-p

To super, że wszystko jest w porządku z maleństwem - chyba też masz fajną doktorkę.

reklama
Do góry