Kochanie proponuje poszukać w sklepach internetowych - jak znasz modele - to może być naprawdę sporo taniejpotem znaleźliśmy w Leroy Merlin czy jak to się pisze takie drzwi i wannę i zlew jakie chcemy tylko cenowo ciut więcej:-( ale może damy radę bo są super!
i jeszcze byliśmy w KFC
i kupiłam Synkowi ślicznego słonika grzechotkę i rękawiczki
i w ogóle ten tego nooooooo
reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Super!!!!!!:-) bo ja tu siwych włosów dostaje pogubiłam się i odnaleźć się nie mogęDziewczyny już napisałam do administratora i dostałam odpowiedź, że mieli jakiś poślizg, bo mieli problem...wysłałam listę Śnieżynek i już się tym zajmują:-)
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
no co fakt to faktA zablokują nam też wątek ze zdjęciami naszych dzieci, naszych brzuchów? bo jak zaczniemy wszystko wstawiać w jeden wątek żeby się pochwalić w wąskim gronie to będzie 80 stron dziennie do nadrobienia
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
A zablokują nam też wątek ze zdjęciami naszych dzieci, naszych brzuchów? bo jak zaczniemy wszystko wstawiać w jeden wątek żeby się pochwalić w wąskim gronie to będzie 80 stron dziennie do nadrobienia
Zamknięty będzie tylko jeden wątek "luty2010"
Ilonaa
Mein Schatz :)
Zamknięty będzie tylko jeden wątek "luty2010"
no właśnie
AniaForever
Polinezja i Jamajka
Tak sobie pomyślałam że skoro i tak dostęp będą miały wszystkie laski z listy to może lepiej byłoby zamknąć cały luty ze wszystkim wątkami, ale jak dla mnie to różnica nie aż taka wielka, więc już nie marudzę;-)Zamknięty będzie tylko jeden wątek "luty2010"
ja czekam na wiadomość o zamknięciu LUTY 2010, jestem za. Z tym forum jestem bardziej obczajona. A co do wklejania zdjęć, to bedziemy wklejać na zamkniętym, a komenty mogą być na podforach odnośnych zdjęcia.
Mamo Sówko informuj jak będą jakieś wieści
Mamo Sówko informuj jak będą jakieś wieści
reklama
Kochanie proponuje poszukać w sklepach internetowych - jak znasz modele - to może być naprawdę sporo taniej
aaa faktycznie dzięki za radę, jakby co, to będę się do Ciebie zgłaszać z takimi rzeczami albo wysyłać fachowców na sprawdzenie
A zablokują nam też wątek ze zdjęciami naszych dzieci, naszych brzuchów? bo jak zaczniemy wszystko wstawiać w jeden wątek żeby się pochwalić w wąskim gronie to będzie 80 stron dziennie do nadrobienia
ale tak naprawdę podpisy pod fotami dużo się między sobą nie różnią: od "super brzuszek" do "słodkie mieszkanko"
mężuś robi obiadek, czekam na schaboszczaki i zerkam na Modę na Sukces (bo Rozmowy w toku jakoś dzisiaj do mnie nie trafiają, zresztą jakoś od dawna oglądam tylko odcinki "dzieciowe" lub ciążowe) - o matko ponad 4500 odcinek