reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

potem znaleźliśmy w Leroy Merlin czy jak to się pisze takie drzwi i wannę i zlew jakie chcemy:tak: tylko cenowo ciut więcej:-( ale może damy radę bo są super!
i jeszcze byliśmy w KFC :zawstydzona/y:
i kupiłam Synkowi ślicznego słonika grzechotkę i rękawiczki:tak:
i w ogóle ten tego nooooooo :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Kochanie proponuje poszukać w sklepach internetowych - jak znasz modele - to może być naprawdę sporo taniej ;)

reklama
A zablokują nam też wątek ze zdjęciami naszych dzieci, naszych brzuchów? bo jak zaczniemy wszystko wstawiać w jeden wątek żeby się pochwalić w wąskim gronie to będzie 80 stron dziennie do nadrobienia

ja czekam na wiadomość o zamknięciu LUTY 2010, jestem za. Z tym forum jestem bardziej obczajona. A co do wklejania zdjęć, to bedziemy wklejać na zamkniętym, a komenty mogą być na podforach odnośnych zdjęcia.

Mamo Sówko informuj jak będą jakieś wieści

reklama
Kochanie proponuje poszukać w sklepach internetowych - jak znasz modele - to może być naprawdę sporo taniej ;)

aaa faktycznie:tak: dzięki za radę, jakby co, to będę się do Ciebie zgłaszać z takimi rzeczami:tak: albo wysyłać fachowców na sprawdzenie:-D

A zablokują nam też wątek ze zdjęciami naszych dzieci, naszych brzuchów? bo jak zaczniemy wszystko wstawiać w jeden wątek żeby się pochwalić w wąskim gronie to będzie 80 stron dziennie do nadrobienia

ale tak naprawdę podpisy pod fotami dużo się między sobą nie różnią: od "super brzuszek" do "słodkie mieszkanko":tak::-D

mężuś robi obiadek, czekam na schaboszczaki:-D i zerkam na Modę na Sukces (bo Rozmowy w toku jakoś dzisiaj do mnie nie trafiają, zresztą jakoś od dawna oglądam tylko odcinki "dzieciowe" lub ciążowe) - o matko ponad 4500 odcinek:szok:

Do góry