Kkropeczka
Wdrożona(y)
a avatar...? ;/ tego to już nie wiem gdzie się na nowym forumie dodaje...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podobno magne B6 sie dobrze wchłania - ja taki biorę (ale on jest trochę droższy kosztuje 18 zł), ale też czasem łykam ten amag B, bo ja mam zalecone 6 tabl. dziennie ale staram się chociaz jedną wyeliminowac i przeważnie łykam 5
Cześć magnezowe dziewczynki!
Mi lekarz kazał brać Asmag, ale ja sobie też kupiłam jakiś tam Magnefar B6. On się lepiej wchłania, bo z witaminką, ale z kolei trochę się boję przedawkowania tej witaminy. Dlatego mam kupiony jeszcze Asmag i Asmag Forte, wszystko wrzucone w jedno pudełko i sobie losuję. Co mi wypadnie to jem. Pomaga, bo skurczy nie mam, a miałam po 5-6 dziennie.
An
skończyłam podusię
dzięki Znachorka, spróbowałam się dobić )
nie wierzyłam, że damy się zamknąć... ))
tak, nosić ciążę, nie marudzić, urodzić, karmić pocieszył mnie, że jak będzie mnie bolało przy porodzie, to on będzie za mnie krzyczał, a potem może przegryźć pępowinę... a ja aż nerwa dostaję jak on tak gada, bo już to wszystko widzę oczyma wyobraźni jak wyje nad moimi skurczami a potem się rzuca w stronę lekarza i przegryza pępowinę... a znając jego, dla rozluźnienia sytuacji i nerwów będzie próbował wszystkiego...
Laski ja za niedługo zacznę wariować, zamkna mnie w wariatkowie. cały dzien leze i nie idzie do kogokolwiek buzie otworzyć. Zaczynam gadać do rybek, miśka, bo do Kingi gadam juz od dawna. no i zaczynam miec mega doła.
Gosiu na razie biore AsmagB. Dzis do niego zadzwoniłam zapytać co robic to kazał mi jakis inny magnez kupic, bo ten podobno słaby. A jaki Ty bierzesz?
I mówiła, ze magnez to najsłabszy lek na te skurcze, ze jak nie pomoże to przepisze np. fenoteryl (to chyba Tygrynka bierze - ten środek powoduje kołatanie serca)
POWIEM TYLKO JEDNO: C U D O W N I E ! ! ! BARDZO SIĘ CIESZĘ KOCHANIUTKA Teraz to Ty poszalejesz z mężulem, uaaaa ale bydzie łogień
Misia, ja też całymi dniami sama jestem, jedynie psy ze mną gadają I też mam doła od dwóch dni, może to pogoda, może coś innego... Sama nie wiem... (ale w dwa dni postawiła mnie Penigra hahah) Ale damy kochana radę w końcu kto jak nie my
Kochane zapytam też tutaj: co z wątkiem zamkniętym na BB skoro już mamy wątek zamknięty gdzie indziej???
Wiecie??? Tutaj na BB bardziej mi się podoba i pewnie tu będę częściej zaglądać niż tam na wątek zamknięty...jakoś to BB najbardziej mi się kiedyś spodobało i dlatego zaczęłam tu pisać i wiedziałam, że dłużej tu zabawię:-)
a ile bierzesz tych magnezów dziennie???
Ja chyba tez bym wolala zeby tu byl zamkniety watek, bo tak to ciagle skacze z jednego forum na drugie i niedlugo sie pogubie gdzie kto co pisal:-zawstydzona/y:
mi też się tutaj bardziej podoba, ale już nie chciałam marudzić dla mnie najfajniej by było gdyby zamknąć wątek "luty 2009"
Drogie PANIE!!! proponuje zdecydować się na jedno forum bo k,,,,,,,,,,,, idzie dostać,,,,,,,,,,,,,
kto jest za??
Dziewczyny już napisałam do administratora i dostałam odpowiedź, że mieli jakiś poślizg, bo mieli problem...wysłałam listę Śnieżynek i już się tym zajmują:-)