reklama
No jestem na zamkniętym. Ale myślałam, że to będzie trochę inaczej wyglądać, dokładniej chodzi mi o te " stare" lutówki w sensie najczęściej udzielające się ( wiem że są osoby, które nie zawsze mogą)...nie chce tak w prost napisać o co mi kaman.
Ilonaa
Mein Schatz :)
Ale nie dostałam żadnego linka na pocztę z aktywacją tyle tylko że konto jest ecie nie aktywne:-(
Bo się nie dostaje Bo aktywne jest jak ja zaakceptuje i tyle, takie zabezpieczenie żeby nam nikt nie czytał
Ilonaa
Kama dokładnie...
Jak wstawić na zamknięty suwak i swój avatar bo nie mam takich opcji w profilu zara mnie coś strzeli...
Zrobiłam Ci avatar już, a jak chcesz to daj mi swoje linki na priv z suwaczków itp. to też Ci je wstawie
Kkropeczka
Wdrożona(y)
aaa przepraszam??? jak mogę znaleźć swojego linka z suwaczka? bo nie umiem czemu ja taka ciemna jestem wrrr... wstawiłam kiedyś tu suwaczka, a teraz jak chcę zobaczyć jak wygląda link do niego to nie umiem
Ilonaa
aaa przepraszam??? jak mogę znaleźć swojego linka z suwaczka? bo nie umiem czemu ja taka ciemna jestem wrrr... wstawiłam kiedyś tu suwaczka, a teraz jak chcę zobaczyć jak wygląda link do niego to nie umiem
W ustawieniach w subskrypcji jest Jeśli pokazują Ci się tam jako obrazki wystarczy kliknąc w to "A" co jest w prawym górnym rogu okienka i pojawiają Ci się linki
Potem wklejasz to w "podpis" w ustawieniach profilu i upewnij się, że masz włączoną opcję pokazywania podpisu i w ustawieniach głównych i w "napisz odpowiedź"
reklama
Kkropeczka
Wdrożona(y)
DZIĘKUJĘ! :-) już zabieram się za robotę