reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Podoba mi sie ale mojemu kuzynowi sie teraz Zuzik urodzil . To maminka szczesliwa ze dzidzia ujawnila sie , a tata pewnie dumny jak paw ... Ciesze sie z Wami
Monika witam cie jeszcze raz w gronie sniezynek bo tamte powitanie <post> troche nie wypalil
:tak:cieszy się cieszy, ale na tym usg sama byłam bo on w pracy..za to na wcześniejszych był i plecy i pupę pooglądał :-) Lekarz miał tylko serduszko oglądać, ale stwierdził że on tak nie potrafi i całość pokazał mi na takim duuużym plazmowym TV. Jestem w szoku jak badania mogą różnić się od siebie ZNACZNIE - tzn jakością pod kątem sprzętu i podejścia do pacjentów. Po raz pierwszy lekarz szczegółowo mi pokazywał wszystko i klatka po klatce spokojnie tłumaczył co jest gdzie i jak wygląda. W sumie badania zawsze robię w Medicover bo firma sponsoruje i na te szczegółowe "echo" wysłali mnie i zapłacili. Napewno w 30tc zrobię 3D - takim szczegółowym podejściem do pacjenta lekarze łapią sobie plusy i klientów. Napewno wrócę do tego lekarza.

Ostatnia edycja:
reklama
A powodem jest..
qrwa Gucha wiem ,zedo ciebie to nie na miejscu sie zalic , bo ty cierpisz przez te swinstwo- krosty, ale jak Boga kocham ciaza zaczyna mi sie kojazyc z mega katarem ktory tak mi utrudnia zywot , poza tym czuje ze jakies chorobsko znowu sie do mnie lepi <goraczka> niedawno sie wyleczylam , pozniej zapalenia pipki , poziej kregoslup , teraz znowu grypsko , na dodatek z piersi tez mi pocieka , ja juz mam dosc - bede sie jeszcze kiedzys umiala cieszyc tym stanem ?

qrwa Gucha wiem ,zedo ciebie to nie na miejscu sie zalic , bo ty cierpisz przez te swinstwo- krosty, ale jak Boga kocham ciaza zaczyna mi sie kojazyc z mega katarem ktory tak mi utrudnia zywot , poza tym czuje ze jakies chorobsko znowu sie do mnie lepi <goraczka> niedawno sie wyleczylam , pozniej zapalenia pipki , poziej kregoslup , teraz znowu grypsko , na dodatek z piersi tez mi pocieka , ja juz mam dosc - bede sie jeszcze kiedzys umiala cieszyc tym stanem ?
Yhym - jak będziesz tulić małą to będziesz wiedziała że warto było każdą sekundkę wycierpieć...

Skarbie a ja myślisz to co? Na początku podejrzenie toksoplazmozą, potem grzybica pipki ( do teraz). antybiotyki nie pomagają jak już to na 3 dni a po 7 dniach to samo, potem gorączka, grypa a teraz półpasiec i kłótnie...ale ja jestem twarda i zaciskam zęby, gnam do przodu, nie mogę się załamywać bo mój Oski na tym ucierpi prędzej czy później...będzie za nerwowym dzieckiem a ja na to nie pozwolę, będzie dobrze!

laski, a ja co 3 tygodnie mam katar. Moja ciąza to jest katar i czosnek tylko,,, Spoko damy radę !!!

Się ciesz, że Ci czosnek nie obniża ciśnienia tak jak mi. Nie mogę jeść czosnku w ogóle, bo mi spada poniżej 90/50 i chcę zdechnąć. A lekarz tylko pociesza, że lepsze niedociśnienie niż nadciśnienie.
I jeszcze Wam powiem, że jak byłam w ciąży z młodszym synkiem, to się sporo denerwowałam, bo starszy miał wtedy 2-2,5 roku i koszmarnie dawał w kość (zobaczycie same co to bunty dwulatka) i teraz jest straszny nerwusek, więc głęboki oddech, wrzucamy na luz i myślimy o czymś przyjemnym.
An

hej dziewczyny:-D w końcu dotarłam:-D teraz jako mężatka:-D:-D:-D ale jestem zmęczona.....ostatnie dni to był totalny zapieprz, ale wszystko oczywiście było przyjemne....ślub, wesele, wczoraj poprawiny, a dsziś sesja ślubna w plenerze;-) dlatego dopiero teraz udało mi się wlecieć, na dniach pokażę wam fotki, bo fotograf nad nimi pracuje:-D dziękuję wam za życzenia na forum, nk, gg i sms buziiiiiiiiiii

reklama
hej dziewczyny:-D w końcu dotarłam:-D teraz jako mężatka:-D:-D:-D ale jestem zmęczona.....ostatnie dni to był totalny zapieprz, ale wszystko oczywiście było przyjemne....ślub, wesele, wczoraj poprawiny, a dsziś sesja ślubna w plenerze;-) dlatego dopiero teraz udało mi się wlecieć, na dniach pokażę wam fotki, bo fotograf nad nimi pracuje:-D dziękuję wam za życzenia na forum, nk, gg i sms buziiiiiiiiiii

Uff, dobrze że się odezwałas, bo już się martwić zaczynałam. Super ze wszystko się udało. Wielkie gratulacje dla Młodej Pary :)

Do góry