reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

No mój mężuś miał małą przygodę... bo wziął leki na bóle brzucha co po wypadku miał, a ich nie wolno mieszać z alkoholem:baffled: wypił mało i go nieźle ścięło hhih troche strachu było, ale dobrze się skończyło, mieliśmy pokój na odpoczynek, więc luz, generalnie goście dzwonią zadowoleni;-)

Aha.... nie mówiłam Wam jeszcze
Wczoraj po obiedzie przyjechali do nas teściowie (rodzice mojego meża)...
Ale usłyszałam! Komentarze odnośnie wszystkiego! Jak sobie to przypomnę, to się trzęsę! Ta baba grzebała mi po szafkach, szufladach w pokoju Adasia! Wszystko krytykując! Nie usłyszałam od niej jednego miłego słowa.... no, poza tym, że robię dobrą kawę (nie ważne że kawę zrobił ekspres ciśnieniowy, który dostaliśmy w prezencie ślubnym...) , ale pochwałę przyjęłam kiwnięciem głową...

Dlaczego to babsko dostałam gratis do męża? Ja nie chce!

ojjjj wku....bym się, ale co za tupet grzebać w szafkach komuś, nieważne że w domu syna:no::no: zamknij pokój na klucz;-)

Żona mówi do męża.
- Kochanie, co kupimy matce na urodziny?
- Wiem, że chciała to coś na prąd. Może krzesło?

hehehe dobre te kawały

dziś nie będę z wami długo bo oczy mi się same zamykają, jeszce porządnie się nie wyspałam, a jutro rano muszę wstać i zawieść do Wągrowca sukienkę;-) nadrobię wasze posty, bo żeście z 50 stron zapisały:szok:

reklama
LaddyMocca Gratulacje wielkie!!!!

Kasiorek, świetnie że się wszystko udało i wszyscy zadowoleni :-)

Ja idę ciuszki przeglądać i cieszę się jak dziecko:-)

Miłego wieczoru gwiazdeczki!

Dobry wieczór Kochane!! jestem po wizycie i z maluszkami wszystko OK, jestem teraz zmęczona i idę nynać ale jutro powinnam wszystko nadrobić co tam dzisiaj u Was aaaaaaaa i 16 listopada mam następną wizytę i zostaję wtedy w szpitalu na 3-4 dni na jakieś badania i testy wytrzymałościowe, mój ginko obiecywał mi je od 3 miesiąca a dziś powiedział,że następnym razem mam być już spakowana, no więc tyle u nas, mam nadzieję,że dziś były tu same dobre wiadomości no ale to dopiero jutro sobie poczytam. Buziaki PAPA :-)

Dobry wieczór Kochane!! jestem po wizycie i z maluszkami wszystko OK, jestem teraz zmęczona i idę nynać ale jutro powinnam wszystko nadrobić co tam dzisiaj u Was aaaaaaaa i 16 listopada mam następną wizytę i zostaję wtedy w szpitalu na 3-4 dni na jakieś badania i testy wytrzymałościowe, mój ginko obiecywał mi je od 3 miesiąca a dziś powiedział,że następnym razem mam być już spakowana, no więc tyle u nas, mam nadzieję,że dziś były tu same dobre wiadomości no ale to dopiero jutro sobie poczytam. Buziaki PAPA :-)
to super że dzieciaczki zdrowe... cudownie naprawdę :tak:

czeeeeeeeeeeeeeeeeeeść
Już wróciłam!!! Dziewczynka będzie na 100% bo widziałam CYTRYNKĘ i mam nawet dowód w postaci foty :-):tak::-D wkońcu za 3cim razem się ładnie pokazała; zdrowa waży 500gram! Termin porodu mi zmienił się z 25. na 28 luty... ale nadal LUTY więc Was nie zostawię:-p
super że lekarz potwierdził! gratuluję malenkiej! rodzice szczęśliwi to super!

monikasia witaj wśród śniezynek!

A do tego to twardnienie brzucha i podbrzusza, i boje sie co mi powie. Ostatnio zlecil czysty magnez w duzej dawce i kazal ten miesiac brac i obserwowac, ale zmienilo sie tylko na kilka pierwszych dni a teraz znowu boli :-(a wspominal mi cos na ostatniej wizycie o szpitalu na 2-3 dni jak sie nie poprawi, zeby polozyc mnie pod kroplowka z magnezem :baffled: Ja chyba oszaleje do tej 20:45 :dry:

och biedactwo trzymaj się mam nadzieje ze będzie dobrze!

dziewczyny już mi troche przeszło to znaczy uspokoiłam trochę mnie ponioslo pewnie hormony! ale generalnie chodzi o to że strasznie zrobili mojego męża w pracy przez ostatnie 2 lata mielśmy niezłe zawirowania dot jegopracy a dzisiejszy dzień byl taką kulminacją... ach skoda gadać zreszta długo by bylo :dry: podsumowując musi szukac czegoś nowego :-( ale damy radę tylko znowu bedzie zamiesznie:-( a i sorki że ja też malutkir zamieszanie zrobiłam zwalam to na hormony:zawstydzona/y:

Jeszcze raz dzieki wielkie za mile powitanie:-)
Ja jutro tez wybieram sie do ginki, bo jakis swistek potrzebuje, ze nie zdolna jestem do pracy (urzad sciga).I moze zobacze "mala":-)znowu.Wszystkim mamusiom zycze dobrego humorku:-)

super że lekarz potwierdził! gratuluję malenkiej! rodzice szczęśliwi to super!

monikasia witaj wśród śniezynek!

och biedactwo trzymaj się mam nadzieje ze będzie dobrze!

dziewczyny już mi troche przeszło to znaczy uspokoiłam trochę mnie ponioslo pewnie hormony! ale generalnie chodzi o to że strasznie zrobili mojego męża w pracy przez ostatnie 2 lata mielśmy niezłe zawirowania dot jegopracy a dzisiejszy dzień byl taką kulminacją... ach skoda gadać zreszta długo by bylo :dry: podsumowując musi szukac czegoś nowego :-( ale damy radę tylko znowu bedzie zamiesznie:-( a i sorki że ja też malutkir zamieszanie zrobiłam zwalam to na hormony:zawstydzona/y:
ale za co Ty nas przepraszasz?? My tu od tego jestęsmy, zeby przytulic, zeby mozna bylo pogadać, posmiac się ale i popłakać albo pokurwowac i żebysmy cały czas kciuki trzymały!!!

reklama
Super, ze wszystko ok, a dzieciaczki zdrowe:)

Do góry