reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Ja mam kilka młodych mam , ale jakoś z Wami mi się lepiej gada :). No i mam siostrę ale młody ma już 4 lata, jakoś tak latwiej m iisę z nią gada o dziecku niż o ciązy

Kasiorek, cieszę się, że wszystko wyplaliło :-)
I dobrze, że Mężusiowi nic się nie stało. Będzie miał nauczkę na zaś ;-)

Lady Mocca, gratuluję Zuzi.:-)
AgaB super, że u Maleństw wszystko OK. :-D

Miłego wieczoru Laseczki!

Przepraszam... nie nadrobię... Widzę tylko, że temat teściowych na tapecie...:dry:
Przedpołudnie miałam całkiem do bani... po południu mi się troszkę polepszyło, natomiast Filip strasznie dzisiaj niespokojny i się pcha niesamowicie. to pewnie wina leczo, które było na obiadek, chipsów serowo-cebulowych i kilku innych smakołyków, którym oprzeć się nie mogłam. Wiatry mam paskudne, aż w jelitach mnie kręci, no więc synuś się wierci.

Lady Mocca ! Moje GRATULACJE poznania płci !!! Może i ja w końcu sie dowiem w piątek ...:baffled: Już mnie ta niewiedza drażni strasznie ...
no znam ten ból... dziś lekarz mówił że niektóre mamy po 5 razy przychodzą bo dzidzia ma w nosie pokazywanie tego czy owego. Ja nażarłam się żelek kwaskowo-słodkich przed wizytą :tak::-)

Pandorka senk ju senk ju

reklama
Do góry