reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
Julisiu a co sie dzieje Słonko? moze bedzie Ci lzej jak sie nam tu wygadasz.... I nie placz, bo dzidzius tez sie bedzie smucil.

Monikasia witaj wsrod Lodówek :-D a z tymi ciezarowkami to jest tak, ze widzimy wtedy kiedy nas temat dotyczy ;-)

Ja juz bylam trzy razy na kibelku z nerwow przed wizyta u ginekologa:sorry2: Zaczynam tez niezle odczuwac bol zoladka. Troche boje sie, ze mnie opier*oli za przyrost wagi w tym miesiacu :-(choc probowalam to tycie powstrzymac jakos, ale sie nie dalo. Martwie sie czy to nie jakas cukrzyca ciazowa, bo przyrost byl zbyt szybki :-(
A do tego to twardnienie brzucha i podbrzusza, i boje sie co mi powie. Ostatnio zlecil czysty magnez w duzej dawce i kazal ten miesiac brac i obserwowac, ale zmienilo sie tylko na kilka pierwszych dni a teraz znowu boli :-(a wspominal mi cos na ostatniej wizycie o szpitalu na 2-3 dni jak sie nie poprawi, zeby polozyc mnie pod kroplowka z magnezem :baffled: Ja chyba oszaleje do tej 20:45 :dry:

czeeeeeeeeeeeeeeeeeeść
Już wróciłam!!! Dziewczynka będzie na 100% bo widziałam CYTRYNKĘ i mam nawet dowód w postaci foty :-):tak::-D wkońcu za 3cim razem się ładnie pokazała; zdrowa waży 500gram! Termin porodu mi zmienił się z 25. na 28 luty... ale nadal LUTY więc Was nie zostawię:-p

Ja juz bylam trzy razy na kibelku z nerwow przed wizyta u ginekologa:sorry2: Zaczynam tez niezle odczuwac bol zoladka. Troche boje sie, ze mnie opier*oli za przyrost wagi w tym miesiacu :-(choc probowalam to tycie powstrzymac jakos, ale sie nie dalo. Martwie sie czy to nie jakas cukrzyca ciazowa, bo przyrost byl zbyt szybki :-(
A do tego to twardnienie brzucha i podbrzusza, i boje sie co mi powie. Ostatnio zlecil czysty magnez w duzej dawce i kazal ten miesiac brac i obserwowac, ale zmienilo sie tylko na kilka pierwszych dni a teraz znowu boli :-(a wspominal mi cos na ostatniej wizycie o szpitalu na 2-3 dni jak sie nie poprawi, zeby polozyc mnie pod kroplowka z magnezem :baffled: Ja chyba oszaleje do tej 20:45 :dry:

Nie martw się, do żadnego szpitala cię nie skierują, twardnienie na pewno nie jest niebezpieczne, są to normalne objawy, Kochana nie stresuj się tak, będzie Ok!:tak:

Wróciłam z zajęć, zdjęcia do dowodu odebrane, jutro idę wypełnić świstek dotyczący dowodu, ale ciepło na dworze, szok:szok: A ja tak ciepło ubrana...

czeeeeeeeeeeeeeeeeeeść
Już wróciłam!!! Dziewczynka będzie na 100% bo widziałam CYTRYNKĘ i mam nawet dowód w postaci foty :-):tak::-D wkońcu za 3cim razem się ładnie pokazała; zdrowa waży 500gram! Termin porodu mi zmienił się z 25. na 28 luty... ale nadal LUTY więc Was nie zostawię:-p
Aneta SUPER!!! Wilegaśnie gratulacje!!! Nareszcie się pokazała - (bez)wstydnica jedna :D

Luczynka - a co to za nerwy!!!! Nerwy kochana to w konserwy i na eksport (hahahah się mi przypomniało z podstawówki) :D

czeeeeeeeeeeeeeeeeeeść

Gratuluję!! :tak:Super, że zdrowa, waży tyle co mój Oski:-DNo zobacz a ja w karcie ciąży mam na 1 marca a wg. miesiączki 26 luty hihi:-D

Julisiu a co sie dzieje Słonko? moze bedzie Ci lzej jak sie nam tu wygadasz.... I nie placz, bo dzidzius tez sie bedzie smucil.

Monikasia witaj wsrod Lodówek :-D a z tymi ciezarowkami to jest tak, ze widzimy wtedy kiedy nas temat dotyczy ;-)

Kochana...ja znam stresy ginekologiczne też:-(i w zeszłym miesiącu +3 wrzuciłam a teraz w czwartek idę i nie ważyłam się wcale jeszcze - u ginki się zważę. nikt Cię nie opieprzy za przyrost wagi co najwyżej może powiedzieć, zebyś większą uwagę przykładała do tego co jesz. To nie jest średniowiecze - jesteś w ciąży - jest to specjalny stan. masz takie a nie inne potrzeby żywieniowe i je zaspakajasz a ni myślisz zjeść/ nie zjeść.
Jestem z Tobą myślami!:tak:

Gratuluję!! :tak:Super, że zdrowa, waży tyle co mój Oski:-DNo zobacz a ja w karcie ciąży mam na 1 marca a wg. miesiączki 26 luty hihi:-D
no a już schizy miałam, że 2 razy usg wciągu 2ch tyg i plecy i pupa... i ze mi nie chcą lekarze powiedzieć że coś jest nie halo i mówią że serduszko kręgosłup zakrywa.. no różne rzeczy sobie wkręcałam...no tak mi się humor poprawił że aż se frytki zjem a potem... PARÓWKI!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
czeeeeeeeeeeeeeeeeeeść
już wróciłam!!! Dziewczynka będzie na 100% bo widziałam cytrynkę i mam nawet dowód w postaci foty :-):tak::-d wkońcu za 3cim razem się ładnie pokazała; zdrowa waży 500gram! termin porodu mi zmienił się z 25. Na 28 luty... Ale nadal luty więc was nie zostawię:-p
lady mocca - gratuluje krolewny witam kolejne sniezynki - zycze przyjemnej ciazy

Do góry