monikasia
Fanka BB :)
No naprawde - moj syn stwierdzil, ze cos musi byc w powietrzu:-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja juz bylam trzy razy na kibelku z nerwow przed wizyta u ginekologa Zaczynam tez niezle odczuwac bol zoladka. Troche boje sie, ze mnie opier*oli za przyrost wagi w tym miesiacu :-(choc probowalam to tycie powstrzymac jakos, ale sie nie dalo. Martwie sie czy to nie jakas cukrzyca ciazowa, bo przyrost byl zbyt szybki :-(
A do tego to twardnienie brzucha i podbrzusza, i boje sie co mi powie. Ostatnio zlecil czysty magnez w duzej dawce i kazal ten miesiac brac i obserwowac, ale zmienilo sie tylko na kilka pierwszych dni a teraz znowu boli :-(a wspominal mi cos na ostatniej wizycie o szpitalu na 2-3 dni jak sie nie poprawi, zeby polozyc mnie pod kroplowka z magnezem Ja chyba oszaleje do tej 20:45
Aneta SUPER!!! Wilegaśnie gratulacje!!! Nareszcie się pokazała - (bez)wstydnica jednaczeeeeeeeeeeeeeeeeeeść
Już wróciłam!!! Dziewczynka będzie na 100% bo widziałam CYTRYNKĘ i mam nawet dowód w postaci foty :-) wkońcu za 3cim razem się ładnie pokazała; zdrowa waży 500gram! Termin porodu mi zmienił się z 25. na 28 luty... ale nadal LUTY więc Was nie zostawię
czeeeeeeeeeeeeeeeeeeść
Już wróciłam!!! Dziewczynka będzie na 100% bo widziałam CYTRYNKĘ i mam nawet dowód w postaci foty :-) wkońcu za 3cim razem się ładnie pokazała; zdrowa waży 500gram! Termin porodu mi zmienił się z 25. na 28 luty... ale nadal LUTY więc Was nie zostawię
Julisiu a co sie dzieje Słonko? moze bedzie Ci lzej jak sie nam tu wygadasz.... I nie placz, bo dzidzius tez sie bedzie smucil.
Monikasia witaj wsrod Lodówek a z tymi ciezarowkami to jest tak, ze widzimy wtedy kiedy nas temat dotyczy ;-)
Ja juz bylam trzy razy na kibelku z nerwow przed wizyta u ginekologa Zaczynam tez niezle odczuwac bol zoladka. Troche boje sie, ze mnie opier*oli za przyrost wagi w tym miesiacu :-(choc probowalam to tycie powstrzymac jakos, ale sie nie dalo. Martwie sie czy to nie jakas cukrzyca ciazowa, bo przyrost byl zbyt szybki :-(
A do tego to twardnienie brzucha i podbrzusza, i boje sie co mi powie. Ostatnio zlecil czysty magnez w duzej dawce i kazal ten miesiac brac i obserwowac, ale zmienilo sie tylko na kilka pierwszych dni a teraz znowu boli :-(a wspominal mi cos na ostatniej wizycie o szpitalu na 2-3 dni jak sie nie poprawi, zeby polozyc mnie pod kroplowka z magnezem Ja chyba oszaleje do tej 20:45
Gratuluję!! Super, że zdrowa, waży tyle co mój OskiNo zobacz a ja w karcie ciąży mam na 1 marca a wg. miesiączki 26 luty hihi
lady mocca - gratuluje krolewny witam kolejne sniezynki - zycze przyjemnej ciazyczeeeeeeeeeeeeeeeeeeść
już wróciłam!!! Dziewczynka będzie na 100% bo widziałam cytrynkę i mam nawet dowód w postaci foty :-):-d wkońcu za 3cim razem się ładnie pokazała; zdrowa waży 500gram! termin porodu mi zmienił się z 25. Na 28 luty... Ale nadal luty więc was nie zostawię