reklama
Kochana ale ty się uspokój Nam tutaj przecież jesteś śliczną ciężaróweczką!!!!! A to, że uważasz, że ważysz za dużo to wiesz...za bardzo sobie wkręcasz Kochana! No masz taką przemianę materii i co t dużo gadać, urodzisz i będzie lepiej
nooo jasne! Gucha ma rację!
Ja dziś zauważyłam KOLEJNE rozstępy na biodrach i udach wysoko...
i też do szczupaków nie należę - Kejt popatrz na NK
Ja dziś zauważyłam KOLEJNE rozstępy na biodrach i udach wysoko...
i też do szczupaków nie należę - Kejt popatrz na NK
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
nie mów tak jesteś śliczna mamusia! I my to widzimy!!!:-)Ech... pewnie tak...
Ale dołka łapię... czuję się jak tłusta krowa a nie fajna ciężarówka Zawsze byłam BIG GIRL ale teraz...przegiecie.... jeszcze dwa miesiące i dobij e do setki :/
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
kingusia1991
Fanka BB :)
NO ALE CO SIĘ STAŁO????????
Już piszę ... chora sytuacja... więc tak : "mieszkam" z tatą , niedawno z jego kobietą pogadałam na gg i mnie troszkę wkurzyła ( miałyśmy dobre relacje ) i napisałam jak to się mówi "o jedno słowo za dużo" , ale to nie znaczy, że ona ma się na mnie obrażać... ile ona ma lat ... z resztą to ona przychodzi do mojego i taty mieszkania, a nie ja do niej i to nie ja powinnam się "starać o względy" tylko ona... tak zazwyczaj jest chyba,że ja coś nie teges... ale ludzie , którzy słyszą o tej sytuacji załamują ręce... .
Jest tak, że na początku szłam na rękę, bo tata mówił, że chce z nią pobyć sam na sam itp. więc "usuwałam" im się z widoku i mieli chatę wolną... ale ile można? ja nie będę chodzić po ludziach i nocować jak jestem w ciąży i mam swój dom i nie jestem bezdomna prawda... i miarka się przebrała po prostu i wróciłam do domu dzisiaj , choć prosił mnie, żebym ostatni raz "poszła mu na rękę" (ale tych "ostatnich razów" już dużo było... ) po prostu wiedziałam, że muszę na swoim postawić i postawiłam... . Weszłam do domu i on ze swoją kobietą siedzi ( a mój partner mój A. mnie odprowadził do domu ... bo tata przez tel . nie zgodził się na mojego A. żeby u Nas nocował... ) szczerze Wam powiem, że mam 18 lat i ma g*wno do gadania kto u mnie nocuje, jak on zaprasza swoją kobietę, ale myślę, że to przez nią i ona nim kieruje... i to mnie wk*rwia że taka manówa może popier*olić wszystko... teraz widzę, że nie znam mojego taty do końca i go nie poznam, zmienił się strasznie... kiedyś stał za mną murem, a teraz tylko ,żeby jej słuchać i "wykonywać" tak jak ona sądzi ... ja tak myślę , że tak jest ... po prostu jestem załamana jak nie wiem!!!!!!!!!!!!!! :---angry:
Hmm bardziej mam wrażenie że ciężko mi się tu jakoś przebić... i nikogo nie interesuje co pisze...
O, ja też tak mam :-(
Pracuję w tygodniu, w weekendy też nie za bardzo mam czas na dłuższe pogaduchy - jestem na forum kiedy mam czas. Poza tym jestem z Wami od niedawna. I odnoszę wrażenie, że Śnieżynki, które znają się dłużej, rozmawiają w większości tylko w swoim gronie.
Troszkę mi dziwnie, jak odpowiem na jakieś pytanie, czy napiszę coś na BB i nikt nie odpowiada, nikt nie reaguje... :-(
No, a poza tym to co ślychać Dziewczynki? :-)
Ja zrobiłam sobie maraton po sklepach dzisiaj. Kupiłam nawet strój kąpielowy, bo ze swojego to już "wyrosłam", a na basen nago niestety nie wpuszczają ;-)
Ugotowałam na jutro pyszny gulasz, upiekłam ciacho babanowe...
A teraz zmykam obejrzeć parodię Foresterów :-)
reklama
mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
Chyba rozumiem o co ci chodzi dzisiaj obcinałam sobie paznokcie u stóp i brzuch mi przeszkadzał czuję się coraz mniej atrakcyjnie a jeszcze ponad 3 miesiące zostały co to będzie później.Ech... pewnie tak...
Ale dołka łapię... czuję się jak tłusta krowa a nie fajna ciężarówka Zawsze byłam BIG GIRL ale teraz...przegiecie.... jeszcze dwa miesiące i dobij e do setki :/