reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

ja teraz jestem na momencik;-) Małż poszedł się kąpać a ja korzystam że go nie ma, bo jak jest to wybaczcie ale się wtulam do niego bo jutro w pracy jest od 6 do 16 może 17:sorry2:i tak ten wekeend to był ale nie był:dry: przez te studia... nie wiem czy to był dobry pomysł:-( Jutro nadrobię wszystkie zaległości no i szpital obskoczę z notesem, bo już niedługo zaczynają się zajęcia w szkole rodzenia, a ja qurwa nic nie wiem jak zwykle:dry: A Wyco porabiacie w ten smętny wieczór?;-):-)

reklama
A Wyco porabiacie w ten smętny wieczór?;-):-)

Ja użalam się nad swoim półpaścem, i próbuję zebrać się w kupę i iść się umyć...kąpać nie mogę bo oczywiście te zaje*bane w pipe jeża krosty mnie zaczną jeszcze bardziej piec...i w ogóle mam ochotę być już w piżamie, wtulić się w kołdrę i zapomnieć o wczorajszym i dzisiejszym dniu:-(

Hej dziewczyny ...

Jestem tak wkur... :wściekła/y: i smutno mi
36_1_4.gif
nie mam się komu wyżalić , że nie wiem co mam aż robić ... ta cała sytuacja mnie przeraża ... :baffled:

Ech... pewnie tak...

Ale dołka łapię... czuję się jak tłusta krowa a nie fajna ciężarówka :( Zawsze byłam BIG GIRL ale teraz...przegiecie.... jeszcze dwa miesiące i dobij e do setki :/

Kochana ale ty się uspokój Nam tutaj przecież jesteś śliczną ciężaróweczką!!!!! A to, że uważasz, że ważysz za dużo to wiesz...za bardzo sobie wkręcasz Kochana! No masz taką przemianę materii i co t dużo gadać, urodzisz i będzie lepiej:tak::tak::tak:

reklama
Ja użalam się nad swoim półpaścem, i próbuję zebrać się w kupę i iść się umyć...kąpać nie mogę bo oczywiście te zaje*bane w pipe jeża krosty mnie zaczną jeszcze bardziej piec...i w ogóle mam ochotę być już w piżamie, wtulić się w kołdrę i zapomnieć o wczorajszym i dzisiejszym dniu:-(
Masakra:-( połóż się Słonko i spróboj usnąć wiem że ciężko, ale jak już uśniesz to może do rana będziesz miała troszkę spokoju:sorry2:
Hej dziewczyny ...

Jestem tak wkur... :wściekła/y: i smutno mi
36_1_4.gif
nie mam się komu wyżalić , że nie wiem co mam aż robić ... ta cała sytuacja mnie przeraża ... :baffled:
Co się stało?:-( nie płacz nie ma sytuacji bez wyjścia;-)

Do góry