reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Dobry wieczór :D
Ojjjj chwilka wolnego pokój wygląda jak po bombardowaniu całe mieszkanie zreszta tak wyglada :-D ale na dzisiaj koniec juz :-p więc mogę sobie chwilke posiedzieć i poczytać co sie dzialo :biggrin2: Jak mija niedziela?
Ja jutro znów do dentysty :zawał: :baffled:

reklama
No strasznie zwariowane to moje zycie sie zrobilo ostatnio...i czasu na was nie mam...<zarumieniona> no obiecac nie moge ale naprawde postaram sie poprawic...ale to tez tak trudno bo jak ja jestem to was nie ma...poza tym niestety L4 nie ma i nie bedzie u mnie ...wiec sama widzisz...grrr a tak by sie chcialo...

jak to nie będzie l4 u Ciebie?? i do końca ciąży będziesz pracować??

No woda to mi pewnie peknie w pracy znajac moje szczescie...Z tego co sie orjentuje to tu nikt nie slyszal o L4 i jak znajomym mowie o was...ze niektore z was farciary do gory brzuszkami sobie lezycie to zazdroszcza i sie nadziwic sie nie moga ze tak fajnie macie...mi przysloguje tylko 6 tyg maciezynskiego tak swoja droga haha...porazka

no i hu....bombki strzelił choinki nie będzie.....

sieroty nasze na żużlu oddały złoto falubazowi...zasłużenie .....tak bym ich w dup...kopła to by jeździć zaczeli .....mam doła

Rechotek oddychaj...i policz od 10 w dol...pomoze

A o co to chodzilo z tym sikaniem na test ciazowy we wroclawiu????haha...niektorzy to maja pomysly:p

Ide na obiad do tesciowej...mniejmy nadzieje ze mnie tam nie otruja...

Hahahahaa bo się oszczam:-D Toć nie otrują don't worry :-D:-D Smacznego!:tak:
A ja się wykąpałam, bo zawiesina którą smaruję półpasiec już się złuszcza i musiałam dokładnie ją zmyć a teraz tak mnie wszystko piecze...zęby zaciskam z bólu:-( Boże każda noc jest dla mnie udręką, mogę spać tylko na prawym boku bo wszystko mam na lewym...a cały czas spać na jednej stronie to strasznie niewygodne jest:-( Eh...zawsze coś.
To o czym porozmawiamy?:sorry2:

Chałupka z leksza oprzątnięta, leczo i bigosik ugotowane, zupa będzie się gotowała jutro od rana, jedno pranie zrobione, kolejne dwa zostawiam na jutro. Brzuchole obżarte wszystkim co się dało, zaraz kąpanko i spanko, bośmy się zmachali dzisiaj niesamowicie. A Filip smacznie śpi :sorry2:

ps. a propos wątku Wrocławskiego sikania, to wczoraj poprosiłam Bestyję- moda naszego o zamknięcie tego chłamu.

reklama
Do góry