ona temu winna ona temu winna.....trzymam kciuki.....to zmień gacie i jak się powtórzy to migiem na położniczy........hej wpadam na sekundkę bo zaraz mama i siora mi pomoga sie w suknie slubna ubrać;-) makijaż już mam i fryzkę, zamieszanie straszne, ale staram się wypoczywać...jakos stresa nie czuje, moja matka tylko przezywa i sraczki z nerwów dostała heheheheh mnie tylko zaniepokoiła malutenka plamka krwi na majtkach wczesniej dwa dni mnie brzuch pobolewal, ale nie wiem czym to jest spowodowane bo jakos mocno sie nie denerwuje:-( oby nic sie do jutra nie działo, bo wszystko wczesniej bylo idealnie, trzymajcie kciuki buzioleeeeeeee
reklama
Kochana Kasiu, trzymam mocno kciuki za Ciebie, żeby wszystko było po Twojej myśli, a nawet lepiej duuużo szczęścia i miłości Wam życzę :*
Dla Czarodziejskiego Maciusia - sto lat! Duużo zdrówka, zabawek i słodyczy
Gucha90 - wszystkiego najlepszego z okazji pierwszej tygodnicy ślubu jeszcze jakieś 99 lat, 11 miesięcy i 3 tygodnie przed Wami
Gucha90 - wszystkiego najlepszego z okazji pierwszej tygodnicy ślubu jeszcze jakieś 99 lat, 11 miesięcy i 3 tygodnie przed Wami
Kochana Kasiu, trzymam mocno kciuki za Ciebie, żeby wszystko było po Twojej myśli, a nawet lepiej duuużo szczęścia i miłości Wam życzę :*
Kochana Ty to o każdym pomyślisz, dziękujemy
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Kasiu to na pewno stres przedślubny ostatnio byłaś strasznie zabiegana Nie martw się na pewno wszystko w porządkuhej wpadam na sekundkę bo zaraz mama i siora mi pomoga sie w suknie slubna ubrać;-) makijaż już mam i fryzkę, zamieszanie straszne, ale staram się wypoczywać...jakos stresa nie czuje, moja matka tylko przezywa i sraczki z nerwów dostała heheheheh mnie tylko zaniepokoiła malutenka plamka krwi na majtkach wczesniej dwa dni mnie brzuch pobolewal, ale nie wiem czym to jest spowodowane bo jakos mocno sie nie denerwuje:-( oby nic sie do jutra nie działo, bo wszystko wczesniej bylo idealnie, trzymajcie kciuki buzioleeeeeeee
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA WAM ŻYCZĘ!!!! :-)PRZEDE WSZYSTKIM DUŻO, ZDRÓWKA I SZCZĘŚCIA, BO MIŁOŚCI TO JUŻ NIE TRZEBA
ja niedawno wróciłam z wykładów i padam:-( ale muszę teraz zrobić szybko marketing mix jakiegoś produktu i będę się lenić do końca wieczora, ale jutro rano znowu:-( tym razem do 16 dzisiaj wcześniej nas puściła;-):-) Biorę się za obiad bo strasznie głodna jestem:-(Miłego popołudnia Dziewczynki
olenka12345
Fanka BB :)
Przypominam Wam dziewczynki, że dzisiaj w nocy zmiana czasu na czas zimowy, czyli z godziny 3:00 na 2:00, czyli jutro śpimy godzinę dłużej
Hurrrrraaa!Dla nas każda godzina snu jest na wagę złota:]<jupi>
Patrycjo smacznegó i również miłego popołudnia!;-)
Hello Kolezanki!
Widze, ze weekend sie zaczal na calego bo i ruch tutaj jakos zamarl.
Anisen najwazniejsza jest Kinga a nie jakis pieprzony balagan. Dopoki jeszcze macie z czego jesc i pic to sie nei martw, a jak sie skoncza czyste naczynia to zawsze jeszcze sa jednorazowe ale to tak na powaznie potraktuj, bo Ty i dzidzia jestescie najwazniejsze w tej chwili. A kompa do lozka i zakupy sobie zrob przez neta, bedziesz specjalistka przynajmniej w kwestii tego co i gdzie jest najlepsze i najtansze. Buziaki!
Zabeczko przepraszam ze nie wrzucilam dzisiaj tego przepisu na szarlotke, ale nie wchodzilam juz na kompa i nie doczytalam. Widze, ze dzisiaj peiczesz jakies swoje ciacho to tez wrzuc przepis, przyda mi sie na przyszly weekend. Ja moj przepis wrzuce dzisiaj wieczorkiem.
AgaB gratuluje super wynikow, i zazdroszcze ze masz to badanie juz za soba.
Znachorko glowa do gory, jeszcze kiedys bedziesz takie problemy finansowe wspominala z sentymentem. bedzie dobrze. 3mam za Was kciuki.
Czarodziejko no to powodzenia w przygotowaniach do imprezki urodzinowej syna no i STO LAT dla malego Solenizanta :-) u nas byly 3 urodzinki miesiac temu, i masz racje zlecial ten czas tak szybko, a dopeiro co dowiedzialam sie ze jestem pierwszy raz w ciazy a tu Bączek ma juz 3 latka, ach :-)
Kaasiorku przede wszystkim zycze Wam wspanialych wspolnych lat przepelnionych miloscia, szacunkiem i wzajemna troska. A dzisiaj nie dajcie sie nerwom i stresowi i wybawcie sie za wszystkie czasy :-)
Widze, ze weekend sie zaczal na calego bo i ruch tutaj jakos zamarl.
Anisen najwazniejsza jest Kinga a nie jakis pieprzony balagan. Dopoki jeszcze macie z czego jesc i pic to sie nei martw, a jak sie skoncza czyste naczynia to zawsze jeszcze sa jednorazowe ale to tak na powaznie potraktuj, bo Ty i dzidzia jestescie najwazniejsze w tej chwili. A kompa do lozka i zakupy sobie zrob przez neta, bedziesz specjalistka przynajmniej w kwestii tego co i gdzie jest najlepsze i najtansze. Buziaki!
Zabeczko przepraszam ze nie wrzucilam dzisiaj tego przepisu na szarlotke, ale nie wchodzilam juz na kompa i nie doczytalam. Widze, ze dzisiaj peiczesz jakies swoje ciacho to tez wrzuc przepis, przyda mi sie na przyszly weekend. Ja moj przepis wrzuce dzisiaj wieczorkiem.
AgaB gratuluje super wynikow, i zazdroszcze ze masz to badanie juz za soba.
Znachorko glowa do gory, jeszcze kiedys bedziesz takie problemy finansowe wspominala z sentymentem. bedzie dobrze. 3mam za Was kciuki.
Czarodziejko no to powodzenia w przygotowaniach do imprezki urodzinowej syna no i STO LAT dla malego Solenizanta :-) u nas byly 3 urodzinki miesiac temu, i masz racje zlecial ten czas tak szybko, a dopeiro co dowiedzialam sie ze jestem pierwszy raz w ciazy a tu Bączek ma juz 3 latka, ach :-)
Kaasiorku przede wszystkim zycze Wam wspanialych wspolnych lat przepelnionych miloscia, szacunkiem i wzajemna troska. A dzisiaj nie dajcie sie nerwom i stresowi i wybawcie sie za wszystkie czasy :-)
A ja jestem dzisiaj sama, bo najpierw rano ja mialam lekcje, a teraz juz mezus od jakiegos czasu jest w pracy i bedzie w domku dopiero przed 24 :-(
Do tego Córcia cos mi sie przeziebila wczoraj i meczy sie bidulka dzisiaj z silnym katarem i takim ogolnym oslabieniem organizmu :-(
Dobrze ze chociaz zostalo mi troche szarlotki z wczoraj na pocieszenie a na kolacje obiecalam mojej malej Krolewnie frytki
Na razie leze sobie i odpoczywam bo podbrzusze znowu daje mi popalic na calego :-( a jeszcze wczoraj Witek tak sie krecil ze normalnie wylam z bolu, bylo az slychac jak mi tam cos przeskakuje przy kazdym jego ruchu, tak jakby wkrecal mi sie na dole glowka w szyjke :-( czy to mozliwe zeby juz sie ukladal glowka w dol i to tak silnie bo bolalo jak nei wiem :-(
Do tego Córcia cos mi sie przeziebila wczoraj i meczy sie bidulka dzisiaj z silnym katarem i takim ogolnym oslabieniem organizmu :-(
Dobrze ze chociaz zostalo mi troche szarlotki z wczoraj na pocieszenie a na kolacje obiecalam mojej malej Krolewnie frytki
Na razie leze sobie i odpoczywam bo podbrzusze znowu daje mi popalic na calego :-( a jeszcze wczoraj Witek tak sie krecil ze normalnie wylam z bolu, bylo az slychac jak mi tam cos przeskakuje przy kazdym jego ruchu, tak jakby wkrecal mi sie na dole glowka w szyjke :-( czy to mozliwe zeby juz sie ukladal glowka w dol i to tak silnie bo bolalo jak nei wiem :-(
agaB
hej wpadam na sekundkę bo zaraz mama i siora mi pomoga sie w suknie slubna ubrać;-) makijaż już mam i fryzkę, zamieszanie straszne, ale staram się wypoczywać...jakos stresa nie czuje, moja matka tylko przezywa i sraczki z nerwów dostała heheheheh mnie tylko zaniepokoiła malutenka plamka krwi na majtkach wczesniej dwa dni mnie brzuch pobolewal, ale nie wiem czym to jest spowodowane bo jakos mocno sie nie denerwuje:-( oby nic sie do jutra nie działo, bo wszystko wczesniej bylo idealnie, trzymajcie kciuki buzioleeeeeeee
Wszystkiego NAJ NAJ NAJLEPSZEGO na Nowej Drodze Życia :-)nie martw się kropeczką, to pewnie ze stresu,,, powodzenia!! :-)
reklama
olenka12345
Dobra dziewczynki ja zmykam się szykowac i na parapetówkę idę sie nakarmic jedzonkiem;-) odezwe się później
miłego popołudnia i smacznych deserków;-):-)
miłego popołudnia i smacznych deserków;-):-)