reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

hej wpadam na sekundkę:-D bo zaraz mama i siora mi pomoga sie w suknie slubna ubrać;-) makijaż już mam i fryzkę, zamieszanie straszne, ale staram się wypoczywać...jakos stresa nie czuje, moja matka tylko przezywa i sraczki z nerwów dostała heheheheh mnie tylko zaniepokoiła malutenka plamka krwi na majtkach:szok::szok::szok: wczesniej dwa dni mnie brzuch pobolewal, ale nie wiem czym to jest spowodowane bo jakos mocno sie nie denerwuje:-( oby nic sie do jutra nie działo, bo wszystko wczesniej bylo idealnie, trzymajcie kciuki buzioleeeeeeee
ona temu winna ona temu winna.....trzymam kciuki.....to zmień gacie i jak się powtórzy to migiem na położniczy........

reklama
Kochana Kasiu, trzymam mocno kciuki za Ciebie, żeby wszystko było po Twojej myśli, a nawet lepiej:tak: duuużo szczęścia i miłości Wam życzę :*

Dla Czarodziejskiego Maciusia - sto lat! Duużo zdrówka, zabawek i słodyczy:tak:

Gucha90 - wszystkiego najlepszego z okazji pierwszej tygodnicy ślubu:tak: jeszcze jakieś 99 lat, 11 miesięcy i 3 tygodnie przed Wami:tak:

Kochana Kasiu, trzymam mocno kciuki za Ciebie, żeby wszystko było po Twojej myśli, a nawet lepiej:tak: duuużo szczęścia i miłości Wam życzę :*

Dla Czarodziejskiego Maciusia - sto lat! Duużo zdrówka, zabawek i słodyczy:tak:

Gucha90 - wszystkiego najlepszego z okazji pierwszej tygodnicy ślubu:tak: jeszcze jakieś 99 lat, 11 miesięcy i 3 tygodnie przed Wami:tak:

Kochana Ty to o każdym pomyślisz, dziękujemy

hej wpadam na sekundkę:-D bo zaraz mama i siora mi pomoga sie w suknie slubna ubrać;-) makijaż już mam i fryzkę, zamieszanie straszne, ale staram się wypoczywać...jakos stresa nie czuje, moja matka tylko przezywa i sraczki z nerwów dostała heheheheh mnie tylko zaniepokoiła malutenka plamka krwi na majtkach:szok::szok::szok: wczesniej dwa dni mnie brzuch pobolewal, ale nie wiem czym to jest spowodowane bo jakos mocno sie nie denerwuje:-( oby nic sie do jutra nie działo, bo wszystko wczesniej bylo idealnie, trzymajcie kciuki buzioleeeeeeee
Kasiu to na pewno stres przedślubny ostatnio byłaś strasznie zabiegana:sorry2: Nie martw się na pewno wszystko w porządku:tak:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA WAM ŻYCZĘ!!!! :tak::-)PRZEDE WSZYSTKIM DUŻO, ZDRÓWKA I SZCZĘŚCIA, BO MIŁOŚCI TO JUŻ NIE TRZEBA:-p

ja niedawno wróciłam z wykładów i padam:-( ale muszę teraz zrobić szybko marketing mix jakiegoś produktu i będę się lenić do końca wieczora, ale jutro rano znowu:-( tym razem do 16 dzisiaj wcześniej nas puściła;-):-) Biorę się za obiad bo strasznie głodna jestem:-(Miłego popołudnia Dziewczynki:-D

Hello Kolezanki!

Widze, ze weekend sie zaczal na calego bo i ruch tutaj jakos zamarl.

Anisen najwazniejsza jest Kinga a nie jakis pieprzony balagan. Dopoki jeszcze macie z czego jesc i pic to sie nei martw, a jak sie skoncza czyste naczynia to zawsze jeszcze sa jednorazowe :-D ale to tak na powaznie potraktuj, bo Ty i dzidzia jestescie najwazniejsze w tej chwili. A kompa do lozka i zakupy sobie zrob przez neta, bedziesz specjalistka przynajmniej w kwestii tego co i gdzie jest najlepsze i najtansze. Buziaki!

Zabeczko przepraszam ze nie wrzucilam dzisiaj tego przepisu na szarlotke, ale nie wchodzilam juz na kompa i nie doczytalam. Widze, ze dzisiaj peiczesz jakies swoje ciacho to tez wrzuc przepis, przyda mi sie na przyszly weekend. Ja moj przepis wrzuce dzisiaj wieczorkiem.

AgaB gratuluje super wynikow, i zazdroszcze ze masz to badanie juz za soba.

Znachorko glowa do gory, jeszcze kiedys bedziesz takie problemy finansowe wspominala z sentymentem. bedzie dobrze. 3mam za Was kciuki.

Czarodziejko no to powodzenia w przygotowaniach do imprezki urodzinowej syna no i STO LAT dla malego Solenizanta :-) u nas byly 3 urodzinki miesiac temu, i masz racje zlecial ten czas tak szybko, a dopeiro co dowiedzialam sie ze jestem pierwszy raz w ciazy a tu Bączek ma juz 3 latka, ach :-)

Kaasiorku przede wszystkim zycze Wam wspanialych wspolnych lat przepelnionych miloscia, szacunkiem i wzajemna troska. A dzisiaj nie dajcie sie nerwom i stresowi i wybawcie sie za wszystkie czasy :-)

A ja jestem dzisiaj sama, bo najpierw rano ja mialam lekcje, a teraz juz mezus od jakiegos czasu jest w pracy i bedzie w domku dopiero przed 24 :-(
Do tego Córcia cos mi sie przeziebila wczoraj i meczy sie bidulka dzisiaj z silnym katarem i takim ogolnym oslabieniem organizmu :-(
Dobrze ze chociaz zostalo mi troche szarlotki z wczoraj na pocieszenie :-pa na kolacje obiecalam mojej malej Krolewnie frytki :cool2:

Na razie leze sobie i odpoczywam bo podbrzusze znowu daje mi popalic na calego :-( a jeszcze wczoraj Witek tak sie krecil ze normalnie wylam z bolu, bylo az slychac jak mi tam cos przeskakuje przy kazdym jego ruchu, tak jakby wkrecal mi sie na dole glowka w szyjke :baffled::-( czy to mozliwe zeby juz sie ukladal glowka w dol i to tak silnie:confused: bo bolalo jak nei wiem :-(

Wszystkiego NAJ NAJ NAJLEPSZEGO na Nowej Drodze Życia :-)nie martw się kropeczką, to pewnie ze stresu,,, powodzenia!! :-)

reklama
Do góry