Dzień dobry Śnieżynki : witam się i uciekam na badania, trzymajcie za mnie kciuki proszę bo moim wyzwaniem jest dzisiaj glukoza,,, nawet nie chcę myśleć co to będzie,,,,
dobra lecę, do później papa
trzymam mocno kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień dobry Śnieżynki : witam się i uciekam na badania, trzymajcie za mnie kciuki proszę bo moim wyzwaniem jest dzisiaj glukoza,,, nawet nie chcę myśleć co to będzie,,,,
dobra lecę, do później papa
Dzien doberek
Aga- trzymam kciuki, dasz rade...mnie niedlugo tez to czeka...
kochane...ja pomimo paskudnej pogody i absolutnego braku sloneczka za oknem mam swietny humorek...co prawda gryza mnie tez wyrzuty sumienia przez to co zrobilam, ale tylko troche ;-)
pomimo zakazu od lekarza w czasie 1 miesiaca...wczoraj wieczorem pogrzeszylam z moim M oj i bylo bosko....wytrzymlismy 1,5 tyg...wiem, ze nie wolno, ale czuje sie juz bardzo dobrze...no i brakowalo mi tej bliskosci....i dzieki temu humorek mam booooski :-);-)
na szczescie nie mam zadnych plamien, ktore wzbudzilyby wyrzuty sumienia...ale postanowilam sie oszczedzac tak jak kazal lekarz- zeby przy kolejnej wizycie nie zabronil seksu na dluzszy czas ;-):-)
a co u Was? jak humorki???
Witam!! Ja również mam termin na Luty 2010 i miło mi będzie podzielić się z wami moimi przeżyciami (bo to moja pierwsza ciąża)
Pozdrawiam