_Pysia_
Fanka BB :)
Zuch Dziewczyna Będzie dobrzeMamo Sówko to ja rezerwuję Bartusia dla Amelki ihihihih co do teściów to stwierdzam że po prostu ich oleje, po slubie nastąpi dłuuuuga cisza, sami beda dzwonić i sie pytać.... na początku im byłam wdzięczna bo rzeczywiście oni nam płacą za wesele jako prezent dla nas (ja i Maciej mieliśmy zamiar sami obie wysztsko zorg. ale na przyszły rok, ale pojawił się dzidziuś no i rodzice nam zaproponowali pomoc, żeby ślub odbył się przednarodzinami Amelii) ale teraz jak widze to pomiatanie i wypominanie przy kłótni to nie jestem im wcale wdzięczna... zrobie tak jak mówicie zachowam stoicki spokój skupie sie na Maćku, a potem ich oleję, oj dam im odczuć....narazie mykam bo muszę się wyszykować na miasto...potem wlecę i zdam relacje buziiii
jezu, ja od miesiaca w piżamie chodze . Przebieram sietylko jak musze wyjsc. masakraDziś mam lenia totalnego
jeszcze w piżamie chodzę:-) naprawdę niechce mi się nic
musiałabym troszkę w kuchni posprzątać, bo jeszcze nie mam mebli i wszystko tam robimy prowizorycznie. Więc każdy kubek i talerzyk robi bałagan:-( W zeszłym tygodniu miały być meble i nie ma. Ponoć mają być w tym. Już nie mam siły. Widzę tych wszystkich fachowców to... Do jednego wora zapakować i wyjazd z nimi na księżyc
Chciałam Ci napisać, zebyś tam zadzwoniła i isę dowiedziała, ale doczytaalm ,ze własnie tak zrobiszMajsi Trzymam kciukasy i zdaj nam tu szybko relacje jak było
Kasiu (kasioorek) Masz rację, olej teściów, bo skoro są tacy za przeproszeniem tępi i nieczuli to może dłuższe milczenie coś da. A Twój Maciuś uwierz mi będzie miał dziś dużo do myślenia i coś czuję, że postąpi jak mężczyzna ze swoimi rodzicami
Najeli Kochana nie stresuj się tym bólem. Ja mam okropny ból podczas spania właśnie na boku. Nie wiem dlaczego, ale mnie boli w okolicy biodra i to nie ważne czy śpię na prawym czy lewym boku-strasznie to jest męczące bo ciągle się przez to budzę... A Adaś kopie i daje Ci znaki, że wszystko ok i masz się mamuśka nie stresować
Dziewczyny a powiedzcie mi ile się czeka na wyniki po glukozie? Bo ja mam w poniedziałek wizytę i nie wiem czy jutro robić to badanie czy w piątek...
Najeli odpocznij sobie. u mnie doktor mówi, że póki nei boli ciągle i z dwóch stron to nei ma się czym martwic, bo to musi pobolec
Wczoraj uświadomiłam mojego Miśka ze chce zakupy chce zrobić w listopadzie wszystkie, bo w grudniu będzie pełno ludzi wszędzie, no i swięta, w styczniu chyba już mi w końcu brzuch urośnie wiec nie bede sie kulać po sklepach a w lutym w każdej chwili mogę urodzić i isę chłopak ze mną zgodził o dziwo