reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

kalina82 no ja tak samo... w niektóre to już w ogóle nie daję rady wejść, też mam w miarę spory brzuch :) ... ale dacie radę... u mnie też ciężko ;/ i też czasem się załamuję, ale trzeba pozytywnie myśleć... :)

dobra ja lecę , budzę mojego A. i go muszę "zaciągnąć" na te USG :)

miłego dnia !:) wpadnę po wizycie może ;) i zdam relacje...

trzymam kciuki i czekam na relacje :)

reklama
kingusia...my oprocz 3-4 ciuszkow i kocyka nie mamy jeszcze nic:( na szczescie wozek i lezaczek bedziemy mieli od jednych znajomych, wanienke ze stojakiem od drugich....a reszte trzeba kupic...moze jeszcze pare malych ubranek dostaniemy od mojego brata, bo jemu miesiac temu urodzil sie synek....ale reszte mussimy kupic sami...a jak na zlosc teraz mamy wiele wydatkow nieplanowanych:( poza tym za rok bierzemy slub i wlasnie musimy zaplacic zaliczki za sale i orkiestre :( wszystko na raz :(
a co do ubran, to w moje sie juz praktycznie nie mieszcze...spodnie i sukienki sprzed ciazy odpadaja...plaszcze i kurtki tez:( brzuch mam juz naprawde duzy :(

Kochana jeśli chodzi o ubranka dla maleństwa - to jak bratu się urodziło dzieciątko miesiąc temu - to spokojnie ci przekaże wszystko, z czego mały wyrosnie, nawet szkoda kupować za dużo. Takie maluszki szybko rosną. moja siostra miała 3 miesiące młodszą córke od mojego synka (dała mi wszystkie ubranka po starszym dzieciaczku i ja jej oddałam, jak się mała urodziła i oddawałam stopniowo, także wtedy kupiłam chyba tylko jedne śpioszki, bluzeczkę itd. - na wyjście ze szpitala, bo chciałam mieć nowe. Potem dostałam jeszcze kilka komplecików).

Kochana jeśli chodzi o ubranka dla maleństwa - to jak bratu się urodziło dzieciątko miesiąc temu - to spokojnie ci przekaże wszystko, z czego mały wyrosnie, nawet szkoda kupować za dużo. Takie maluszki szybko rosną. moja siostra miała 3 miesiące młodszą córke od mojego synka (dała mi wszystkie ubranka po starszym dzieciaczku i ja jej oddałam, jak się mała urodziła i oddawałam stopniowo, także wtedy kupiłam chyba tylko jedne śpioszki, bluzeczkę itd. - na wyjście ze szpitala, bo chciałam mieć nowe. Potem dostałam jeszcze kilka komplecików).

taka mam nadzieje...dlatego na ubranka nie chcemy wydawac duzo kasy, bo oprocz ubranek mamy do kupienia przeciez cala mase innych akcesoriow, wiec kasa sie przyda...

Nie było mnie przez weekend, i mam prośbę o istotne wiadomości w soboty i niedzieli :tak:

Ja standardowo siedzę w robocie i rzucam się zaraz na księgowanie

Majsi kciuki mocno zaciśnięte. Mam nadzieję że Maleństwo będzie chciało współpracować i pokaże co kryje między nóżkami.

Będę do Was zaglądać

reklama
Witam porannie ! Jade na te badania co w piątek nie doszły do skutku ... Przy okazji namówiłam Kocura na wizyte w komisie dziecięcym , w celu obczajenia wózków . A i pochwale się że wczoraj załatwiłam sobie za friko wanienke i przewijak oraz troche ciuszków dla maluszka :) No i oczywiscie a propos wczorajszych ekscesów z Kocurem , to jak zwykle nie umiem sie na niego długo gniewać ... I wieczór został już zakończony pozytywnie :) Trzymajcie kciuki żebym nie padła na pobieraniu krwi !!!

Hej lutóweczki :-)

A ja siedzę uszykowana :-);-) i "gotowa do boju" hahaha :-D żeby maluch pokazał co ma między nóżkami, bo jak nie to się obrażę na dzidzie :wściekła/y::crazy::laugh2: ma być dziś grzeczna.. ! :-D

Od 6 godziny nie śpię i czuję się nieżywa :eek: nie do życia, ale dam radę... na 9 :30 USG :-D:-) muszę wytrwać :tak::-D

Dzień dobry :)
Ja tak na sekundke prosic byscie o 16:30 trzymały kciuki za wizyte :)
Bede w domku ok 22 to dam znać czy MAleństwo pokazało co z niego wyrośnie :-p
Miłego dnia Kochane :)

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i badania, bedzie dobrze :-)

Witam sie po weekendzie!

Zagladalam na inne watki, ale ten z iloscia postow mnie jakos odstrasza :-D Wczoraj na szczescie bylam juz na uczelni wiec obecnosc zaliczona, ale na jednych cwiczeniach gdzie mialam siedziec w ciagu 2 godziny na krzesle to myslalam ze umre :sorry: nie umialam wysiedziec, bo od tego ze caly czas byla jedna pozycja mialam skurcze w podbrzuszu i tak mnie łupało w kregoslupie ze szok :szok::-( pierwszy raz ta ciaza pokazala mi pazurki w takim kontekscie :eek: ja nie wiem jak ja tam bede siedziala na tych zajeciach w 9 miesiacu :sorry: na szczescie jeden pan doktor powiedzial, ze za sam fakt, iz mam brzuszek mam 3 :cool2: a jak chce wiecej to musze pochodzic i czasami cos powiedziec. Ale ja tam zachlanna nie jestem i 3 mi wystarczy :-p:-D Powiedzial, ze wie ze w ciazy mozna czuc sie roznie a zdrowie i samopoczucie sa najwazniejsze. Och co za facet :-)

Do góry