ja miałam ambitny pla szkolic jezyk jak bede na l4 i co i dupa, jeszcze nei miałam okazji. (tak wiem, po prostu leń jestem )
jesteś leń ale ja też, dowodów chyba nie muszę podawać
Nie no alimenty musi Ci płacić i tpo bez dwóch zdań. A nie możesz teraz z rodzicami pomieszkać trochę. W ogóle jak on tłumaczy swoje zachowanie? Bo chyba musi mieć jakiś "powód" takiego debilizmu.
A co do bycia dzielnąto jasne ze każda z nas ma prawo do załania się ,ale tylko na chwilę ,bo teraz mamy się o kogo troszczyć, nie tylko o nas.
heh napisałam podobnie, chyba się robię taka mądra jak Ty
Rechotku moją koleżankę facet rzucił na początku ciąży, bo uważał, że to nie jego dziecko (co dla wszystkich było mega dziwne, bo ona świata za nim nie widziała), biedna się duzo nacierpiała, bo ciąża też z problemami, w ogóle sama, na rodzinę za bardzo nie mogła liczyć.. potem sąd, alimenty, wizyty ojca z dzieckiem.. i nagle się mu odwidziało, love na maksa do dziecka, błaganie o powrót i w ogóle różne historie, ale suma sumarum są razem i jest lepiej niż przed ciażą... nikomu takich akcji nie życze, ale są różne sytuacje w życiu...