nawet kostka królewska od sowy nie jest w stanie wywołać uśmiechu na mojej twarzy
jej to ja jetsem prosta jak budowa cepa, bo mi się mordka cieszy na widok 4dniowego pączka
hmm.. to co może Cię ucieszyć??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nawet kostka królewska od sowy nie jest w stanie wywołać uśmiechu na mojej twarzy
jej to ja jetsem prosta jak budowa cepa, bo mi się mordka cieszy na widok 4dniowego pączka
hmm.. to co może Cię ucieszyć??
a propo ostatnich tematów "teściowe, szwagierki", to mojego męża bratowa (czyli dla mnie kto??) planuje chrzciny jakoś na styczeń, luty w jakimś lokalu... i mąż się cieszy, bo nie lubi spędów rodzinnych, że nie pójdziemy i mamy super wymówkę, w którą wszyscy uwierzą, bo jest "namacalna" i tak jest szczęśliwy, że nie będzie chrzestnym, bo już takie były plany, a on nie chciał... jego brat to niby żartem, ale i tak wszyscy wiedzieli, że o to mu chodzi, że mój mąż i drugi brat mają pokazać zaświadczenie o zarobkach i on wybierze chrzestnego
prawdziwy mężczyzna u boku....nie będący moim synem....
to jest teraz chyba szwagierka dla ciebie ,bo żona szwagra twojego. ja tam lubie raz na jakiś czas spęd rodzinny, jeszcze jak jest dobre żarcie
A czyli zaś on. Kurde na to to nei ma rady, albo albo, niech się chłop decyduje czy chce byc ojcem ,czy dalej dupkiem
on potrafi byc tylko dupkiem....a ja sama nie dam sobie rady i nie dam rady też dłużej tego znosić.....
pandorko - ja jestem wlasnie po wizycie i zaskoczylo mnie bo pisalas ostatni ze to twoje ostatnie usg - musisz sie zapytac bi mi wyznaczyli jeszcze jeden termin w 32 tyg . Mam pyt kiedy zaczynasz sie starac o healt pregnancy grant . Mam wizyte 2.11 z polozna to juz bedzie 25tydz wiec jej przypomne o tym a co 190 funtow na ulicy nie lezy.
ja to sie boje ze bede nieprzyjemna delikatnie mowiac dle tych poloznych ... Po polsku . A one oczywiscie ni w zab ... Chociaz ostatnio trafila mi sie polka i szczerze to bym chciala wiadomo to moj jezyk - nie mam problemu jakiegos z jezykim ale wiadomo ...bariery sa
Hej Dziewczyny :-)
Jestem to "nowa" i próbowałam poczytać o czym tak zawzięcie piszecie, ale te ponad 1350 stron jest nie do przeczytania ;-)
Ej, mój suwaczek! Widzicie? Widzicie?!!
Kochane, jadę do Oświęcimia bo mam jedną sprawę do załatwienia. Mam nadzieję, że raz dwa uda mi się wrócić....
Buziaki i do później...
P.S. Nie piszcie za dużo! :-):-)