reklama
???????????????????rechot zdaze zadac ci jeszcze pyt
Za głupoty o wyrodnej matce. Ja tez jakoś jeszcze nie czuję, nawet za bardzo z brzuchem jeszcze nei gadam ,ale jakoś nie wpadalbym an takie teksty
nie no jeszcze nie jest ze mną tak źle (bynajmniej nie na ten temat), tu jest jeszcze luzik, wiem, ze mogę się jeszcze tak czuć i jest to normalne, ale czasem mi dziwnie, jak inne piszą o miłości do nienarodzonych... może dlatego, że ja taka głupia jestem że wolę udawać że czegoś nie ma dopóki to cos naprawdę nie istnieje by nie zapeszyć lub potem nie przeżyć zawodu?? aj tam, głupotki
no ładnie Pysia zmywa się do spania ale ja też już chyba tam się skieruję
Hej wszystkim... wpadłam na chwilkę
Jak tam Wasze samopoczucia?? a no i jak tam u Was z pogodą??
i czemu nie śpicie
a my się znamy?:-) czy jesteś jedną z nowych mamuś, która ja wieśniara jedna bez kultury nie przywitałam??jeśli tak to wiatm serdecznie w naszym gronie
samopoczucie to zależy kogo pytasz i to nawet kiedy pytasz, ale ogólnie ok
a co do pogody to ja nie wiem, bo mam rolety zewnętrzne zaciagnięte i nie będę podnosić bo szeleszczą jak dzikie, ale spodziewam się że ciemno, zimno nieprzyjemnie a u Ciebie jak? z smaopoczuciem? z pogodą? czemu nie śpisz? i czemu przychodzisz jak my idziemy spać??
ja uciekam
papa do rana
dobranoc, kolorowych!!
kingusia1991
Fanka BB :)
Tygrynka tak jakoś zajrzałam, bo w dzień spałam... no ja przyszła mamusia też, termin z @ mam na 27 lutego... ciekawe jak to będzie a w poniedziałek na USG może wkońcu się dowiem czy chłopak czy dziewczynka
a pogoda zimno jak cholera... nawet w zimowej kurtce kurcze;/
A Ty wiesz już płeć?
A Ty wiesz już płeć?
kingusia1991
Fanka BB :)
Tygrynka rzadko co zaglądam. miałaś prawo nie wiedzieć, że ja przyszła mamuśka też lutówka ;D
Tygrynka tak jakoś zajrzałam, bo w dzień spałam... no ja przyszła mamusia też, termin z @ mam na 27 lutego... ciekawe jak to będzie a w poniedziałek na USG może wkońcu się dowiem czy chłopak czy dziewczynka
A Ty wiesz już płeć?
ja dwa razy mam potwierdzone, że Synek i mam nadzieję, że to się nie zmieni
super że już w poniedziałek masz usg, ja dopiero za 1,5 tyg i nie mogę się doczekać... trzymam kciuki, żeby małe pokazało czy jest M czy K
ja mam przykazane leżeć, więc mało wiem co na zewnątrz się dzieje, ale z chęcią nawet bym na zimno wyszła ale u Ciebie to pewnie zimniej niż w Poznaniu...
Tygrynka rzadko co zaglądam. miałaś prawo nie wiedzieć, że ja przyszła mamuśka też lutówka ;D
to zagladaj częściej
chathamka no i gdzie to pytanie bo czekam lasencjo
hehe wiedziałam, wiedziałam
reklama