reklama
biały kozak jest tak samo niśmeirtelny jak dres i jak sweter w spodniach
ja bym dodała jeszcze skarpetki w męskich sandałach
_Pysia_
Fanka BB :)
normalnie żałosne ale prawdziwe...bije się z myślami...bo sięgam psychiką dna....
Kurde Laska, ostatnio sie tak zkarzyłaś ze masz wyrzuty sumienia o picie, teraz papierocha chcesz dodać z własnej woli, pokrusz go, tak sobie na nim wyładuj złośc.
ciężko mi to idzie
ja i tak w Ciebie wierzę, silna baba jesteś, to i z głupim papierosem sobie poradzisz
a skąd on się w ogóle wziął u Ciebie w domu???
_Pysia_
ja bym dodała jeszcze skarpetki w męskich sandałach
i wystajcy stanik z tyłu z bluzki
Kurde Laska, ostatnio sie tak zkarzyłaś ze masz wyrzuty sumienia o picie, teraz papierocha chcesz dodać z własnej woli, pokrusz go, tak sobie na nim wyładuj złośc.
ponakłuwaj go szpilką!! myśląc o tych wszystkich złych rzeczach które Ci się przytrafiły!! a potem zakop w ogródku (albo chociaż w doniczce) albo nasikaj na niego i spuść w klozecie śmiejąc się złośliwie spławiając w ten sposób problemy!!
wyniosłam go spowrotem do kuchni do skrytki ostatnia deska ratunku....piersiówka tez tam jest
reklama
_Pysia_
ja i tak w Ciebie wierzę, silna baba jesteś, to i z głupim papierosem sobie poradzisz
a skąd on się w ogóle wziął u Ciebie w domu???
Rechot, Rechot, Rechot!!!!! Zgniec go, zgnieć go, zgniec co
. Ostanio chyba Chathamce wybiłysmy piwo, to Tobie wybijemy papierosa!!!