reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
taaa wyżerka... a mnie już łatwiej przeskoczyć niż obejść... i jeszcze dopiero jak mąż mi zrobił fotki to dojrzałam że z boku i na dupce mam rozstępy i cellulit!!!ja się załamię:wściekła/y::-(

smaruj sie kremikiem i nie myśl o tym za dużo, bo tak naprawde większość kobiet ma takie rzeczy, a ładna dziewucha z Ciebie bo widziałam:-p i takimi drobiazgami sie przejmuje:-p z doświadczenia powiem wam wszystkim że mozna dojść do formy i mieć ładne ciałko po ciąży i w ogóle, gdybyscie wiedziały ile ja kiedyś ważyłam to....lekko byście sie zdziwiły, nie zeby grubasem być ale sporo mi sie schudło i pozbyłam sie cellulitku hiihi Maciej ma na mnie dobry wpływ zaraził mnie pasją do ćwiczeń na siłowni i lepszego jedzonka to wystarczy, oczywiście bez przesady i drobne grzeszki tez sie popełnia ihhiih

dzień dobry Królewny:tak:

ale miałam sen... obudziłam się w nocy z płaczem:sorry:
jakaś baba w jakimś centrum zdrowia mówiła mi, że dziecko ma za mało uderzeń serca na min i oni nic nie zrobią z tym i mam sobie iść:eek:a ja jej mówię-jak za mało?160uderzeń/.min to jest ok a ona swoje. To ja jej mówię, żeby mnie do specjalisty zapisala ona że mnie już się nie wyleczy:szok:i mam sobie iść. A ja tak stałam i błagałam ją o lekarza i ryczałam aż się obudziłam z rykiem:sorry:

ja często mam koszmarne sny, ale nigdy sie nie sprawdzają i wszyscy mi mówią, ze jak się źle śni to będzie na odwrót, nie wiem czy pamiętasz ale np. mi śniło mi się że widzę peniska na USG to niby nie był zły sen bo też bym sie na chłopca cieszyła, ale będę miała córcie ihihihihi

Ja już w pracy :-( Nie było mnie tu raptem dwa dni a zaległości jakby z dwóch tygodni... :crazy: Zdaje się że dzisiaj do Was nie będę często zaglądać, ale na pewno będę się starać ;-)

tylko nie przepracowuj się za dużo;-) dbaj o siebie

Dziewczyny ... takiej ( przepraszam ale inazej nie umiem tego wyrazić ) kurwicy to ja dawno nie dostałam ...
wstałam z kocurem o 5 rano ...
patrzyłam jak on je paróweczki i pije kawusie a mnie nie wolno bo mam byc na czczo ...
Leciałam jak glupia na autobus o godzinie 7:05 i zapłaciłam za niego 6.40 zł ...
W dodatku okazało się że to jakaś okrężna trasa przez zadupia ...
Dojechałam na miejsce , jescze sie ucieszyłam ze apteka juz czynna i moge kupic kubek na siuśki , weszłam do przychodni akurat pielęgniarka otwierała ...
A ona do mnie z tekstem że niestety dzisiaj nie ma żadnego lekarza ... ja jej że ja tylko do laboratorium ... a ona :
" A to pani lekarz pani nie powiedział że my teraz nie mamy badań w poniedziałki i piątki tylko w poniedziałki i w środy ?"
No malo mnie chu* nie strzelił tam ....
I o 8:10 już siedziałam w autobusie powrotnym ... krótszą trasą ...za 5.60 zł ...
Mam ochote sie popłakać ...

hmmm też bym sie wku...... ale by sie tej babie dostało.....

Dzień dobry Kochane :)
Zaraz mnie coś trafi albo nie wiem co komuś krzywdę zrobię :wściekła/y: Miałam dziś miec USG ale pani ze szpitala dzwoniła, że kobiety zaczęły rodzić i nie ma lekarza który by mi badania porobił :wściekła/y: a ja się już tak nastawiłam :-( No coż zostaje czekac do poniedziałku :-(

buuu szkoda ale uzbrój się w cierpliwość, może dzidzia tobie to wynagrodzi i ładnie tobie pokiwa na badaniu;-)

Kochana to fajnie, że była mama no i, że w końcu sprawa z kredytem się ruszyła:-D

Powiem Wam, że smaka mi narobiłyście, więc jak dziś będziemy ze znajomymi w jakiejś knajpie to sobie zamówię jakieś mega ogromniaste ciachoooooo:-D

teraz to ty mi zrobiłaś smaka na ciacho....:-p:-p:-p

My wczoraj z mężem leżymy przed telewizorem (Znaczy Ir siedzi a ja leżę hehe), i kazałam mu położyć rękę na brzuch, bo mały wywijał fikołki. Jak Irek poczuł kopniaka, a zaraz później drugiego... Zaczął szaleć, skakać, trząść mną że on poczuł! Masakra jakaś!

I taki tekst: "bydlak jeden" hehe Do wieczora to przeżywał!
Był taki szczęśliwy i dumny! Że to jego syn.... A ja patrzałam i serce mi się cieszyło!

wzruszające są te chwile, moj M nie może narazie wyczuć dzidzi choć często kładę jego rękę na brzusiu...

PAULLLAAAA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ PRZEDE WSZYSTKIM ZDRÓWKA DLA CIEBIE I DZIDZI

Mam nadzieję że u Tygrynki już lepiej zmartwiła mnie troszke bo dziś umówiłyśmy się na herbatkę o pierwszej, ale musiała to odwołać bo źle się czuła:-:)-( trzymaj sie ryba i wypoczywaj

godzina obiadkowa się zbliża. Czytałam coś o brokułach Pysiowych a ja mam kalafiorka. Weszłam do sklepu i myślę: kalafior/pizza/kalafior/pizza..i wzięłam kalafiorka:-)order z buraka poproszę:tak:

Baedzo, bardzo dziekuję Wam Kochane Lutóweczki za życzenia. Również te na NK:tak: Jesteście bardzo Kochane i miło, że jesteście ze mną:happy:
Torcik dla Was:tak:

hej :) wróciłam, pooglądałam sobie wóżki, niestety nie było żadnego dla bliźniaków i to w sklepach normalnie masakra jakaś no i tak stwierdziłam, następna wizyta w Łodzi będzie połączona z łażeniem po sklepach i oglądaniem :) a wczoraj na allegro kupiliśmy łóżeczko i 2 komplety pościeli, wkleję linki do licytacji na odpowiednim wątku a teraz wracam do mojego ciasta, przede mną krem :)
przyjemnego popołudnia ;)

reklama
Do góry