reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Witam wszystkie! buziaczki! ja już ciężko pracuję ale nie zadługo dzisiaj bo zrywam się wcześnieji lece do fryzjera, a później na jakieś zakupki - prezent dla babciu no i kozaczki dla siebie bo jak zrobilam rewizję tego co mam to wszystkie obcasowe są a nie będę teraz w takich chodzić więc trzeba coś nabyć hihi :-) dla kobiety kazdy pretekst jest dobry by zrobić jakieś zakupy ;-) do usłyszenia wieczorkiem

reklama
Ale Ci zazdroszę Laddy Mocca - tę bym chętnie poplotkowała z przyjaciółkami -życzę miłego spotkania.

A u mnie to nic ciekawego - siedzę od wtorku z chorym dzieckiem w domu (miał kaszel+gorączkę, ale słyszę że choroba już mu przechodzi), więc nie zawoziłam go do przedszkola. co chwilę trzeba pojeździć z nim autkami lub poczytac książke lub gazetkę dla dzieci (to uwielbia - mój mąż się śmieje że on jest naukowcem).
Zaraz muszę zacząć jakiś obiadek - zupkę mu zrobić i może rybkę. Pranie już nastawione, jeszcze troche posprzątam i będzie pięknie. wczoraj poskładałam troche za małych na mnie aktualnie rzeczy i moja szafa się znacząco zmniejszyła.

Ostatnia edycja:
dzięki , kochane jesteście
Zawsze "śni się na odwrót":tak:poza tym dzidzia zdrowa. Nie martwię się w sumie jakoś mega ale po tym śnie jest takie niefajne uczucie.
Jakie plany na dziś? Ja jutro wychodzę z koleżankami na herbatkę i już nie mogę się doczekać jak wyjdę wkońcu z domu:tak:
Wogóle to gdzie ta GUCHA.... miała zdać relację z tel teściowej i ja czekam i czekam...

no właśnie gdzie Gucha?? ale pewnie jeszcze śpi skoro miała czekać do 2 na relację ;-)
a ja mam w planie dzisiaj upiec "pijaka" zaraz zabieram się za biszkopt, moja mama miała wczoraj imieniny a jutro robi imprezkę no i obiecałam,że zrobię ciasto :-)
na obiadek chyba kopytka i pomidorówka z lanymi kluszeczkami bo taką mężuś zamówił :D i tyle a poza tym jutro wielki dzień, teściowie jadą do domu!!!! haha JESTEM HAPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPy!!! :-D

czesc dziewczynki:)
jak minela nocka?
ja wczoraj popoludniu z moim M.pojechalam na jakies zakupy, bo w lodowce juz echo brzmialo i zalatwic jeszcze 2 sprawy...ubralam sie w moja ciazowa mini spodniczke...tzn dopasowana, przed kolanko (taka mini, hahaha;-))- kupilam ja ostatnio w H&M Mama i jestem mega zadowolona;) i czerwone szpileczki (on uwielbia jak je mam na sobie)...i ciagle mi powtarzal, co kilka minut, jak bosko i sexy wygladam :) i tak mi humorek poprawil, ze szok :) polecam czasem sie tak fajnie ubrac i jednak wyjsc z domku- to bardzo poprawia nastroj:)

a dzis czeka mnie kilka znienawidzonych czynnosci...musze przejrzec szafe...bo mam cale mnostwo ciuchow, ale w ogromna wiekszosc od dawna sie nie mieszcze:( i musza poczekac na wiosne i lato...kiedy brzusio bedzie mniejszy ;) wiec przeglad szafy i prasowanie mnie czeka :((

a jakie Wy macie plany?
buzka

ja mam dziś włączoną funkcję odkurzacz
Ta funkcja u mnie ostatnio dzień w dzień jest włączona:-p
...

Haha różnie z tym bywa, bo ja dość często czuję, że synek zabiera mi mózg :rofl2: Nie czuję czasami dobrej współpracy z nim w myśleniu :cool2::sorry:
Ilonka jestem z Tobą, ostatnio często nie mogę się na niczym skupić, ale Ty znalazłaś przyczynę;-), może Synek będzie mądrzejszy niż ja:-p
Ha !!! Jestem pierwsza z samego rana ! w dodatku zdążyłam już domek opalić :)
wstaje tak wcześnie bo na 8 muszę być na badaniach , a tylko o 7:05 mam autobus :( Ciekawe czy bedę miała robione to obciążenie glukozą , bo na skierowaniu oprucz morfologii i moczu mam napisane : cukier we krwi. To jest to obciążenie ? Na wszelki wypadek wezme ze sobą kwasek cytrynowy :) Lece sie myc :*
Powodzenia na badankach!!!!:tak::tak::tak:
dzień dobry Królewny:tak:

ale miałam sen... obudziłam się w nocy z płaczem:sorry:
jakaś baba w jakimś centrum zdrowia mówiła mi, że dziecko ma za mało uderzeń serca na min i oni nic nie zrobią z tym i mam sobie iść:eek:a ja jej mówię-jak za mało?160uderzeń/.min to jest ok a ona swoje. To ja jej mówię, żeby mnie do specjalisty zapisala ona że mnie już się nie wyleczy:szok:i mam sobie iść. A ja tak stałam i błagałam ją o lekarza i ryczałam aż się obudziłam z rykiemcię:sorry:
pocieszę Cię: to tylko zły sen:-p Przypomniało mi się jak mama mi opowiadała jak w młodości poszła ze swoją mamą, a moją babcią na film szczęki do kina. Oczywiście cisza w kinie nikt nic nie mówi wszyscy oglądają, a moja babcia na cały głos: Renia nie bój się to tylko film:-p Wszystkie oczy zwróciły sie na mame, a ona chciała się ze wstydu tam spalić:-D:-D:-D:-D:-D

A tak w ogóle to dzień Dobry Kochane;-):-) Ja niedawno wstałam oglądam dd tvn i jem, jem i ... jem:-D Miłego dnia Wam życzę:-) U mnie ten dzień będzie średni bo od 16 do 20 mam wykłady:confused2: No trudno, czego się nie robi dla edukacji;-):-)

Witam wszystkie! buziaczki! ja już ciężko pracuję ale nie zadługo dzisiaj bo zrywam się wcześnieji lece do fryzjera, a później na jakieś zakupki - prezent dla babciu no i kozaczki dla siebie bo jak zrobilam rewizję tego co mam to wszystkie obcasowe są a nie będę teraz w takich chodzić więc trzeba coś nabyć hihi :-) dla kobiety kazdy pretekst jest dobry by zrobić jakieś zakupy ;-) do usłyszenia wieczorkiem

Bardzo dobrze - nie wolno sie przepracowywać i super tak zrobić coś dla siebie (myślę io fryzjerze i kozaczkach). Ja ostatnio przymierzałam takie fioletowe na obcasie - bardzo mi się podobały, ale trochę się w nich chwiałam (coś taki niestabilny był obcas), więc ich nie kupiłam, a poza tym mąż to chyba by mnie opieprzył że teraz kupuje na obcasie.

Ta funkcja u mnie ostatnio dzień w dzień jest włączona:-p

Ilonka jestem z Tobą, ostatnio często nie mogę się na niczym skupić, ale Ty znalazłaś przyczynę;-), może Synek będzie mądrzejszy niż ja:-p

Powodzenia na badankach!!!!:tak::tak::tak:

pocieszę Cię: to tylko zły sen:-p Przypomniało mi się jak mama mi opowiadała jak w młodości poszła ze swoją mamą, a moją babcią na film szczęki do kina. Oczywiście cisza w kinie nikt nic nie mówi wszyscy oglądają, a moja babcia na cały głos: Renia nie bój się to tylko film:-p Wszystkie oczy zwróciły sie na mame, a ona chciała się ze wstydu tam spalić:-D:-D:-D:-D:-D

A tak w ogóle to dzień Dobry Kochane;-):-) Ja niedawno wstałam oglądam dd tvn i jem, jem i ... jem:-D Miłego dnia Wam życzę:-) U mnie ten dzień będzie średni bo od 16 do 20 mam wykłady:confused2: No trudno, czego się nie robi dla edukacji;-):-)

Życzę żeby wykłady szybciutko zleciały i żebyś prędziutko wróciła do nas.

czesc wszystkim!!1

U mnie katastrofa bo od wczoraj nie ma pradu znaczy jest tylko w jednym pokoju u rodziców bo tu jest inna faza wiec sie musialam przeniesc tu z laptopem i całym internetem :-(

A teraz lece nadrabiac zaległosci z wczoraj bo pewnie sporo spłodziłyście jak ja sie pogrążałam w cimnosciach :-) było nawet romantic bo siedzialam przy swieczce ylko zkod z sama bo mezul do 23 w pracy siedział :-(

Dzień doberek Śnieżynko-Lutówki:-D

99.9% MILENKA
JESTEM BARDZO SZCZESLIWA

Gratuluję córeczki Milenki:-D

poza tym jutro wielki dzień, teściowie jadą do domu!!!! haha JESTEM HAPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPy!!! :-D

CIESZYMY SIĘ RAZEM Z TOBĄ!!!!!!:-):-D

dzięki , kochane jesteście
Zawsze "śni się na odwrót":tak:Jakie plany na dziś? Ja jutro wychodzę z koleżankami na herbatkę i już nie mogę się doczekać jak wyjdę wkońcu z domu:tak:

Kochana współczuję takiego snu, ale na szczęście to był tylko sen:-D

Mi się dziś śniło, że byliśmy na USG i pokazała się dziewczynka:-p

Ja dziś po południu wybieram się na spotkanie ze znajomymi ze studiów, więc w końcu wyjdę gdzieś indziej niż do rodziny:-p potem idę spać do rodziców, żeby Mężuś nie musiał specjalnie po mnie przyjeżdżać, a i tak idzie rano do pracy to posiedzę z siostrami, a Mężuś po pracy po mnie przyjedzie:-D

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-)

reklama

Ja już w pracy :-( Nie było mnie tu raptem dwa dni a zaległości jakby z dwóch tygodni... :crazy: Zdaje się że dzisiaj do Was nie będę często zaglądać, ale na pewno będę się starać ;-)

Miłego dnia Śnieżynki

Do góry