ja to sie boje ze bede nieprzyjemna delikatnie mowiac dle tych poloznych ... Po polsku . A one oczywiscie ni w zab ... Chociaz ostatnio trafila mi sie polka i szczerze to bym chciala wiadomo to moj jezyk - nie mam problemu jakiegos z jezykim ale wiadomo ...bariery sauuu szkoda :-( pokrzyczałybyśmy sobie razem :-):-) dziciaki by wyszły, zakochały w sobie ! Ja bym była cudowną mamusią synusia, nie gnębiłabym synowej i vice versa z mamusią córusi I w ogóle widzę tu happy end ahahah :-)
p.s. Poprosiłam o zimną wodę mojego a... Przyniósł mi gorącą lemoniadę, ah ci mężczyźni
reklama
Ilonaa
Mein Schatz :)
ja to sie boje ze bede nieprzyjemna delikatnie mowiac dle tych poloznych ... Po polsku . A one oczywiscie ni w zab ... Chociaz ostatnio trafila mi sie polka i szczerze to bym chciala wiadomo to moj jezyk - nie mam problemu jakiegos z jezykim ale wiadomo ...bariery sa
Nie martw się ;-) Wszystko będzie dobrze... ja również modlę się żeby jakaś chociaż trochę miła była, a nie jakaś hetera niedobra...
A! I będzie nas tak bolało, że będziemy taaaaaak miłe by nam ktoś pomógł! haha mam nadzieję, że pocieszyłam:-)
tak sie strasznie boje tego momentu ze nie dam rady ze ich powyklinam . Nie wiem jak to bedzie - zobaczymy .nie martw się ;-) wszystko będzie dobrze... Ja również modlę się żeby jakaś chociaż trochę miła była, a nie jakaś hetera niedobra...
A! I będzie nas tak bolało, że będziemy taaaaaak miłe by nam ktoś pomógł! Haha mam nadzieję, że pocieszyłam:-)
jeszcze troche poczytam ale bede sie juz zbierala spac do jutra jeszcze raz dziekuje
Ha !!! Jestem pierwsza z samego rana ! w dodatku zdążyłam już domek opalić
wstaje tak wcześnie bo na 8 muszę być na badaniach , a tylko o 7:05 mam autobus Ciekawe czy bedę miała robione to obciążenie glukozą , bo na skierowaniu oprucz morfologii i moczu mam napisane : cukier we krwi. To jest to obciążenie ? Na wszelki wypadek wezme ze sobą kwasek cytrynowy Lece sie myc :*
wstaje tak wcześnie bo na 8 muszę być na badaniach , a tylko o 7:05 mam autobus Ciekawe czy bedę miała robione to obciążenie glukozą , bo na skierowaniu oprucz morfologii i moczu mam napisane : cukier we krwi. To jest to obciążenie ? Na wszelki wypadek wezme ze sobą kwasek cytrynowy Lece sie myc :*
dzień dobry Królewny
ale miałam sen... obudziłam się w nocy z płaczem
jakaś baba w jakimś centrum zdrowia mówiła mi, że dziecko ma za mało uderzeń serca na min i oni nic nie zrobią z tym i mam sobie iśća ja jej mówię-jak za mało?160uderzeń/.min to jest ok a ona swoje. To ja jej mówię, żeby mnie do specjalisty zapisala ona że mnie już się nie wyleczyi mam sobie iść. A ja tak stałam i błagałam ją o lekarza i ryczałam aż się obudziłam z rykiem
jakaś baba w jakimś centrum zdrowia mówiła mi, że dziecko ma za mało uderzeń serca na min i oni nic nie zrobią z tym i mam sobie iśća ja jej mówię-jak za mało?160uderzeń/.min to jest ok a ona swoje. To ja jej mówię, żeby mnie do specjalisty zapisala ona że mnie już się nie wyleczyi mam sobie iść. A ja tak stałam i błagałam ją o lekarza i ryczałam aż się obudziłam z rykiem
dzień dobry Królewny
Cześć dziewczynki
Jak to dobrze, że to tylko sen. Chyba podświadomie się denerwujemy o zdrowie maluszków, stąd takie sny.
Znachorko - pewnie Ci zbadają głukozę na czczo, jakby to miała byc krzywa cukrowa to by było napisane badanei na tolerancję glukozy na czczo + po wypiciu 50 g po godzinie.
agaB
Fanka BB :)
dzień dobry Królewny
oj moje biedactwo :-( pomyśl o czymś miłym i pamięaj,że to tylko sen może zjedz coś dobrego i postaraj się nie myśleć o minionej nocy i śnie <tule mocno>
nosisz zdrowe dzieciątko pod serduchem i to jest najważniejsze!! pamiętaj o tym :-)
reklama
dzięki , kochane jesteście
Zawsze "śni się na odwrót"poza tym dzidzia zdrowa. Nie martwię się w sumie jakoś mega ale po tym śnie jest takie niefajne uczucie.
Jakie plany na dziś? Ja jutro wychodzę z koleżankami na herbatkę i już nie mogę się doczekać jak wyjdę wkońcu z domu
Wogóle to gdzie ta GUCHA.... miała zdać relację z tel teściowej i ja czekam i czekam...
Zawsze "śni się na odwrót"poza tym dzidzia zdrowa. Nie martwię się w sumie jakoś mega ale po tym śnie jest takie niefajne uczucie.
Jakie plany na dziś? Ja jutro wychodzę z koleżankami na herbatkę i już nie mogę się doczekać jak wyjdę wkońcu z domu
Wogóle to gdzie ta GUCHA.... miała zdać relację z tel teściowej i ja czekam i czekam...