reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

uuu szkoda :-( pokrzyczałybyśmy sobie razem :szok::-):-) dziciaki by wyszły, zakochały w sobie ! Ja bym była cudowną mamusią synusia, nie gnębiłabym synowej i vice versa z mamusią córusi :-p:rofl2: I w ogóle widzę tu happy end ahahah :-)

p.s. Poprosiłam o zimną wodę mojego a... Przyniósł mi gorącą lemoniadę, ah ci mężczyźni :-p
ja to sie boje ze bede nieprzyjemna delikatnie mowiac dle tych poloznych ... Po polsku . A one oczywiscie ni w zab ... Chociaz ostatnio trafila mi sie polka i szczerze to bym chciala wiadomo to moj jezyk - nie mam problemu jakiegos z jezykim ale wiadomo ...bariery sa

reklama
ja to sie boje ze bede nieprzyjemna delikatnie mowiac dle tych poloznych ... Po polsku . A one oczywiscie ni w zab ... Chociaz ostatnio trafila mi sie polka i szczerze to bym chciala wiadomo to moj jezyk - nie mam problemu jakiegos z jezykim ale wiadomo ...bariery sa

Nie martw się ;-) Wszystko będzie dobrze... ja również modlę się żeby jakaś chociaż trochę miła była, a nie jakaś hetera niedobra...

A! I będzie nas tak bolało, że będziemy taaaaaak miłe by nam ktoś pomógł! haha mam nadzieję, że pocieszyłam:-)

nie martw się ;-) wszystko będzie dobrze... Ja również modlę się żeby jakaś chociaż trochę miła była, a nie jakaś hetera niedobra...

A! I będzie nas tak bolało, że będziemy taaaaaak miłe by nam ktoś pomógł! Haha mam nadzieję, że pocieszyłam:-)
tak sie strasznie boje tego momentu ze nie dam rady ze ich powyklinam . Nie wiem jak to bedzie - zobaczymy .
jeszcze troche poczytam ale bede sie juz zbierala spac do jutra jeszcze raz dziekuje

Będzie dobrze! Nie ma za co, milusich snów !
Ja też już uciekam spać co by rano wstać i na BB popisać hehehhehehe BUZIAKI !!!

Ha !!! Jestem pierwsza z samego rana ! w dodatku zdążyłam już domek opalić :)
wstaje tak wcześnie bo na 8 muszę być na badaniach , a tylko o 7:05 mam autobus :( Ciekawe czy bedę miała robione to obciążenie glukozą , bo na skierowaniu oprucz morfologii i moczu mam napisane : cukier we krwi. To jest to obciążenie ? Na wszelki wypadek wezme ze sobą kwasek cytrynowy :) Lece sie myc :*

dzień dobry Królewny:tak:

ale miałam sen... obudziłam się w nocy z płaczem:sorry:
jakaś baba w jakimś centrum zdrowia mówiła mi, że dziecko ma za mało uderzeń serca na min i oni nic nie zrobią z tym i mam sobie iść:eek:a ja jej mówię-jak za mało?160uderzeń/.min to jest ok a ona swoje. To ja jej mówię, żeby mnie do specjalisty zapisala ona że mnie już się nie wyleczy:szok:i mam sobie iść. A ja tak stałam i błagałam ją o lekarza i ryczałam aż się obudziłam z rykiem:sorry:

jakaś baba w jakimś centrum zdrowia mówiła mi, że dziecko ma za mało uderzeń serca na min i oni nic nie zrobią z tym i mam sobie iść:eek:a ja jej mówię-jak za mało?160uderzeń/.min to jest ok a ona swoje. To ja jej mówię, żeby mnie do specjalisty zapisala ona że mnie już się nie wyleczy:szok:i mam sobie iść. A ja tak stałam i błagałam ją o lekarza i ryczałam aż się obudziłam z rykiem:sorry:

Cześć dziewczynki
Jak to dobrze, że to tylko sen. Chyba podświadomie się denerwujemy o zdrowie maluszków, stąd takie sny.

Znachorko - pewnie Ci zbadają głukozę na czczo, jakby to miała byc krzywa cukrowa to by było napisane badanei na tolerancję glukozy na czczo + po wypiciu 50 g po godzinie.

oj moje biedactwo :-( pomyśl o czymś miłym i pamięaj,że to tylko sen :) może zjedz coś dobrego i postaraj się nie myśleć o minionej nocy i śnie <tule mocno>
nosisz zdrowe dzieciątko pod serduchem i to jest najważniejsze!! pamiętaj o tym
:-)

reklama
dzięki , kochane jesteście
Zawsze "śni się na odwrót":tak:poza tym dzidzia zdrowa. Nie martwię się w sumie jakoś mega ale po tym śnie jest takie niefajne uczucie.
Jakie plany na dziś? Ja jutro wychodzę z koleżankami na herbatkę i już nie mogę się doczekać jak wyjdę wkońcu z domu:tak:
Wogóle to gdzie ta GUCHA.... miała zdać relację z tel teściowej i ja czekam i czekam...

Do góry