reklama
DZIEKI LASKI OD POCZATKU PRZECZUWALAM ZE BEDZIE NIUNIA
RECHOTKU - TO BEDZIE TATUNIA CORECZKA JA NIE BEDE MIALA NIC DO POWEDZENIA , ALE CZEMU NIE
NAJELI CIESZE SIE ZE O MNIE PAMIETALYSCI . A MOJA MILUS WAZY 521GRAM , SERDUSZKO MA ZDROWE I OGOLNIE BEZ ZARZUTOW . TERMIN PORODU RACZEJ SIE NIE ZMIENI ( CZYT . MOGE URODZIC NIE WCZESNIEJ NIZ PO 33TYG CIAZY) .ULOZONA JEST GLOWKA DO DOLU , A JAK CHETNIE NOZKI ROZLOZYLA I POKAZALA CO TAM MA , BEDE MUSIAL Z NIA POROZMAWIAC JAK JUZ DOROSNIE.... .JESTEM PRZESZCZESLIWA A TATUS JAKI HAPPY ...
No to kawał baby z małej Milenki! Kochana, nasze dzieci nie znają wstydu.... Mój Adaś nogi rozkładał przed lekarzem i nie widziało mu się zmieniać pozycji! Oby lubił dziewczynki hehe (Głupi żart, wiem!)
zabeczka
Fanka BB :)
Ja dwa razy dziennie biorę luteinę dowcipnie, i przed każdym wieczornym zaaplikowaniem pytam męża: "będzie ten teges czy nie?" .. 3majcie kciuki aby dziś coś było, bo mnie od kilku dni nosi.... a mężu mi wcześniej zasypia A jutro Wam powiem czy coś z Waszych kciuków wyszło!
Dobra, przegryzłam coś (2 kromki z szynką) idę się kąpać i robić kolację! Dziś w menu: parówki ! hehe / Jestem przewidywalna , nie?
o jaaaa teraz wszystkie żremy parówki :-)
nie będzie się taki dżentelmen po świecie za dobrą żoną z fajną teściową pałętał....jak tu mam taki wykwit synowych przeca z pośród lutówek bedzie wybierał no co ty.....
Ilonaa
Mein Schatz :)
Jak może być tyle kryminalnych seriali i wszystko co związane z przestępstwami ?!?!
Od po południa nic się nie da prawie oglądnąć, bo: W11, Malinowscy i partnerzy (czy jak im tam) CSI, NCIS, Anna Maria, Detektywi, Kości itd. itd. rzygac się już chce Gdyby chociaż aktorów mieli :-)
Od po południa nic się nie da prawie oglądnąć, bo: W11, Malinowscy i partnerzy (czy jak im tam) CSI, NCIS, Anna Maria, Detektywi, Kości itd. itd. rzygac się już chce Gdyby chociaż aktorów mieli :-)
reklama
Ilonaa
Mein Schatz :)
Ja dwa razy dziennie biorę luteinę dowcipnie, i przed każdym wieczornym zaaplikowaniem pytam męża: "będzie ten teges czy nie?" .. 3majcie kciuki aby dziś coś było, bo mnie od kilku dni nosi.... a mężu mi wcześniej zasypia A jutro Wam powiem czy coś z Waszych kciuków wyszło!
Trzymam, bo znam ten ból :-)!!!