reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
DZIEKI LASKI OD POCZATKU PRZECZUWALAM ZE BEDZIE NIUNIA
RECHOTKU - TO BEDZIE TATUNIA CORECZKA JA NIE BEDE MIALA NIC DO POWEDZENIA , ALE CZEMU NIE
NAJELI CIESZE SIE ZE O MNIE PAMIETALYSCI . A MOJA MILUS WAZY 521GRAM , SERDUSZKO MA ZDROWE I OGOLNIE BEZ ZARZUTOW . TERMIN PORODU RACZEJ SIE NIE ZMIENI ( CZYT . MOGE URODZIC NIE WCZESNIEJ NIZ PO 33TYG CIAZY) .ULOZONA JEST GLOWKA DO DOLU , A JAK CHETNIE NOZKI ROZLOZYLA I POKAZALA CO TAM MA , BEDE MUSIAL Z NIA POROZMAWIAC JAK JUZ DOROSNIE.... .JESTEM PRZESZCZESLIWA A TATUS JAKI HAPPY ...

No to kawał baby z małej Milenki! Kochana, nasze dzieci nie znają wstydu.... Mój Adaś nogi rozkładał przed lekarzem i nie widziało mu się zmieniać pozycji! Oby lubił dziewczynki hehe (Głupi żart, wiem!)

Ja dwa razy dziennie biorę luteinę dowcipnie, i przed każdym wieczornym zaaplikowaniem pytam męża: "będzie ten teges czy nie?" .. 3majcie kciuki aby dziś coś było, bo mnie od kilku dni nosi.... a mężu mi wcześniej zasypia :confused2: A jutro Wam powiem czy coś z Waszych kciuków wyszło!

Ale Ty jesteś..... Kurde..... normalna mamusia, typowa teściowa.... Jeszcze syn nie przyszedł na świat a Ty już mu życie zaplanowałaś! Cudnie!

nie będzie się taki dżentelmen po świecie za dobrą żoną z fajną teściową pałętał....jak tu mam taki wykwit synowych przeca z pośród lutówek bedzie wybierał no co ty.....

Jak może być tyle kryminalnych seriali i wszystko co związane z przestępstwami ?!?!

Od po południa nic się nie da prawie oglądnąć, bo: W11, Malinowscy i partnerzy (czy jak im tam) CSI, NCIS, Anna Maria, Detektywi, Kości itd. itd. rzygac się już chce:-p:-p Gdyby chociaż aktorów mieli :-)

reklama
Ja dwa razy dziennie biorę luteinę dowcipnie, i przed każdym wieczornym zaaplikowaniem pytam męża: "będzie ten teges czy nie?" .. 3majcie kciuki aby dziś coś było, bo mnie od kilku dni nosi.... a mężu mi wcześniej zasypia :confused2: A jutro Wam powiem czy coś z Waszych kciuków wyszło!

Trzymam, bo znam ten ból :-):rofl2:!!!

Do góry