reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

reklama
no ta kumpela to wogóle totalny rozjeb, ale na szczęście nie muszę z nią już pracować:tak:

2 lata temu Raszei to był stary szpital. Teraz odział ginekologii, patologii są po remonci, a porodówka już jest kończona. Do Polnej to mam totalnie złe zdanie i tego nie zmienie. Moje znajome tam rodziły i żadna z nich nie była zadowolona. Jedna jak urodziła to później ją kopli w dupe i nikt nawet do niej nie zajrzał. Wleciała tylko położna i zaczęła krzyczeć ze natychmiast ma iść do toalety, że nie ma wstrzymwać, przecież wiedziała jak to bedzie wyglądać. Druga miała podczas porodu przetacxaną krew. A jedna z rozwarciem odesłalii do Środy Wlkp. bo oni teraz na takie łątwe porody nie mają miejsca, muszą się zająć skomplikowanymi porodami

.......................................................

............... 99.9% MILENKA.........
JESTEM BARDZO SZCZESLIWA

GRATULUJE! To cudownie!! Cały dzień na tą wiadomość czekałyśmy!

Gratuluję....sobie też bo mam już przyszłą synową :) he he he

Ale Ty jesteś..... Kurde..... normalna mamusia, typowa teściowa.... Jeszcze syn nie przyszedł na świat a Ty już mu życie zaplanowałaś! Cudnie!

GRATULUJE! To cudownie!! Cały dzień na tą wiadomość czekałyśmy!

Ale Ty jesteś..... Kurde..... normalna mamusia, typowa teściowa.... Jeszcze syn nie przyszedł na świat a Ty już mu życie zaplanowałaś! Cudnie!

DZIEKI LASKI OD POCZATKU PRZECZUWALAM ZE BEDZIE NIUNIA
RECHOTKU - TO BEDZIE TATUNIA CORECZKA JA NIE BEDE MIALA NIC DO POWEDZENIA , ALE CZEMU NIE
NAJELI CIESZE SIE ZE O MNIE PAMIETALYSCI . A MOJA MILUS WAZY 521GRAM , SERDUSZKO MA ZDROWE I OGOLNIE BEZ ZARZUTOW . TERMIN PORODU RACZEJ SIE NIE ZMIENI ( CZYT . MOGE URODZIC NIE WCZESNIEJ NIZ PO 33TYG CIAZY) .ULOZONA JEST GLOWKA DO DOLU , A JAK CHETNIE NOZKI ROZLOZYLA I POKAZALA CO TAM MA , BEDE MUSIAL Z NIA POROZMAWIAC JAK JUZ DOROSNIE.... .JESTEM PRZESZCZESLIWA A TATUS JAKI HAPPY ...

reklama
Laski, przeglądam naszą listę Lodówek i patrze na mój termin i ...

17 luty 2010r. (4)
edyta01 -> synuś Nikolas
Ilonaa -> synuś

Najeli -> synuś Adaś
siuniab -> córeczka Oleńka

Siuniab.... nie pasujesz :p hehe Żartuje oczywiście :-)

Do góry