kaasiorek84
Fanka BB :)
a mi się zawsze chce i czekam niecierpliwie na misia, zrobie mu pyszną kolację a potem siup do wyrka hiihihih
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
KAASIOREK - GRATUKUJE CORECZKI - PRZEPRASZAM ZE TAK POZNO ALE TERAZ NADRABIAM ZALEGLSCIheloł wróciłam od ginka:-) na pewno będzie córeczkaaaaaaaaaaaaaaaaa hihihi moja sliczna Amelka ma ponad 500gram jest śliczna i zdrowa dostałam kolejne zdjątko do kolekcji, poza tym ze mną tez wszystko oki, narazie nie musze robic glukozy, bo lekarz mowi ze mam dobre wszystkie pozostale wyniki i ogolnie wzorowa ciąża więc jesli jest wszystko oki to nie chce mnie meczyc i dopiero ok 28 tyg. mnie na to skieruje
Jedyne teraz moje zmartwienie to to że zamowilam z Mackiem na allegro naklejki na wodke i winietki na stół na nasz slub i mija juz 2 tydzien a przesylka nie dotarła:-( a slub tuz tuz koles kaze jeszcze czekac ale pierwszy raz mi sie to zdarza i nie wiem co bedzie jesli to nie dojdzie na czas brrrrrrr
KAASIOREK - GRATUKUJE CORECZKI - PRZEPRASZAM ZE TAK POZNO ALE TERAZ NADRABIAM ZALEGLSCI
PS WYGLADA NA TO ZE DZIS DZIEN SNIEZYNEK-DZIEWUSZEK -hihihi....
BEATKO GRATULUJE SYNKA - NO TO JEST 2-1 CZYT. 2DZIEWCZYNKI I JEDEN CHLOPIEC ...hihihiCześć dziewczynki !
Ja już po wizycie. Mój pan doktor potwierdził, że w 100% syncio w brzusiu siedzi. Ułożenie superowe, więc nie mam już złudzeń, że to dziewczynka....;-)
Filipek waży 440 g i ma długaśne nogi.
A poza tym u nas oki. Znowu dostałam zwolnienie i muszę jechać troszkę w pracy pomóc.
No więc tak co do teściowej zadzwoniła, zapytała czy kwiaty zamówione i ile osób itp. no i że ma do pogadania ze swoim synem ale to po ślubie żeby nam nie psuć Dnia Ale potem stwierdziła, że zadzwoni dzisiaj o 22:00 do niego jak ja będę spać żebym się nie denerwowała taa jasne a ja akurat zasnę. Samochód się rozje*ał olej wyciekł czy cóś i D. pojechał naprawiać z kuzynem. Dowiedziałam się też, że jakaś delegacja z jego roboty ma przyjść pod Urząd? A to tak można sobie przychodzić na czyjś ślub bez zapytania? Bo oczywiście ja wybuchnęłam złością, jak to ja...jutro jak zwykle trzeba wpip zakupów jeszcze zrobić, a na 10:00 na te pazurki ale szczerze to mogłam się nie zapisywać już mi się odechciało. Aaaaa i sukienka jest już ciasna więc gdyby miał być ślub za 2 tygodnie to suknia byłaby do wyrzucenia