reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
heloł wróciłam od ginka:-) na pewno będzie córeczkaaaaaaaaaaaaaaaaa:tak::tak::tak::tak: hihihi moja sliczna Amelka ma ponad 500gram jest śliczna i zdrowa:tak::tak: dostałam kolejne zdjątko do kolekcji, poza tym ze mną tez wszystko oki, narazie nie musze robic glukozy, bo lekarz mowi ze mam dobre wszystkie pozostale wyniki i ogolnie wzorowa ciąża:-D:-D więc jesli jest wszystko oki to nie chce mnie meczyc i dopiero ok 28 tyg. mnie na to skieruje:tak::tak:
Jedyne teraz moje zmartwienie to to że zamowilam z Mackiem na allegro naklejki na wodke i winietki na stół na nasz slub i mija juz 2 tydzien a przesylka nie dotarła:-( a slub tuz tuz koles kaze jeszcze czekac ale pierwszy raz mi sie to zdarza i nie wiem co bedzie jesli to nie dojdzie na czas brrrrrrr
KAASIOREK - GRATUKUJE CORECZKI - PRZEPRASZAM ZE TAK POZNO ALE TERAZ NADRABIAM ZALEGLSCI
PS WYGLADA NA TO ZE DZIS DZIEN SNIEZYNEK-DZIEWUSZEK -hihihi....

No więc tak co do teściowej zadzwoniła, zapytała czy kwiaty zamówione i ile osób itp. no i że ma do pogadania ze swoim synem ale to po ślubie żeby nam nie psuć Dnia Ale potem stwierdziła, że zadzwoni dzisiaj o 22:00 do niego jak ja będę spać żebym się nie denerwowała taa jasne a ja akurat zasnę. Samochód się rozje*ał olej wyciekł czy cóś i D. pojechał naprawiać z kuzynem. Dowiedziałam się też, że jakaś delegacja z jego roboty ma przyjść pod Urząd? A to tak można sobie przychodzić na czyjś ślub bez zapytania? Bo oczywiście ja wybuchnęłam złością, jak to ja...jutro jak zwykle trzeba wpip zakupów jeszcze zrobić, a na 10:00 na te pazurki ale szczerze to mogłam się nie zapisywać już mi się odechciało. Aaaaa i sukienka jest już ciasna więc gdyby miał być ślub za 2 tygodnie to suknia byłaby do wyrzucenia

Cześć dziewczynki !

Ja już po wizycie. Mój pan doktor potwierdził, że w 100% syncio w brzusiu siedzi. Ułożenie superowe, więc nie mam już złudzeń, że to dziewczynka....;-)

Filipek waży 440 g i ma długaśne nogi.

A poza tym u nas oki. Znowu dostałam zwolnienie i muszę jechać troszkę w pracy pomóc. :rofl2:
BEATKO GRATULUJE SYNKA - NO TO JEST 2-1 CZYT. 2DZIEWCZYNKI I JEDEN CHLOPIEC ...hihihi

No więc tak co do teściowej zadzwoniła, zapytała czy kwiaty zamówione i ile osób itp. no i że ma do pogadania ze swoim synem ale to po ślubie żeby nam nie psuć Dnia Ale potem stwierdziła, że zadzwoni dzisiaj o 22:00 do niego jak ja będę spać żebym się nie denerwowała taa jasne a ja akurat zasnę. Samochód się rozje*ał olej wyciekł czy cóś i D. pojechał naprawiać z kuzynem. Dowiedziałam się też, że jakaś delegacja z jego roboty ma przyjść pod Urząd? A to tak można sobie przychodzić na czyjś ślub bez zapytania? Bo oczywiście ja wybuchnęłam złością, jak to ja...jutro jak zwykle trzeba wpip zakupów jeszcze zrobić, a na 10:00 na te pazurki ale szczerze to mogłam się nie zapisywać już mi się odechciało. Aaaaa i sukienka jest już ciasna więc gdyby miał być ślub za 2 tygodnie to suknia byłaby do wyrzucenia

Wogóle oszczaj to cienkim sikiem. Co to wogóle za gadanie " żeby dnia nie psuć" - no jak t akie coś się słyszy to już dzień jest generalnie zjeb^&*(
Wiesz co - serio - centralnie miej to w d&*() Ręce i cycki opadają...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry