reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

reklama
Beatko ta koszulka też jest sexy;-) eee ja myslisz ze non stop chodze w takich fatałaszkach? czesto zakładam zwykła smieszną piżamkę w pieski, której Maciek nie lubi, ale zmarzluch jestem i on to rozumie, ze teraz musze mieć wygodnie i ciepło;-) czasem mu zrobię troche przyjemności i założe coś extra hihi reszta ciuszków lezy i czeka na powrót do figury hiihhi, kazda z nas miewa takie stany ze czuje się mniej sexy, ale mi np. Maciej powtarza że wszystko jest oki, jemu brzuś nie przeszkadza, że cały czas jestem śliczna:tak:

Paulla co do Raszei to tam rzeczywiscie są miłe kobietki, ogólnie panuje przyjazna atmosfera, żadna kobieta nie jest pozostawiona samej sobie, na Polnej niestety to jest masówa i skupiaja sie na patologiach, no bo muszą pomóc koieta i chorym dzieciom, dlatego te co rodza i wszystko oki to niezbyt pomagają, ponadto w Raszei każda mama dostaje paczkę - wyprawkę z pieluchami i akcesoriami,ksiazki do czytania - bo szpital współpracuje z różnymi firmami, tylko na Polnej nic takiego nie oferują

Beatko ta koszulka też jest sexy;-) eee ja myslisz ze non stop chodze w takich fatałaszkach? czesto zakładam zwykła smieszną piżamkę w pieski, której Maciek nie lubi, ale zmarzluch jestem i on to rozumie, ze teraz musze mieć wygodnie i ciepło;-) czasem mu zrobię troche przyjemności i założe coś extra hihi reszta ciuszków lezy i czeka na powrót do figury hiihhi, kazda z nas miewa takie stany ze czuje się mniej sexy, ale mi np. Maciej powtarza że wszystko jest oki, jemu brzuś nie przeszkadza, że cały czas jestem śliczna:tak:

Paulla co do Raszei to tam rzeczywiscie są miłe kobietki, ogólnie panuje przyjazna atmosfera, żadna kobieta nie jest pozostawiona samej sobie, na Polnej niestety to jest masówa i skupiaja sie na patologiach, no bo muszą pomóc koieta i chorym dzieciom, dlatego te co rodza i wszystko oki to niezbyt pomagają, ponadto w Raszei każda mama dostaje paczkę - wyprawkę z pieluchami i akcesoriami,ksiazki do czytania - bo szpital współpracuje z różnymi firmami, tylko na Polnej nic takiego nie oferują

z tymi paczkami to się zgadzam,:-) leżałam 4 dni i codziennie coś dostawałyśmy. Gazety, póbki kremików, herbatek, pieluch, płynów do prania. A na końcu jeszcze wypełniłam jakąś ankietę i do domku mi przyślą jakieś gadźety:-)

hehe ciekawe czy w lutym tak samo będzie mówił;-):-D
teraz to jeszcze jesteśmy w miare kruszynki,ale w lutym...<olaboga><hehe>;-):-D

no to super;-) jeszce mi pozostaje zorientować się co do szkoły rodzenia, bo ten szpital ma swoją i tu drugi plus jest ona tania;-)sprawdze to jeszcze ale z tego co słyszałam to zajecia kosztuja 200zł, a czytałam oferty innych i tam pojawiały się ceny w granicach 300-480zł:szok::szok:

Kasia- to juz kawał kobity z tej Twojej Amelki!!!!
No ale najwazniejsze ze wszystko jest dobrze!!!!!
U mnie biegunki dzien drugi....kolejna noc spedzona w W-c
rano mąz kupl mi wegiel i chyba po tym weglu ciut lepiej....no ale dzis jestem na akis suchych bulkach i ryzu..bleee

oj biedactwo trzymam kciuki żeby przeszło ale jak nic się nie zmieni to koniecznie do lekarza wiesz że to niestety w naszym przypadku odwodnieniem może grozić :sorry:

reklama
Do góry