reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

ale mi narobilyście apetytu z tymi pierogami:tak: a ja nadal nie mam kuchni i do poniedziałku muszę się przemeczyć z odgrzewanym jedzonkiem.

Kochana, dasz radę! Jak już tyle przeżyłaś to do poniedziałku dasz radę! A widzę, że Ty już masz nawet drugie imię dla córuni wybrane, Anna... tak jak ja :)

U mnie będzie Adam Andrzej (Endriu po dziadku-moim tacie!)

reklama
Gucha - najlepiej to zakpij z teściowej - jak się ktoś zapyta czemu nie przyjechała, to odpowiedz: pewnie jej się synowa nie spodobała (i wszyscy się przynajmniej pośmieją z niej albo wymyśl jakiś inny żart).

Kochana, dasz radę! Jak już tyle przeżyłaś to do poniedziałku dasz radę! A widzę, że Ty już masz nawet drugie imię dla córuni wybrane, Anna... tak jak ja :)

U mnie będzie Adam Andrzej (Endriu po dziadku-moim tacie!)

Już tak tęsknię za domowymi obiadkami:-p

Anna bo mam duży sentyment do tego imienia. No i jest bardzo ładne:-)

Masz racje, myszy jak myszy ale tygrynka jakieś wudu rzuci na mnie czy coś to będę miala:-p

Tygrynko! Tygrynko! Adres proszę!

zrobię coś gorszego - odwiedzę Cię :szok::-D

a ja jestem taka głodna że zjadłam trzydniowego pączka:-D

a co do zachcianek miałam ochotę na placki ziemniaczane, no i dzisiaj babcia zrobiła, a jutro teściowa przywiezie:-D jeszcze będę miała ich dosyć.. placków nie babć i teściów:-p

a mam pytanie idziecie 1 listopada na groby? ja swoje mam daleko, a to co się dzieje w Poznaniu w okolicach cmentarzy tego dnia to przechodzi ludzki pojęcie:szok: i dlatego mężuś nie chce iść ze swoimi (bo łącznie z wyjazdem i powrotem do domu to zajmie mu to co najmniej 4 godziny, a i to przy dobrych wiatrach..), bo się boi że za dlugo zostawi mnie samą i w razie czego szybko nie dojedzie.. za to chce zrobić mały spacerek tydzień później...

zrobię coś gorszego - odwiedzę Cię :szok::-D

a ja jestem taka głodna że zjadłam trzydniowego pączka:-D

a co do zachcianek miałam ochotę na placki ziemniaczane, no i dzisiaj babcia zrobiła, a jutro teściowa przywiezie:-D jeszcze będę miała ich dosyć.. placków nie babć i teściów:-p

a mam pytanie idziecie 1 listopada na groby? ja swoje mam daleko, a to co się dzieje w Poznaniu w okolicach cmentarzy tego dnia to przechodzi ludzki pojęcie:szok: i dlatego mężuś nie chce iść ze swoimi (bo łącznie z wyjazdem i powrotem do domu to zajmie mu to co najmniej 4 godziny, a i to przy dobrych wiatrach..), bo się boi że za dlugo zostawi mnie samą i w razie czego szybko nie dojedzie.. za to chce zrobić mały spacerek tydzień później...

Ja na groby wybieram się dzień wcześniej. Nie pojadę w ten tłum. Żeby mnie ktoś stratował, albo popychał. Napewno Tygrynko wiesz jak wygląda cmentarz na Miłostowie i jak tam wygląda 1 listopada.:szok: A poza tym ludzie zaczną kaszleć, kichać. A mi żadna grypa do szczęścia nie jest potrzebna:no:

heloł wróciłam od ginka:-) na pewno będzie córeczkaaaaaaaaaaaaaaaaa:tak::tak::tak::tak: hihihi moja sliczna Amelka ma ponad 500gram jest śliczna i zdrowa:tak::tak: dostałam kolejne zdjątko do kolekcji, poza tym ze mną tez wszystko oki, narazie nie musze robic glukozy, bo lekarz mowi ze mam dobre wszystkie pozostale wyniki i ogolnie wzorowa ciąża:-D:-D więc jesli jest wszystko oki to nie chce mnie meczyc i dopiero ok 28 tyg. mnie na to skieruje:tak::tak:
Jedyne teraz moje zmartwienie to to że zamowilam z Mackiem na allegro naklejki na wodke i winietki na stół na nasz slub i mija juz 2 tydzien a przesylka nie dotarła:-( a slub tuz tuz koles kaze jeszcze czekac ale pierwszy raz mi sie to zdarza i nie wiem co bedzie jesli to nie dojdzie na czas brrrrrrr

reklama
heloł wróciłam od ginka:-) na pewno będzie córeczkaaaaaaaaaaaaaaaaa:tak::tak::tak::tak: hihihi moja sliczna Amelka ma ponad 500gram jest śliczna i zdrowa:tak::tak: dostałam kolejne zdjątko do kolekcji, poza tym ze mną tez wszystko oki, narazie nie musze robic glukozy, bo lekarz mowi ze mam dobre wszystkie pozostale wyniki i ogolnie wzorowa ciąża:-D:-D więc jesli jest wszystko oki to nie chce mnie meczyc i dopiero ok 28 tyg. mnie na to skieruje:tak::tak:
wspaniale.... gratuluję córci :-D

Do góry