Julisia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tygrynka pewnie znowu gdzieś biega po mieście i nie może wyrobić na zakrętach...
Ale głupie to w sensie że niby Twój cię przywiązuje do kaloryfera i robi z tobą co chce czy jakieś takie w ogóle sajensfikszyn?
pamiętam, że obudziłam się z ręką gdzieś tam na D. jakiejś części ciała a on do mnie ze łzami oczach ze szczęścia że w końcu mi się pierwszej zachciało i to z rana...a głupio mi było jak cholera...ale głupio było powiedzieć sory ale nie myślałam o Tobie Kochanie tylko o innej lasce we śnie
Dziewczyny, a wiecie co??? Wczoraj wstąpiłam z siostrą do księgarni, bo już jakiegoś czasu myślę o kupieniu Baśni Andersena, żeby czytać już Sóweczce w brzuszku, a potem oczywiście jak będzie starsza :-) i znalazłam super w formacie A4, w twardej okładce, śliskie i super kolorowe strony i tam wpleciony tekst, stron jest chyba ze 150, a bajek chyba z 15 bardzo mi się podobała, a cena wydaję mi się niska, bo tylko 40zł
czy jak doktor zabronil mi seksu przez miesiac, tzn. do nastepnej wizyty...a ja bede sie czula dobrze w tym czasie, to rzeczywiscie nic a nic nie moge? nawet z prezerwatywa?( jak wy sie trzymacie tych zakazow? bo mnie zastanowilo, ze doktor nie zabronil mi sam z siebie, ale dopiero jak zapytalam...
brzuchatki trzymajcie za mnie kciuki ide zaraz na ostatnie usg wiec potrzebuje tego . Oby dzidzia byla zdrowa i pokazala mi co tam ukrywa . Bede wieczorkiem papatki
ps mamwielkiego stresa
ale oczywiście jednego dnia nie wytrzymalismy i się poprzytualiśmy i ... jakby to napisać... no że mężuś nie do końca mnie pozwiedzał tylko się zatrzymał na początku (wiesz, w drzwiach przy kasach) a mimo wszystko na drugi dzień odchorowałam to plamieniem... bo kochana nie chodzi tylko o sam "wsad" ale ogólnie o Twoje podniecenie, które powoduje, że wszystko na dole masz bardziej ukrwione i zaczynają się skurcze macicy... więc lepiej poczekajcie:-(
ja teraz jestem na zwolnieniu od ogolnego i jest z kodem ciezarnej "B" wiec spoko 100 %wy jesteście szalone nie mogę ...a sukienke już masz? a z kim idziesz???
dont stres ... musi ten wątek lodówek zostać zamknięty nie ma rady ani pogadać ani cokolwiek .....MAMO SÓWKI - DZIAŁAJ, NACISKAJ, MARUDŹ !!!!
pisz jak najbardziej...nikt nie wyrażał zgody żeby nas gdzieś podpinano....
ogólny nie da jej zwolnienia z kodem ciężarnych bo się zus przyczepi może dać na zwykłe choroby na 14dni i wynagrodzenie 80% wiec lipa tak nic nie wykombinujesz
kciuki zacisniete tak mocno az paznokiec prawie pekł :-) bedzie OK:-)brzuchatki trzymajcie za mnie kciuki ide zaraz na ostatnie usg wiec potrzebuje tego . Oby dzidzia byla zdrowa i pokazala mi co tam ukrywa . Bede wieczorkiem papatki
ps mamwielkiego stresa
No bo gadałam z moją szwagrową na gg którą będzie od soboty i tak wszystko ładnie pięknie rozmowa się klei ja jej piszę że jest mnóstwo roboty, że szkoda że mama D. nie przyjedzie ( łaskawie może by chociaż zadzwoniła, jak idą przygotowania, czy może wysłać jakieś pieniądze chodzi o sam fakt w końcu w Anglii jest łatwiej ) no i piszę jej że szkoda że nie będzie teściowej a ta mi dojeba*A " NO BO CYWILNY TO TAKI NA ODCZEPNEGO" kur*a mać napisałam jej co myślałam i się zrobiłam ndstępna! To, że oni żyją bez ślubu ze swoim to nie znaczy że mogą innym tyłek komentować...teraz wiem dlaczego teściowa nie przyjechała...PRZECIEŻ TO ***** A NIE ŚLUB...a te kity że praca to może sobie wsadzić w tyłek! Ryczeć mi się chce ale nie mam już czym całe życie pod górkę...gdzie by człowiek nie spojrzał..