reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

Tym zdjęciem nie dałaś szans mojej wyobraźni hehe...

A co one mają wspólnego z parówkami? To że są ze ściepków?

No cóż.... ja lubię parówki a Ty kartofelki hehe Najważniejsze że są dobre, nie? hehe
ale ja bardzo lubię parówki :) nawet to że wiem z czego są mi nie przeszkadza :)
a njalepszą szynkę robi mój tata :). Kurcze taka szyneczka to wyschnie na wiór w lodówce, a nie obźlizgnie. Chociaż raczej sienie zdarzyła, żeby miała okazję.

reklama
mam kolejny hit z reala - majtki wygrzebałam ciążowe piękne z koronkami w trójkątnych i kwadratowych płaskich pudełkach bordowych firma C+3 cena od 5.99 do 6.99...są bokserki duże bardzo nawet mój brzuszek wejdzie i typowe ciążowe figi na brzuch najróżniejsze kolory ale bardzo duże że nawet mam zapas jeszcze......

Rechot ty SZALEŃCZE co my byśmy bez Ciebie zrobiły!

Kochana jesteś!
:-D

mam kolejny hit z reala - majtki wygrzebałam ciążowe piękne z koronkami w trójkątnych i kwadratowych płaskich pudełkach bordowych firma C+3 cena od 5.99 do 6.99...są bokserki duże bardzo nawet mój brzuszek wejdzie i typowe ciążowe figi na brzuch najróżniejsze kolory ale bardzo duże że nawet mam zapas jeszcze......
szkoda ze ja do reala mam ze 30 km i po majtki nie chce mi sie jechac :-(

Ja na kolację: Parówkiii !!!!

Ostatnio to parówki mogę jeść kilogramami, na śniadanie obiad i kolację! Mówię Wam, pychotka! Mmmm
miam miam ostatnio też mam na nie fazę ale jadam tylko paróweczki cielęce z mięsnego na osiedlu innych do ust nie włożę

a pączkami to mi takią ochotę zrobiłyście że szok jutro z rana do cukierni będe musiała lecieć a teraz zostaje mi tylko pyszne kakao

A ja mam ulotkę real i od jutra będa tam pajacyki 62-86 cm Snoopy (przecena z 15 zł na 6 zł, przecena -60%)
copy.png
favicon.ico

reklama
Do góry