tygrynka- na gofry ciasto takie jak na nalesniki tylko troche rzadsze i trzeba dodac cuker waniliowy , albo migdalowy ... mniamcholerka no niepotrzebnie napisałam o tych gofrach bo mi też się zachciało... co prawda mam toster z wymiennymi wkładkami, tam jest taka do gofrów ale ja nigdy nie robiłam i nie umiem a nie ma Anisen żeby mi pomóc:-(ale w sumie i tak bym się do wkładek nie dokopała, a mąż leci z hotdogami to poczekam
reklama
_Pysia_
Fanka BB :)
Tym bardziej, skoro tyle lat tak myślałaś, to zmiana nastawienia nie nastapi w 3 sekundy i wydaje m isieto całkiem normalnePysiu pewnie masz rację... ale wiesz... ja np NIGDY nie wyobrażałam sobie córeczki. Zawsze myślałam że będę miała chłopca - zawsze, olłejs... Ciężko tak po prostu przestawić pstryczek... ale pracuję nad tym pracuję... No bo wyobraź sobie teraz że i u ciebie zabrakło siusiaczka
Taaaaak...
!
Ja też je lubię . Ale ja też uwielkiam kartofelki z cukierni. mamy takie hobby z męzem ,że jak tylko znajdziemy w jakiejś cukeirni kartofelki to je testujemy .Wolę nie myśleć.... Grunt że mi smakują hehe
Parówki to jedyne co z mięsa mogę teraz jeść! Masakra, od czerwca jem tak mało mięska jak nigdy! Ale wyniki są dobre, wiec nie ma czym się przejmować!
Tym bardziej, skoro tyle lat tak myślałaś, to zmiana nastawienia nie nastapi w 3 sekundy i wydaje m isieto całkiem normalne
Ja też je lubię . Ale ja też uwielkiam kartofelki z cukierni. mamy takie hobby z męzem ,że jak tylko znajdziemy w jakiejś cukeirni kartofelki to je testujemy .
Jakie kartofelki? Opisz je a ja sobie wyobrażę
marga82
Lutóweczka2010
przeciwciala sie robi jesli jest konflikt czyli mama rh- a tata rh+ ! my z mezem tez obije mamy - ale na pocztku nie wiedzielismy co ma maz to lekarz kazal mu jak najszybciej zrobic bo jesli by sie okazalo ze ma + to tzeba badac przeciwciala!jej też jadłam kiedyś takie pączki... i też nie lubię z lukrem, kurczę Pysia, normalnie jesteśmy jak bliźniaczki
super że masz dobre wyniki, oby wszystkie takie miały, tylko pozazdrościć
a jak rh- to trzeba robić? czy jak mąż ma co innego? tak się ostatnio na tym zastanawiałam bo i ja i mąż mamy A Rh- więc chyba wszystko ok i nic już nie musimy robić??
a tak, tak czytalam już dzisiaj o tej Twojej salsie... ale nawet nie wiem jak smakuje bo nigdy nie jadłam
_Pysia_
Fanka BB :)
No kartofelki, kótre się robi w cukeirni ze ściepek . A teraz zgdanij dlaczego mi się kojarzy z parówkami
Załączniki
gdybym miała patrzeć co z czego jest robione Trzeba jeszcze pomyśleć kto to robił Bo na przykład wyobraźcie sobie taki pyszny ciepły chlebek z chrupiącą skórką I teraz piekarza, który go w rękach wyrabiał, a między urabianiem ciasta dłubał sobie w nosie bo go zagiglalo w środku
o bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
No kartofelki, kótre się robi w cukeirni ze ściepek . A teraz zgdanij dlaczego mi się kojarzy z parówkami
a co to są ściepki? :-)
Czekam jak się na wspólnej skończy i wskakuje pod prysznic
Wiecie co dziś zauważyłam? Trochę się załamałam. Pod biustem, tzn na dole cycków wyszły mi rozstępy Takie małe, ale są Tak mi cycki wystrzeliły, że skóra nie dała rady. No i siara to mi leci, że mogłabym już zacząć karmić.
Wiecie co dziś zauważyłam? Trochę się załamałam. Pod biustem, tzn na dole cycków wyszły mi rozstępy Takie małe, ale są Tak mi cycki wystrzeliły, że skóra nie dała rady. No i siara to mi leci, że mogłabym już zacząć karmić.
reklama